Tegnap sütöttem egy kalácsot Margitka csokis áfonyás receptje alapján aszalt sárgabarackkal az áfonya helyett. Elszúrtam, mert a közepébe sütésálló baracklekvárt is tettem, elázott a tészta körülötte, és nem sült át. Mikor a teteje rendesen megpirult kivettem, és ahogy a formából ki akartam venni szétment. Utána kicsit visszatettem sülni, de már nem lett az igazi. Viszont a családom szerint isteni finom lett.
Melyik pitareceptet érdemes használni? Ki melyiket próbálta már? Milyen tapasztalatokkal? S. O. S.
Hú! Én szívesen segítek amiben csak tudok, most szóhoz sem jutok. Köszönöm! Remélem Margitka hamarosan visszatér és minden a régi kerékvágásban halad. Megtisztelő számomra, hogy bíztok bennem, remélem senkit nem fogok addig sem, akaratlanul sem, "félre vezetni" a tanácsaimmal! Most kicsit elmegyek meghatódni....
Mindenkinek gratulálok a mai szépségekhez! Bezsa ez jó ötlet,mert így tényleg tudjuk követni a dolgokat,köszi.
Zitti a tejszelet nagyon finom lett,lefotózni sem volt időm,úgy elfogyott. Mondjuk nem egy fotogén süti kinézetre,de érdemes elkészíteni. Főleg azért,mert jó sok lesz belőle!
A Mai nappal megnyitom Limara receptjeinek gyűjteményét!
Mivel Margitkánk egyéb elfoglaltságai miatt nem tud köztünk lenni és a feladatai egy részét Limara vette át, új recik kikísérletezése, tanácsadás stb. úgy gondoltam, hogy Margitka módszerét folytatjuk.
Tehát ha valaki az alap recepten változtat, akkor az eredeti után fog szerepelni a változtatásokkal és képekkel együtt, hogy mindenki egyszerűbben tudja, majd eldönteni, hogy neki melyik változat tetszik, és melyiket szeretné kipróbálni.
Ráadásul már oly sok a recept és igazán csak egy-két apróság, ami más benne, hogy lassan már követhetetlen.
Limarám a csapat nevében megköszönöm, hogy segítesz nekünk, és mint gondoskodó „tyúkanyócska” figyelemmel kíséred próbálkozásainkat.
Azt hiszem nem esem túlzásba és a fórum tagok nevében hálánk jeléül mélyen meghajlok előtted.
Tegnap és ma mi is sütöttünk. A kenyerem nagyon finom, jó bélzetű , de még mindig nem cserepes. De kísérletezem. Ma almás lepény készült és a maradék tésztából néhány fügedzsemes batyu.
Meghoztam Superkeri képeit. Abból az almásból kérek szépen.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit