| 
 Étel-Sült kapros lazac rizs-ágyon-Dulifuli  2008.03.16. 19:47 Dulifuli Sült kapros lazac rizs-ágyon Hozzávalók:1 db közepes hagyma
 3 gerezd fokhagyma zúzva
 3 db közepes paradicsom
 23 dkg szeletelt gomba
 3 evőkanál friss kapor (vagy két teáskanál szárított)
 3 evőkanál citromlé
 1 mokkás kanál só
 2 késhegynyi törött bors
 2 csésze főtt barnarizs
 4 szelet lazac
 olívaolaj-spray
 Olajozzunk ki vékonyan egy nem ragadós serpenyőt. Pároljuk meg benne a hagymát, paradicsomot, fokhagymát és a gombát 5 percig, vagy amíg meg nem lágyul. Tegyük hozzá a citromlét és a kaprot. A tűzről levéve sózzuk, borsozzuk. Vékonyan olajozzunk ki egy tepsit, szórjuk bele egyenletesen a főtt rizst. A rizs tetejére tegyük rá a lazacszeleteket. Mindegyik szeletet fedjük be a zöldséges keverékkel. Fóliával letakarva süssük 20 percig 175 fokra előmelegített sütőben |