Sós-Parmezanos Kocka-DINA
2007.11.30. 18:20
Parmezanos Kocka-DINA
500 gr liszt
500 gr retesliszt
400 gr langyos viz
75 gr eleszto
150 gr vaj vagy margarin
50 gr zsir
15 gr so
100 gr cukor
1 tojas
150 gr parmezansajt(reszelt)(altalaban a teszta sulyanak 10%-a de en picit tobbet szoktam rakni)
Tesztat kidagasztani, majd 2 gombocot formazni amit talban folpackkal letakarva kb 1 orat kell keleszteni.Az 1 ora eltelte utan kinyujtani a tesztat, majd megszorni a parmezansajttal es jol belenyomkodni,feltekerni hurkava majd atgyurni hoga jol eloszlodjon a sajt.Darabokra osztani a tesztat es rudakat formalni belole,majd a kepen lathato darabokra vagni.Sutopapirral belelt gaztepsibe tenni tetejuket egesz tojassal megkenni es kb 15-20 percet pihenteni.elomelehitett sutoben 180 fokon kb 15 percet sutni.A gaztepsi tetejet letakarni egy masik tepsivel,mert a sajt hamar pirul.Jo etvagyat hozzaNekem nagyon izlik es
|