Vogii én mindig 2 adagot keverek be, mert amit a Stahl ír az egy kicsit túlzás, hogy mennyi lesz belőle. Mi nagyon szeretjük. Ne olyat képzelj mint a leveles tésztából vagy élesztősből készült sajtos. Ez napokig ugyanolyan, nem lesz szívós.
Brigitta! Hogy készül a hibernált kiflid? Melyik recept alapján?
Van itt valaki aki tapasztalt akvárium ügyben? Mik lehetnek a 4-5 mm-es vékony cérnaszerű, meztelen csigára hasonlító kis vackok, amik az akvárium üvegén másznak belülről? Ártalmasak? Hogy lehet tőlük megszabadulni?
És az üvegen lévő kis átlátszó köra alakú valamik 6-8-as kupacban? Lehet a dánió ikrája? Vagy ezek a kis pondrófélék szaporodnak így?
Köszi. Akkor nem lesz semmi baja, hogy ma nem használtam fel. Legközelebb készítek öregtésztát külön, azt kiadagolom, és lefagyasztom. Nagyon jó ötlet.
Kb. 1 hétig lehet az öregtésztát hűtőben tartani, de én frissen szoktam a mélyhűtőbe tenni belőle mostanában kiporciózva és akkor van mindig friss öregtésztám. És csak leteszem a sima hűtőbe és ott enged ki.
Móni, majd estére pihenek. Most alszik picur, én is lazítok kicsit. Mindjárt teszem is be az első tepsi zsömit, gyorszsömit csinálok, az express kifli recijéből, csak én beletettem egy egész élesztőt, hogy felfújtabb legyen, megpróbálom így is.
Délután meg ha nem esne, el kellene menni sétálni egyet törpivel.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit