Az előbb mondtam a férjemnek, hogy elbújdosok a világból. Azt már meséltem, hogy péntek este legatyásodtam influenzailag, lassan kezdek rendbe jönni. Erre tegnap este beültem egy jó meleg fürdésre a kádba, gondoltam, majd kiszívja belőlem a náthát. Reggel alig birtam kimászni az ágyból, a jobb oldalon a derekam fájt, vagy a vezetéstől, mert meghúzódott valamiért, bár nem szokott, vagy nem tett jót neki a túl meleg. Most kicsit hülyén megyek, közben jajgatok, pedig nem is vagyok még öreg! Délután a vízórát akartam leolvasni, gondoltam, megkérem a szomszédot, segítsen leolvasni, hát nem volt otthon. Jövök vissza, csukom a kaput, a drága kutyi persze ilyenkor mindig ki akar szökni. Alig bírtam visszatuszkolni. Rá akartam csapni a fejére, ő persze elrántotta, én meg jól odacsaptam az ujjaimmal a falra. Most be van borogatva, a gyűrűsujjam duci, a középső még ducibb. Eltörve legalább nincs, mert azért most is ezzel pötyögtetek, de nem az igazi. Biztos megrándult. Ja, még elfelejtettem írni, hogy begyulladt a szemem a vírustól. Más bajom nincs!!!! Időnként hol ezért, hol azért jajgatok. Ugye hogy el kéne bujdosnom, mert akkor már nem fog több baj érni????
Timi és Bezsa! Nem akarok kötözködni, de a blog címének betétele nem igazán fontos. Jobb oldalon a kedvenc linkek között ott van a Gasztro.blog.hu. Itt megtalálhatók a gasztro blogok napi termései és itt bármelyikre kattintva, szinte mindenkinél van egy ún. kedvenc blog-ok című rész. Ezen keresztül bármelyiket el lehet olvasni és mindenki elteheti magának a KEDVENCEI közé. Ezt az összesítő linket éppen ezért tették ide Batkáék. Én is innen mentettem át az én kedvenc blogjaimat és innen szoktam kezdeni a nézelődést is.
Az elrontott sütések részt is meg lehetszüntetni, mert nem egyértelmű, hogy hol található és nem is ide teszik a képeiket azok, akik okulásul tennék a többieknek. Ráadásul az ide nézelődni járókat is összezavarja, mert azt hiszik, hogy az is egy élő topik.
A nyaralási tippek sem működik. Bezsa ezt azért írom, amiről a múltkor beszéltünk telefonon. Te nagyon is készséges vagy.
Megnéztem. Szerintem sok az élesztő, talán azért esett be a teteje, 0,9 dkg elég ennyi liszthez. Nem csinálnám csak kefírrel, egy kis doboz kefírt kellene felhígítani annyi vízzel, hogy 2,8 dl legyen. Mehet bele 1 dkg vaj vagy 1 ek. olaj is. Só, cukor, ecet jónak tünik. Ha van burg. pelyhed, akkor abból is mehet bele 1 ek. Azt nem tudom, miért süti ennyire keményre a kenyér alját, valósznűleg géphiba lehet.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit