Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Reggel irtam egy hosszabb levelet ide nektek, aztan ez a kertikoro Portal kidobta es a sajat tomeny reklamjat dugta az orrom ala helyette. Szoval lanykak , mindenkinek gratulalok! Olyan csodas dolgok Ropkodnekmost itt korulottem csak mindegyik megvan ragcsalva.Nem tudjatok hogy ki volt az.
Kozben tudtam az IWIWre ujra regisztralni. LIMARAM koszonom es VIZILYLYKENEK is a szivesseget! A gondom nem a zselatinnal van igazabol lanyok hanem a zselatin lapnak a por mennyisegere valo atszamitasaval. Ha ezt ujra megtalalnam amit kiprinteltem, akkor nem lenne gondom. ES .. MI az az otthon kaphato `zselatinfix. Ez azonos a zselatinnal vagy vmi uj moka. Van tobb jo receptem es ezt irja a kremhez. Ujra tanacstalan vagyok.Kozben talaltam egy masik nagyon jo bloggolo kollegat a sutidecos oldalon keresztul ` www.gasztromanko.hu Izletes receptjei es szep tortai vannak. Jovo heten egeszheten kell ujra dolgoznom es nemhiszem hogy lesz e idom jonni. Elnezest az elmaradasert.
Nekiláttam a sütésnek , hogy ne csak a nyálamat csorgassam ha idejövök.
A hamburger a sláger hétvégéken , ismét a mézes hambi zsömi . Egy kis tejfölös kifli Limarától , és a pofon egyszerű kenyerem készült ma. Kis vendégeim is lesznek , ha szerencsém lesz fotót is készítek. Mostanában hol lemerül a gép , hol betelik a memória kártya , és már olyan késő van hogy nincs energiám még ezt is helyrehozni.
Itt a finom friss, még gőzölgő vacsorához való. Egyétek, vegyétek :) Egy kis hibernált sokmagvas bucik, amin már az úthenger is átment, és még mindíg magasak :)
Már tegnap este elterveztem,hogy ma hamburger zsemlét sütök.Kicsit elrontottam,mert valamilyen rejtélyes okból tej helyett vizet tettem a tésztájába.Ez lett belőle:
Ez zacskóban sült.
Ez pedig tepsiben,gőzös sütőben.Véletlenül sem lett ropogós,szerintem a benne lévő joghurttól.
Mind ez nem tántorított el az eredti tervemtől,hamburger zsemle is sült:
Ildikó igen diszíteni nagyon szépen lehet vele - ha jó a zsák :):) )
legközelebb nem lepkével, de megpróbálom majd az én általam kedvelt krémmel, csak teszek bele egy kevéske zselatint (azt sem szeretem túlzásba) és utána referálok róla.
Viki , támadt még egy ötletem a laposítással kapcsolatban. Ne melegítsd elő a sütöt , hanem hidegbe tedd és 175 fokra állítsd. Akkor az áthengerelt tésztát nem kapja fel hirtelen a meleg ,
Sziasztok, Bellus, jöhet az ötvözeted. nagyon jól néz ki.
Kata ! Most már hármótok kiflijét irigylem, mert én meg éppen ilyen kis dici-duci-laposakat szerettem volna, de akármit csináltam vele, akkor is megnőtt.
Igaz, hogy még NagyZsuzsa javaslatát nem vettem elő, hogy sütés előtt menjek rajtuk keresztül kocsival, de legközelebb istenbizony ezt teszem.
A kenyered gyönyörű, a kiflid meg olyan, amilyet én szeretnék :)
sütöttem.Igaz a kiflit szezámmag nélkül,ami semmiben sem hasonlít az Ő kiflijére.A formázásról ne is beszéljünk!Amikor betettem a tepsibe,még nagyon egyformák voltak.De,aztán a meleg sütőben........
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit