Én a Metróban vettem. NAgyobb bevásárló központokban is lehet, hogy van.
2008.03.19. 15:47
Kedves Margitka!
Hónapok óta olvasom és nézegetem az oldalt. Nagyon jó kis csapat verbúválódott itt össze. Kaptam egy aszalót, annak a használatához kerestem információt, és így találtam rátok. Azóta szinte minden nap olvaslak titeket, gyönyörködöm a sütéseitekben. Sok hasznos ismeretet szereztem innen. Nekem is van kenyérsütőm, eleinte csak gépi kenyeret sütöttem. Sok - sok próbálkozás után sikerült elfogadható kenyeret sütni, de mióta rátok találtam, azóta a gépet én is csak dagasztásra használom, és hála nektek, sokkal finomabb kenyereket (és más pékárut) sütök.
Szívből gratulálok, jó egészséget kívánok: Marika
2008.03.19. 12:53
Kedves Bezsa!
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat, kb. én is így sütöttem a kenyeret, levettem a fedelét, mert teljesen hozzátapadt már mindenhol és féltem ,hogy teljesen beleragad, viszont így is nagyon finom lett.
A kacsasütő jénait hol tudnám beszerezni? Még sosem találkoztam ilyesmivel. Nekem is nagyon kellene, mert ez, amit most használok, nagyon kicsinek bizonyult.
Tisztelettel:
Kriszti
2008.03.19. 09:54
Kedves Kriszti!
A Margitka receptjeihez azért nincs hőfok írva, mert egy jó darabig régi gázsütője volt, aminek nem tudta a hőfokát. Általában a kenyereket 200-210 fokon sütjük és úgy kb. 1 óra hosszat. Legtöbben a 8 literes kacsasütő jénait használjuk kenyérsütésre ha a liszt mennyisége 60 dkg körül van. Kisebb jénainál előfordul, hogy le kell venni a tetejét, mert kikéredzkedik belőle.
Azért én válaszolok , mert Margitka egyéb elfoglaltságai miatt ideiglenes többen vezetjük a lapot.
Üdv. Bezsa
2008.03.18. 10:44
Kedves Margit!
Tegnap kenyeret szerettem volna sütni, akkor találtam rá a jénai sütési módszeredre, ami felkeltette az érdeklődésemet. A videó alapján formáztam és sütöttem a kenyeret, igaz kis módosításokkal és kicsinek is bizonyult a jénaim, de életem legszebb, legjobb szerkezetű kenyerét sikerült megalkotnom ezáltal a már elég rossz gázsütőm ellenére is. :)
Nagyon szépen köszönöm!!!
Nagy tisztelettel:
Kriszti
U.I: Egy észrevételt szeretnék tenni, de semmiképpen nem rosszindulatúlag, inkább építő jelleggel. Szerintem jól jönne mindenkinek, ha a receptekhez odaírnátok ,hogy hány fokon kb. meddig kell sülnie a kenyérnek, kalácsnak, stb. Magamból kiindulva ez nagy segítség lenne.
2008.03.08. 16:12
Kedves Margit !!
Örömmel nézegetem a recepteket, nagyon jók a leirások és a képek is. Olyan jó hogy ennyire sokan foglalkoznak a családjuk kényeztetésével. Amit az oldal segitségével megcsináltam, az a
csikós kalács volt.
köszönet Meggyesiné Erika
2008.03.06. 18:24
Sándor sok szerettel várunk!
2008.03.05. 20:18
Kedves Bezsa!!
Köszönöm a válaszod nem is számitottam rá jól esett, és a szives invitálás az oldalra.
Regisztrálok és megpróbálok pár képet feltenni a kenyereimről.További sok sikert
az oldal vezetéséhez
tisztelettel
Sándor
2008.03.03. 13:06
Kedves Sándor engedd meg, hogy Margitka helyett én köszönjem meg kedves soraidat. Átmenetileg én kezelem ezt a honlapot Margitka egyéb elfoglaltságai miatt. Mi is nagyon hálásak vagyunk ezért az oldalért és a sok jó receptért. Szívesen vesszük, ha regisztrálsz és néha képet is küldenél a műveidről. Olyan ritka köztünk a fiú pékek. Sok sikert kivánok Neked a továbbiakban.
Bezsa
2008.03.02. 22:04
Kedves E.Margit!!
Maximális tiszteletem és engedd meg hogy a vendégkőnyv oldalán kőszőnjem meg utólag azt a sok szenzációs receptet amit az oldaladon kőzőlsz.Sütőtttem belőle jó párat és szinte mind nagyon jól sikerült.Erre a bejegy zésre azért vetemedtem mert már szégyellem magam a sok besöpört elismerésig , ami tulajdonképpen téged illet.Úgy hogy köszönöm.A legutobbi eset ugy történt hogy vasárnap délután nézegettem az oldalt(ami egyébként kiváló)és meg akadt a szemem MR Molnárkán, na mondom ezt én most megcsinálom.Úgy is lett időre kisült (Feleségem segitett a tábla munkában)vendégem jött egy barátom ugrott át egy kis dumára,borocskára .a pince klubban fogadtam de az illat leérződött.Kérdi mi ez,mondom most sült ki a molnárka arcán kétkedő mosoly leviszek 4-et nézi forgatja az arcán olyan kifejezéssel mintha alegujjabb chippnek lett volna boldog tulaja megette és azt mondta addig nem nugszik mig nem süt ő is ilyet.Hát persze ezek a nagy dolgok,hiztam vagy 3 kilót.Elnézést hogy hosszura nyúlt a bejegyzés, de ezt le kellett irnom.Mégegyszer köszi és jó égészséget kivánok
Sándor
2008.03.02. 14:46
Szia Anikó!
Kérdéseidet az Fórumok általánosba tedd fel, mert ott hamar kapsz választ. Az ascorbin a morzsálodás ellen kell.
Bezsa
2008.03.02. 10:09
Kedves Margit! Most regisztráltam az oldaladra, nagyon szinvonalas és sokrétű, nekem nagyon tetszik, és azt hiszem napi látogatója leszek. Olvasgatom a kelt tésztás recepteket és szinte mindegyikbe irod az aszkorbinsavat. Azt szeretném megkérdezni hogy ez feltétlenül kell-e bele vagy elhagyható, esetleg mással helyettesithető? Egyébként mi a funkciója, ettől esetleg jobban vagy gyorsabban megkel a tészta? Bocsi ha hülyéket kérdezek de sajna nem vagyok egy profi sütögető, sőt még azt is megkockáztatnám hogy eléggé kezdő vagyok.
Főleg a kelt tészta nem az erősségem. Válaszodat előre is köszönöm és mégegyszer gratula az oldalhoz. További szép napot:Anikó
2008.03.01. 12:04
Severin szerviz:
III. kerulet Budapest, Vizimolnar u. 32.
Tel.: 06-1-3882728.
Kenyersutogep tartozekokat is lehet venni
Remélem itt megoldják a problémádat.
Bezsa
2008.03.01. 10:36
Kedves Mindenki ! Lelkes ám szomorú kenyér- és kalácssütögető vagyok. Severin kenyérsütőmnek tönkrement a keverőlapátja. Tudna valaki segíteni, hogyan pótolhatnám? Egyáltalán hol van bármilyen kenyérsütő szervíz? Képtelen vagyok rátalálni. Segítsetek, ha tudtok ! Köszönettel - Ági
csizmadiane51@citromail.hu
2008.02.29. 13:26
Kedves Margit!
Nagyon tetszik az oldalad. Nagyon sokrétű és érdekes. Főleg a fogyókúrán elért sikered tetszett többek között. vKívánom, hog sikerüljön megtartanod is.
Segítségedet szeretném kérni. Oladaladon láttam a Funai FAB 2000 kenyértsütődet, amit dícsértél. Egy barátnőmtől kaptam, aki nem használta, viszont a leírását sem tudta odaadni. Ha egy két praktikus tanáccsal el tudnál látni, megköszönném.
Üdvözlettel: Szakács Piroska
mail címem: szakacspiri@freemail.hu
2008.02.27. 20:12
A jótállási papírodon nézd meg a szervízt és hívd fel őket. Általában szervízeknek van ilyen lehetőségük vagy ők tudnak tanácsot adni.
Remélem sikerül. Bezsa
2008.02.25. 19:57
Sziasztok
Legyen szíves valaki segitsen, hogy hol tudnék Pacific PG-001 tipusu kenyérsütőmhöz lapátot venni.
Kézcsók. Nem tudom mennyiben tud segíteni nekem. Hauser BM-800 kenyérsütőhöz kellene használati utasítás. Előre is köszönöm. Kézcsók
2008.02.21. 11:40
Szerbusztok!
Keverőlapátot és az üstöt is a kenyérsütőgép szervízében lehet utánrendelni.
Üdvözlettel Bezsa
2008.02.21. 09:43
Kedves Kriszta!
Ovastam az alábbi leveledet és megszeretném kérdezni, hogy sikerült-e kinyomozni, hogy hol lehet a megadott típushoz lapátot venni. Ugyanis az történt, hogy nekem eltört az egyik keverő lapátom.
Nagyon várom a válaszod.
Köszönettel: Erika
Sziasztok,
én abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy mit tudok akkor csinálni, ha a keverőlapát erősen elhasználodott? Több, mint 1 éve vettem egy NetHausNH4520 tipusú gépet, azóta csak "házi" kenyeret eszünk, szóval rendesen használjuk, mindenki legnagyobb örömére. A formának is van már egy kis kopása, de sajnos a lapátok rendesen megkoptak. Mit tudok ilyenkor csinálni? Lehet utánrendelni? Hol? Sajnos én a neten nem találtam meg.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit