Süti-Papagáj szelet-Amarillisz
2007.09.25. 08:58
Papagáj szelet/Amarillisz
Hozzávalók:
- 1 cs. sütőpor
- 1 cs. vaníliás puding
- 2 ek. kakaó
- 1 cs. puncs puding
- 4tojás
- 30 dkg cukor
- 25 dkg margarin
-2 dl tejföl
-30 dkg liszt
A tojásokat összekeverem a cukorral és a margarinnal-amit előtte a mikróban fel szoktam olvasztani.Apránként hozzáteszem a tejfölt, a lisztet és a sütőport.A masszát 3 felé veszem, az elsőhöz hozzákeverem a vaníliás pudingot.A második adaghoz hozzá teszem kakaót, a harmadikhoz pedig a puncspudingot.2 őzgerincformát kibélelek sütőpapírral, majd rétegezem a keverékeket: alulra a vaníliás, erre a kakakós, felülre pedig a puncsos réteg kerül. Picit elsimítom és előmelegített sütőben sütöm 170 fokon, kb. 30 percig.
|