Saláta-Csicseriborsó saláta-Masala
2007.10.30. 07:37
Csicseriborsó saláta-Masala
1ü. csicseriborsó vagy előző nap beáztatott és megfőzött /só, bors, kakukkfű, babérlevél, hagyma / szárított borsó kb.20dkg
4 db.kis kockákra vágott paradicsom/ én kiveszem a magokat/
1 db lilahagyma vékony fél karikára vágva
Öntet: olaj, tárkonyecet v. citromlé, só, bors, 1cs. petr.zöld
Tálalás: a tányérba összevágott zöldsaláta, hagyma, borsó, paradicsom, meglocsoljuk az öntettel és rámorzsoljuk a márványsajtot. Olajbogyót szórunk rá.
Tipp: apróra vágott csemegeuborkát is lehet beletenni
Én koktélvirsliket sütöttem és azt kevertem még hozzá, hogy férfias külleme legyen.
|