10 dkg fruktóz, (130 g glukonett, v ízlés szerint más édesítő)
2 citrom reszelt héja és leve,
4 db tojás,
2 dl 1,5% -os tej,
6 dkg búzadara,
5 dkg mazsola,
16 szem ribizli. A puha margarint a fruktózzal és a tojássárgákkal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a citrom levét, héját, az áttört túrót, a tejet és a búzadarát, legvégül a keményre felvert tojáshabot. Kikent, lisztezett tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben, aranysárgára sütjük. Ha kihűlt, a szélét kirakjuk ribizli és mazsolaszemekkel. (A mazsolát el is hagyhatjuk).
Számláló
Indulás: 2005-07-19
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit