Hozzávalók, elkészítés: 50 dkg mélyhűtött vajastészta 15 dkg fekete csokoládé 5 dkg fehér csokoládé. A gesztenyekrémhez:25 dkg gesztenyemassza 10 dkg Koronás porcukor 1/2 l habtejszín 2 dkg zselatin. A díszítéshez:Koronás színes tortadara.
Nyújtsa 3/4 mm vastagságúra a mélyhűtött vajastésztát. Tegye sütőlapra, jól szurkálja meg villával. Vágja két egyforma darabra. Süsse meg 200 Celsius-fokos sütőben (gázsütőjén ez a 3. fokozatnak felel meg). A lemezen hagyja kihűlni. Fordítsa meg a simábbik lapot, húzza át a fekete csokoládéval, a fehér csokoládéval rajzoljon rá márványmintát. Ha a csoki megdermedt, száraz késsel vágja négyzetekre. A másik lapon oszsza el egyenletesen a gesztenyekrémet, hagyja állni fél órát. Tegye rá szép rendben a négyzetekre vágott csokis lapot, és szeletelje fel. Színes tortadarával megszórva tálalja. Könnyű krém: Verje fel a tejszínt, lazítsa fel vele a gesztenyepürét, majd lazán keverje hozzá az olvasztott, langyos zselatinkrémet.
Számláló
Indulás: 2005-07-19
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit