ALMÁS KRÉMES - Jégkása
2006.09.11. 00:29
ALMÁS KRÉMES
Tészta:8 db tojás sárgája, 18 dkg porcukor, 3 ek. víz, 20 dkg liszt, 1/2 sütőpor, össekeverem végül a habbá vert tojásfehérje.
Alufóliával kibélelek egy tepsit ráteszem a felszeletelt almát ne legyen tul vékony, jó sűrűn legyen, ráöntöm a fele tésztát, a maradék felébe 1 ek kakaót keverek és ezt is ráöntöm.Megsütöm. Kiborítom a tepsiből lehúzom róla az alufóliát hagyom hűlni és a következő krémet teszem a tetejére: 1/2 l tej 2 cs. vaníliáspudingport megfőzöm. 1 rámát 18dkg porcukorral kikeverem és ha kihűlt a puding hozzákeverem.
|