E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Beszélgetés : Általános Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2005.07.26. 21:00 -

Sziasztok kedves Látogatók!

Remélem előbb-utóbb sokan leszünk és élénk társalgás fog folyni. Kívánom, hogy mindenki érezze jól magát.

Üdvözlettel, Margit

zitti Előzmény | 2007.12.07. 14:41 - #32094

Sziasztok lányok!

Mindenkinek így utólag is Nagyon Boldog Mikulást Kívánok! Én elküldtem hozzátok is, remélem ellátogatott, mostanában haza felél tarthat valamerre !

Nálunk tegnap karbantartás volt, így nem működött a net, ma meg képzeljétek olyan szintű fáradtság lett úrrá rajtam, hogy kénytelen voltam egy picit pihizni ebéd után. Ez nagyon-nagyon rossz, mert tudtam annyi dolgom van még, de szinte elaludtam álltomban:(

Jégkása, nagyon ötletes, ez az ovis jel mézeskalácsból, biztosan nagyon örültek a gyerekek neki!

Moha, nagyon guszta  a hajtoványod, még nem csináltam egyszer biztosan ki fogom.

Zsóka, kaptál keksznyomót? Voltam ma a pennyben, és itt még van he kell szóljál! Nem vettem meg, mert írtad, hogy mész te is és veszel, csak nem tudtam kaptál-e...

Móni, gyönyörű a koszorúd, megnéztem a kreatívot is, nagyon ügyes vagy!

Masala, nagyon szépek a mézeskalácskáid!!! Ha puhát szeretnél Limara receptje nagyon jó puha szinte azonnal, még az óvónéni is kérte a recijét!

Christina, elvettem egy muffinkát, nagyon fincsit sütöttél:))


Moha Előzmény | 2007.12.07. 14:30 - #32093

Bezsa sajnálom a dolgot a tálaiddal! Milyen recept alapján készült a grillázs?

Bau de jó,hogy újra itt vagy, már hiányoltalak!:)


Moha Előzmény | 2007.12.07. 14:26 - #32092

Halihó itt a mai ebéd második fele,egy kis szivalekváros hajtovány:


andrej Előzmény | 2007.12.07. 14:19 - #32091

Ma olyan szép lett a kenyerem,majd lefényképezem,és felrakom nektek.Pedig a hűtőben kelt.Azt hiszem,ráállok erre a módszerre,mert nincs annyi macera vele,a végeredmény meg jobb.

froehlich316.gif

Bezsa,nagyon sajnálom,hogy így jártál...X


bau Előzmény | 2007.12.07. 14:05 - #32090

Szia Brigi! Igazad van,-mérgelődünk... De az bosszant a legjobban,mikor ugyan ilyen hőmérséklet melett hatalmasra nől a kenyerem! olyankor az ördög bújik belé?????:)) Persze ez ritkán fordul elő!-lehet,-hogy nekem is a fürdőszobában kell kelesztenem? (volt már itt rá példa...:)))


bau Előzmény | 2007.12.07. 13:58 - #32089

Szia Bezsa!  Sajnálom ami történt veled,de én gondoltam rá,mikor írtad.... Sajnos a grillás képes levegőn is olvadásnak indulni! Az égetett cukrokák (mint Pl. a kakasos nyalóka volt régen,) még a papírban is ragacsosak voltak.Nem tudsz egyebet tenni,esetleg dugd a hűtőbe!

Brigitta Előzmény | 2007.12.07. 13:57 - #32088

Sziasztok!

Zsóka!Várjuk a képeket,ha segitség kell szólj!:)

Bau!

Nyugodtan kezet foghatunk,én is kétségbe vagyok esve,van amikor 5 órába kelül egy kenyerem elkészitése!Biztosan igaza van Limarának,ha jól belegondolunk,senkinél nincs 28 fok,amiben időre kelnek a tészták.Nálunk is egybe van a nappali,ebédlő,konyha,és hiába van főzéskor 25 fok,ha elzárom a tűzhelyet,ott is lejjebb megy a hő.Át is tettem a szobába kelni a dolgaimat,ott a csempekályhának köszönhetően,valamivel langyosabb a levegő.Mostanába a kelesztőtálat becsavarom egy plédbe is,igy valamivel haladósabb.

Tehát nem tehetünk mást,mint bosszankodunk,és belekalkuláljuk a +időt a sütésbe.De az vigasztal,legalábbis engem,hogy nagyon finom,ritka,és lágy bélzetűek a kenyereim,ennek köszönhetően.

Úgyhogy,kedves Bau,nem nagyon van megoldás,legfeljebb kimérgelődjük itt egymásnak magunkat,Mert azt ugye,nem is kell mondanom,hogy a konvektorból özönlö hő,minősége is elég vacak.Mondjuk a kicsi miatt sem csinálhatok hűvöset,de igy is elkelne a jobb minőségű gáz.

Bocs,ha sok voltam.


bezsa Előzmény | 2007.12.07. 13:54 - #32087

Sziasztok!

Képzeljétek nagy bánatom van. A grillázs tálak jéghideg helyen megolvadtak. Nem tudom, hogy a cukor minősége miatt, igaz sokat kinlodtam míg egyáltalán megolvadt és megpirult. Bezzeg most elolvadt.:?


bau Előzmény | 2007.12.07. 13:38 - #32086

Sziasztok pékecskék!  Húúú! Micsoda ügyes banda!  Gratulálok! Masala,én elájultam azoktól a hólyagoktól....8o Nekem legfeljebb az ujjamon lesz ilyen,ha megégetem....  Mostanában olyan nehezen kelnek a kenyereim,hogy nem is tudom mitévő legyek velük...:? Limara Már a konyha hőmérsékletét is azért kérdeztem,hogy végre megtaláljam az okát,miért nem lesz nekem "OLYAN" kenyerem...mint a tiéd..

bnezsoka Előzmény | 2007.12.07. 13:35 - #32085

Limara! Köszönöm a meghívót, regisztráltam. Szeretném megmutatni a tegnapi kenyerem, amint rájöttem, hogyan tudom betenni a saját képtárból. Az első olyan kenyér, amibe öregtésztát tettem. Kicsit behorpadt. Tegnap voltak, akik tanácsokkal segítettek, amiket köszönök.

Cristina77 Előzmény | 2007.12.07. 13:07 - #32084

Sziasztok!

Hoztam nektek muffint így ebéd után.


jegkasa Előzmény | 2007.12.07. 12:13 - #32083

Totimi!
 
Itt az ételfesték képe, Tescoba vagy CBA-ban is vettem már.
 
Etelfestek.JPG
 
Most megyek dolgozni. Csak késő este leszek.ű
 
Szép napot mindenkinek.

Limara Előzmény | 2007.12.07. 11:44 - #32082

Bau!
 
Nálam olyan 18-20 fok között van a konyhában. Mostanában, ilyen hőmérsékletnél kb. 50-60 percig kelesztem a jénaiban, majd bevágás után még 15-20 percig. Ezután kezdem hideg sütőben sütni.

Moha Előzmény | 2007.12.07. 10:53 - #32081

A számítás szerint, 50 dkg narihéjhoz 50 dkg cukor kell, kb. 640 ml vízben.

Moha Előzmény | 2007.12.07. 10:49 - #32080

A narihéjat tisztítás után forrásban lévő vízbe dobni, 6 percig főzni,leszűrni, hideg vízzel öblíteni. A héjakat lemérni,ezzel egyező cukrot kell feltenni a vízzel főni,ha forr bele a héjakat, közepes hőn,keverve üvegesre főzni,kb.40-50 perc. / a vizet lehet közben pótolni,ha nagyon elfőne,egy kevéssel/

Moha Előzmény | 2007.12.07. 10:42 - #32079

Sziasztok!

Limara köszi a szarvasképet! Milyen könyvből van ez?

Mindenki szépségeket sütött,gratulálok! Délután jövök még ,ha sikerül.


szemiramisz Előzmény | 2007.12.07. 09:47 - #32078

szia moldvanm! mikor keltél,hogy már reggelire ilyen guszta kifliket raksz az asztalra?itt kávézok a gép elott,pont jol jonne egy melléje!

ramcsi Előzmény | 2007.12.07. 07:44 - #32077

JÓ reggelt mindenkinek!! moldvanm!! az este írtam az üzenőfalra mert nem igazán lehetett bejutni a fórumba.de mégegyszer leírom nagyon finom volt a krémesed és nem bonyólult.finomakat sütöttetek, ügyesek vagytok.mindenkinek szép napot!! LIMARA!! a zserbó recepted nagyon tetszik, most az fog következni.

ILDIKO Előzmény | 2007.12.07. 07:40 - #32076

MINDENKINEK AKI KULDOTT MIKULASOS MAILT< NAAAGYON KOSZONOM!!!!

ILDIKO Előzmény | 2007.12.07. 07:35 - #32075

MASALAM, a Te oregtesztad nagyon jol nez ki. Az enyem mindig ugy ellagyul!!! Mi az ize lehet vele?? Az eloirt vizmennyiseggel keverem mindig.ES ha all par napig akkor megjobban es olyan vizesnek nez is ki.

[Későbbi] [32234-32215] [32214-32195] [32194-32175] [32174-32155] [32154-32135] [32134-32115] [32114-32095] [32094-32075] [32074-32055] [32054-32035] [32034-32015] [32014-31995] [31994-31975] [31974-31955] [31954-31935] [31934-31915] [31914-31895] [31894-31875] [31874-31855] [31854-31835] [31834-31815] [31814-31795] [31794-31775] [31774-31755] [31754-31735] [31734-31715] [31714-31695] [31694-31675] [31674-31655] [31654-31635] [31634-31615] [31614-31595] [31594-31575] [31574-31555] [31554-31535] [31534-31515] [31514-31495] [31494-31475] [31474-31455] [31454-31435] [31434-31415] [31414-31395] [31394-31375] [31374-31355] [31354-31335] [31334-31315] [31314-31295] [31294-31275] [Korábbi]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Nyakunkon a Karácsony, ajándékozz születési horoszkópot barátaidnak, ismerõseidnek.Nagyon szép ajándék! Várlak, kattints    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!