Andrej, én is csináltam már mézest csak fahéjjal, finom volt. Nálunk már elfogyott egy adag, majd azt hiszem jövő héten megcsinálom a másik adagot, vagy ki tudja mikor kap el az őrület, de most nálunk is csak fahéj lesz benne.
Tök jól néznek ki.Elővettem a drágákat,de csak holnap csinálom meg,mert tegnap félbe maradtam Limara mézesével,azt sütöm ki.Ha így eszik eszik,karácsonyig kell még pár adag.Pedig nem kaptam hozzá mézes fűszerkeveréket,csak fahéj van bennt.
Na látod A kiolvasztott tojásfehéje 1-2 napot hűtő felső polcán eláll. Én is lemértem mindkét nap a tojásfehérje súlyát és háromszoros mennyiségű porcukit tettem hozzá.
Az sok, Andrej, de meg tudod azt csinálni, hogy hűtőben kiolvasztod, mérsz ki belőle valamennyit egy tálba, kiszámolod hozzá a porcukit és csinálhatod is. Másnap a tojásfehérje másik részét veszed elő. A kész habkarika tepsiben nyugodtan állhat sütés előtt órákat is.
Ma kettővel csináltam, annyi volt még a fagyasztóban. Egy tepsire vígan elfért, ma nagyobbakat csináltam és nyomózsákkal. Mindjárt hozok is belőle mutatót, variáltam kicsit a színnel.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit