Igen,ugyanazt.Mifelénk a Pannon fehérliszt a legjobb szerintem.2 hete vettem a Tescóban valami akciós lisztet,95 Ft volt kilója.Nahát,ezzel nem lehetett kenyeret sütni.
Mindig ugyanazt a lisztet veszed? Én hiába vettem ugyanott, ugyanazt, valahogy nem volt egyforma. De nemcsak a kenyereknél, hanem a sütiknél is észrevette. Végülis ezért maradtam a kenyérlisztnél. Sima lisztet már csak süteményekhez használok.
Köszi, andrej!
Mivel leginkább géppel sütök, többféle lisztkeveréket, lisztet kipróbáltam. Végül a lisztkeverékeket a boltban hagytam, de az utóbbi időben rábukkantam a Ferencvárosi Malom BL112-es Kenyérlisztjére.
Nekem bevált, azóta egész pofás kis kenyereket sütök. Mi a véleményetek a kenyérlisztről?
Köszönöm. Lenne egy kérdésem is. Mikor kell elveni belőle a 15 dkg-ot? Kelesztés előtt, vagy után? Bocsi, de eddig javarészt géppel sütöttem, amit pedig a sütőben készítettem elég laposka lett.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit