Lányok meózzátok le legyetek szívesek, mert még sokat kell gyakorolnom. Hiába, ha egyszer elkezdi az ember lánya, akkor nem szabad abbahagyni, mert kijön a gyakorlatból. Köszike.
Bea ! Nekem van légkeverésem, de a kenyér, zsömle sütésnél nem használom., csak az alsó-felső sütést kapcsolom be.
Ha a kiflit, zsömit, kenyeret szabadon sütöm akkor a sütő aljába edénybe vizet teszek, ez biztosítja a párát. Ha a kenyeret letakarva (pl.jénai fedővel, sütőzacskóban,stb) sütöm akkor nincs szükség a vízre, hanem a sütés előtt jól lespriccelem a kenyeret langyos vízzel és úgy rakom rá a fedőt és megy be a sütőbe.
Kartika ! Gyönyörű a kenyered. Remélem a Diós-rozsos is jól sikerült !
Szokimoki ! Nem hiszem, hogy segítenünk kellene neked, de bizony én is tapasztaltam, hogy kijön az ember a gyakorlatból hamar. Gyere gyakrabban, nagyon hiányzol !
A tk liszttol dietas na meg hogy cukor helyett mez van benne.A teljes diabetikust Cristina allitotta ossze es irta be a Dietas forumba.Gyere meg kozenk!
meghoztam a diabetikusnak nem éppen mondható de azért így magában prézli és olaj nélkül még sem annyira hizlaló grillezett camambert,ez volt a reggelim,mert már a pékárut unom.
Szombaton sütettem egy kis magos kenyérkét, és most kell a diós kenyerem. nagyon kiváncsi leszek rá, mert utobbi időben már csak jénay alatt sütöttem kenyeret. (kicsit keménynek találom a tésztát)
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit