25 dkg margarin 25 dkg dio 10-12 dkg mazsola 4 tojas 1 cs. sutopor folyadek edesito (super sweet plus)izles szerint rumeszenc 1 evokanal kakao 2 dl tej 25-30 dkg liszt
Elkészítés:
A margarint megolvasztjuk, amikor kihul hozzaadjuk a darabosra tort diobelet, beaztatott mazsolat, egesz tojasokat, rumeszencet, a sutoport, az edesitot, kakaot. Jol kikavarjuk, hozzaadjuk a tejet, majd a lisztet folyamatos kavaras kozben hozza adjuk kis adagokban. Ha tul kemeny a massza, akkor lehet tejjel higitani, ha tul folyos, akkor meg lehet lisztet adagolni hozza. Vastagabb, nem folyos kell legyen az allaga. Muffin sutobe kanalazzuk 1-1.5 cm vastagsagban. Ha nincs muffinsutonk, akkor halmokat rakunk a sutopapirral belelt tepsibe. Nem fog szetfolyni. Sutotol fuggoen 10-12 perc alatt megsutjuk kozepes langon.
Tanácsok:
Nagyon finom, sokaig eltarthato, enyhen edes sutemeny.
Számláló
Indulás: 2005-07-19
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit