Sajtos tekercs - Nelly
2007.01.18. 02:15
Masala! Az én sajtos tekercsem recije:
50 dkg liszt, 25 dkg ráma,2 dl tejföl, 2 kk só, 1/2 cs. sütőpor.
Krém: 20 dkg ráma, pici só, 30 dkg reszelt sajt.
A rudakat egy éjszakára kell hűtőbe tenni, és nem kell becsomagolni. A többi ugyanaz, mint a Tied. Nekem nagyon jól sikerült, elsőre. Nelly
Bezsa kiegészítése:
A tésztát én 3 felé adagolom és 3 rudat készítek. Olyan 3 mm nyújtom.
Valóban nem kell becsomagolni, hogy egy kissé megszáradjon a tészta. kb. 3 mm szeletekre kell vágni. Nagyon mutatós, hogy a sajt pirosasra sül benne. Jó szorosan kell feltekerni, hogy a közepén ne legyen lyuk benne.
Én vagy egy kis füstölt sajttal vagy egy kis parmezánt kevertem a trappistához.
Már kétszer megsütöttem.
Nem kell becsomagolni én is kicsomagoltam.
sütés előtt megsült
|