Vegyes zoldseges/ghivecs de legume/ - Margareta51
2006.08.11. 02:02
Vegyes zoldseges/ghivecs de legume/
15o g hagyma,15o g padlizsan,3oo g burgonya,15o g zold bab,15o g fiatal tok,15o g karalabe,15o ml olaj,orolt bors,15o g karfiol,15o g zoldborso,15o g pasztinak/paszternak/,15o g zeller,6oo g paradicsom, so, 1 koteg petrezselyem, 15o g sargarepa.
A hagymat aprora vagni es dinsztelni az olajba,majd a tobbi zoldseget is hozzaadni felvagva /kockara,karikara,vagy hasabra/ egy keves vizet tenni ala es 2o percet parolni,utana a paradicsomot felszeletelve hozzaadni, fuszerezni izles szerint, vegul 2o percre a lerbe tenni. Melegen vagy hidegen lehet fogyasztani petrezselyemzolddel diszitve es aprora vagva.
|