Étel-Sült kapros lazac rizs-ágyon-Dulifuli
2008.03.16. 19:47
Dulifuli
Sült kapros lazac rizs-ágyon
Hozzávalók:
1 db közepes hagyma
3 gerezd fokhagyma zúzva
3 db közepes paradicsom
23 dkg szeletelt gomba
3 evőkanál friss kapor (vagy két teáskanál szárított)
3 evőkanál citromlé
1 mokkás kanál só
2 késhegynyi törött bors
2 csésze főtt barnarizs
4 szelet lazac
olívaolaj-spray
Olajozzunk ki vékonyan egy nem ragadós serpenyőt. Pároljuk meg benne a hagymát, paradicsomot, fokhagymát és a gombát 5 percig, vagy amíg meg nem lágyul. Tegyük hozzá a citromlét és a kaprot. A tűzről levéve sózzuk, borsozzuk. Vékonyan olajozzunk ki egy tepsit, szórjuk bele egyenletesen a főtt rizst. A rizs tetejére tegyük rá a lazacszeleteket. Mindegyik szeletet fedjük be a zöldséges keverékkel. Fóliával letakarva süssük 20 percig 175 fokra előmelegített sütőben
|