Étel-Sonkás élesztőpástétom - Masala
2007.09.16. 12:44
Hozzávalók: 4 kocka Budafok 50g friss élesztő, 60 g vaj, egy nagyobb fej hagyma, 3 egész tojás, egy teáskanál mustár, 150 g sonka, 100 g reszelt trappista sajt, négy teáskanál szójaszósz, majoranna, fokhagyma, só, bors. A vajon megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát és a felkockázott sonkát. Hozzáadjuk az élesztőt és mérsékelt tűzön folyamatos keverés mellett krémesre főzzük. Hozzáadjuk a mustárt, szójaszószt, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a tojást és sűrűre főzzük. Belekeverjük az előzőleg lereszelt sajtot. Levesszük a tűzről és ízlés szerint fokhagymával, illetve majoránnával ízesítjük. Hűtve tálaljuk.
|