szokimoki örülök,hogy neked legaláb sikerült amit még én magamról mindig nem mondhatok el, bárcsak én is találnék valami jó kis helyet,de nagyon nehéz elhelyezkedni a mai világban.Sok sikert a munkádhoz és jó munkahelyi légkört kívánok neked,mert az sem egy utolsó dolog ha az ember nem kényszerből jár be hanem örömel mert rendesek a kolégák.
Furcsa újra dolgozni! nehéz visszaállni a dolgos hétköznapokra, a korán kelésre és ugye mostmár tt vannak a gyerkőcök is...Megbeszéltük a férjemmel, hog mivel ő 3 műszakban dolgozik, ezért csak délelőttös hetében viszem én a gyerekeket az oviba, hogy ne kelljen mindig olyan korán kelniük...
A munkahelyem tetszik, jól érzem magam, egyre jobban belelátok a dolgokba és már meg is lettem dícsérve!! :) Mostmár több feladat van rámbízva és ez tetszik. így hamarabb eltelik a nap. mindenestre ebbe még bele kell rázódni..mégiscsak 6 évig voltam itthon!!
Minden új pékecskének örülünk. Sok sikert a gépedhez. Hozzál ám ha tudsz képet is a sütéseidről és ha van jó kis recepted, süti vagy bármi más azt szívesen vesszük. A Bármitbe szoktuk beirni és én aztán berakom a receptesbe. Kipróbált receptek amik ott szerepelnek.
Üdvözöllek az oldalon, örülök, hogy regisztráltál! Gratulálok a gépedhez, sok sikert hozzá! Van a gépen Dough program, azzal csak dagasztani és keleszteni tudod a tésztát. Itt van részletes leírás is: Hauser BM 820 (programtábla és használati utasítás)
Először kelesztettem, mert így könnyebb a puha tésztát kinyújtani. Feltekertem és kb. 20 perc múlva 100 fokos sütőben kezdtem sütni. 200 foknál visszavettem a hőt 160-170 fokra és úgy sütöttem tovább.
Nagyon meg voltam elégedve a látvánnyal, mikor megsültek a bucik. Én sem hittem, hogy ilyen jól fog kinézni. A világ legegyszerűbb tésztája: 50 dkg liszt, 2 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 ek burg.pehely és kicsit több cukor, mint egyébként kell. Semmivel nincs lekenve a teteje, mert nem akartam ezért tojást feltörni, a cukros víz vagy tej pedig a tetejére már sok lett volna. Egyetlen nagy kört nyújtottam és 16 cikkre vágtam. Ezért lehetett ilyen sokat tekerni rajta. Legközelebb csak 12db-ra fogom vágni, mert az én gyerekeim kettőt ettek egyszerre.
BEZSA nekem a rakott ételekhez kellene ilyen tepsi, mert a laposban nem tudok elég "rakást" csinálni.
BAU nagyon szépek a kiflik! Néha az enyémek is elég fotogének.
Látom,ma is szorgos volt mindenki! Szépek buktás,croiassanok,és a kenyérke is!
Én kifliket sütöttem,és kipróbáltam ezzel is a jénais módszert! Meglepő ismét az eredmény! A jénaiban sokkal nagyobb lett a kifli,és buktapuhaságú maradt,míg a szabad tepsin sütött kiflik sokkal rövidebb idő alatt készült el,és ropogós lett ugyan azon tésztából.Mutatom: Ez a jénais
Ez a szabadtepsin sütött joghurtos ,-sonkával,sajttal töltött- kifli ,teljeskiőrlésű lisztből,és Tk .tönkölylisztből
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit