Étel-Indiai csirkeszárny - totimi (Stahl)
2007.11.27. 18:00
Indiai csirkeszárny - totimi (Stahl)
Hozzávalók:
1 kg csirkeszárny
a mázhoz: 1 ek. só, 2 ek. fehérborecet, 2 ek currypor, 2 csapott ek. sárgabracklekvár, 2 dl joghurt, 6 ek olaj, 8 gerezd fokhagyma.
a mártogatóshoz: 1.5 dl jh., 1 ek currypor, 1-2 friss, piros chili (nekem nem volt), 1 tk. őrölt gyömbér, 1 csipet őrölt kurkuma.
A máz hozzávalóit összekeverjük. Jó alaposan beleforgatjuk a szárnyakat. 230 fokra előmelesített sütőben, sütőpapírral bélelt tepsiben 25-30 perc alatt megsütjük őket. A sütés első 10 percében alufóliát borítunk rájuk.
A mártogatóssal tálaljuk.
|