Koszi a hitteritesedet. Majd raszanom magam mert a bolti minnel dragabb es minnel ehetetlenebb. Hamar beszarad es ragni sem kell az ittenit, csak nyelni. Tanulhatnanak a Nemetektol! Oooo, ha en 1x meg atjutok hozzajuk! Teli eszem magam kenyerrel. ES a kirakatjuk es AMI bennuk van.Hmmmm!
Mindenkinek kituntetes!-mert olyan finom es szep dolgokat keszitettetek!!!
BEZSAM: puszilgasd meg anyukadat helyettem is. es most egy sohaj szallt el , es... tudod mire gondolhatok...
Lanyok, ezzel a csikos Zebratortaval kapcsban.Az itteni turo hig es kremturo.Ezert is kellett nekem 2db vanilpuding bele+ EXTRA ido a suteshez. EZ valtozo a turotol fuggoen!!! HA megsult, utana meg "surusodik"mivel hul is. Talan ennel a tortafajtanal is erdemes ezert a mondas csakugy mint a kenyernel!! NE az idot nezd, hanem a "tesztat"! Nalam a csokis resz a kakaotol kisse surubb lett mint a sima vanilresz krem. Az enyem is berepedezett nemely helyen a pudingteszta"" tetejen. Semmi betojas! Alcazzuk cimmel: porcukrot ra!! hihi En sem vagyok cukrasz!!-erre gondoljatok. Sztem sok recept MEEEG ami az ugynevezett profi oldalakrol jon is eltereseket mutat!!! NEM mindig stimmel. Ezt allagaban es izre is ertem!!Nem vagyok valogatos, de mar tobb dolgot kidobtam ami fortelmetes izzel rendelkezett a "profi"oldalrol. hihi NE szegyelljetek magatok! A hiba NEM bennunk hanem az O keszulekjukben van.NO, errol ennyit!
A Grizes-kremes nagyon finom, marcsak fele adag van meg. /ajandekozas is volt/BEZSAM: koszi a szekelykaposzta kostolod! MOHAM: a "leves cimet "nemtudtam megnezni, mert eltunik minden aztan kiirja NUKULADE-csokolade. Szoval semmi! Gyonyorueket keszitettel!/mint mindig!/BRIGITTAM: NE szerenykedj, mert ha a tanyerodra neznel EN mar egy joooo adagot elcsortam rola! hihi
Edo az az igazság, hogy én amikor a tányérra teszem már enném is, nemhogy fényképezgetném. Nagyon tudom csodálni a lányokat akik mindenfélével feldíszítik, csuda ötletesen. Hát én nem vagyok "efféle".
Lemeoztam, nagyon jó lett és most elmegyek kicsit pihenőbe, aztán du. jönnek a kekszes torták.
Iegen ám, de ahogy tovább sütjük a szélénél lkezdenek a rétegek elválni. Jó lett volna, ha recept írója, megirja, hogy esetleg nem baj ha közepe remeg, hülés közben megszilárdul. Ezért én sem mertem kivenni a megadott időben, hanem mindig tovább sütöttem.
na,en is erre gondoltam Bezsa.Hm,guszta a kaposztad,nagyon kivanom mar,holnap elkeszitem en is.Azon kuncogok,hogy mar biztos unod diszitgetni a kajakat,a labasban hamar lefenykepezted
Moha,jol nez ki az a leveske,megnezem hogyan kell kesziteni.
Edo, én a tésztát először kinyújtottam kisebb körnek és utána nyomogattam bele a formába. A krém nekem is jó sűrű volt, szinte nem is folyt, aztán pedig igazította magát, ahogy akarta
A mai kenyeremmel pedig úgy jártam, hogy megsütöttem, hugom itt ebédelt nálunk és ebéd után vitte a maradékot, hogy megmutassa anyunak, mert neki nagyon ízlett. Így holnap megint kenyeret süthetek. Pedig most nagyon jó lett, puha, telis-tele nagy lukakkal. Még csak egy fotó sem készült róla.
Nagyon szépségs sütéseket találtam itt újra,Mindenkinek gratulálok!
Én ma egy kis sajtos-sonkás kiflit sütöttem ebédre,és készült egy őszibarackos süti,amit elég puritánul diszitettem,mert kevés időm volt.Egy újságban találtam a recit,de nagyon finom.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit