Elkészítés: A krumplit megfőzzük, és áttörve hozzáadjuk az élesztővel elkevert liszthez. A krumpli főzőlevét használhatjuk az elkészítéshez a recept szerint és én így tettem. A kenyérsütőmbe tettem először a krumli levét erre a lisztet a krumplival.Kicsit kell csak sózni. Mivel a víz még meleg volt, gyors programon dagasztotta a gép 20 percig és 1 órát kelt az üstben.Szép magas lett, csak kicsit lágyabb ,mint ahogy szerettem volna, de ezen lehetett korrigálni.Utána tepsiben nyújtjuk, félig megsütjük. (Én amíg a tepsiben tapicskoltam a masszát, 200 fokra melegítettem a sütőt és 10 percre tettem be. Érdemes megszurkálni a maszát). Kivesszük a sütőből, és az előzőleg már tejfellel, zúzott fokhagymával összekevert, feldarabolt baconnel megkenjük , megszórjuk a laskára vágott vöröshagymával, majd visszatesszük a sütőbe kb. 10 percre. Reszelt sajtot is javasoltak rá, de én most kihagytam.
Számláló
Indulás: 2005-07-19
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit