Hozzávalók: • 12 dkg csokoládé • 20 dkg cukor • 3 dl tej, • 1/2 db vaníliarúd • 3 db tojássárga • 2 dkg liszt • 1 dl tejszín • 1/2 dl rum
Elkészítés: Egy habüstbe 3 dl tejet, a vaníliával, és az apróra tört étcsokoládéval felforraljuk, majd 20 dkg cukrot, a tojások sárgáját és a lisztet is hozzáadjuk, habverővel elkeverjük. Hozzáöntjük a csokoládés tejet, miközben állandóan keverjük, és gyenge tűzre téve forrásig hevítjük. A tűzről levéve hozzákeverjük a kevés cukorral felvert tejszínhabot, és kevés rummal ízesítjük. Kuglófokhoz, egyéb kelttésztákhoz (pl.:aranygaluska), de egyéb tésztafélék, zöldséges-, húsételek ízesítéséhez, díszítéséhez stb is használhatjuk
Számláló
Indulás: 2005-07-19
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit