Csak bekukkantok, mint mindig. Először is minden ünneplőnek nagyon sok boldogságot kívánok megkésve bár, de törve nem.
Csodálatos dolgokat alkottatok megint. Nagyon ügyik vagytok, sajnos én nagyon le vagyok maradva Hozzátok képest.
Pénteken megvettem a kacsasütőt, úgyhogy ma ki kell próbálnom. Limara esti kovászos kenyerét fogom megcsinálni 1,5-es adagban. A 3. füzetemet elnyelte a föld, a guta ütöget a recik miatt. Most meg a garázskulcsot kell keresnem, de azt sem tudom hol, mert a párom nem emlékszik, hogy hova tette le, mert a helyén nincs felakasztva. Lehet, hogy már a Cavintóni sem használna?
Remélem Ti már meggyógyultatok, nekem nem nagyon akar sikerülni.
Margitka örülök, hogy azért néha be tudsz kukkantgatni. Mikor jönnek vissza a régi szép idők?
Mivel én nem igazán sütögetek, nem tudok sikerről, vagy sikertelenségről beszámolni, de azért mindig olvaslak Benneteket.
A kertesben lévő rejtvényről halvány lila gőzöm sincs.
A babás-mamásba nosztalgiázni szoktam menni. Egy dolgot nagyon bánok, hogy elkezdtem naplót vezetni lányom mindennapjáról, és abbahagytam, pedig olyan jó volt visszaolvasgatni. Ezért össze is vesztem magammal.
Megyek elkészíteni a kovászt. Süssetek helyettem is ilyen finomságokat, mint eddig.
Jó reggelt mindenkinek!
Gyönyörűségeket sütöttetek gratulálok mindenkinek! Minden szülinaposnak ha megkésve is de SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!
Jégkása, ez a Limara féle Hokkaido kalács? Milyen jól megoldottad, hogy a középső kis kalács kitámasztja a kettő másikat.. Ötletes.
Én most sokat nem sütögetek, illetve arról már raktam fel képeket. Ma tk. kenyeret fogok sütni, mert az a múltkor is isteni lett, és még több nap után is finom puha. Köszi Brigi a tárolási ötleted, nekem ez vált be a legjobban, jó puha marad így a kenyérke.
Kaptam egy szép karfiolt anyukámtól enm tudom mit csináljak belőle, ami gyorsan kész, finom, és a gyerekek is megeszik. Van ötletetek?
Szombaton voltak vendégek,én is sütögetem egy kicsit dee vagy el veszett az emilke és keresi a kiutat vagy nem tom mi van Batkával?Mert a kedves vendégem fényképezgetet a kedvemér és küldtem képeket is Batkának, majd jön valamikor,vagy nem .Na megyek bokros teendőim után jó hetet és jólsikerült sütéseket mindenkinek!!!
Nagyon jó volt a tegnapi felhozatal ,ahogy így nézegetem ,talált minde3nki kedvére valót biztos! Moha!!!!!!!!Hogy készül ez a kis hamis süti!Kartika és a te sütid krémjének hol a recije???
Moha, Kösz. Ez a kaja egy olasz recept, nem igazán tudtam jól megjegyezni a benne levőket, de magunk szájíze szerint csináltam, hát mondhatom finom lett, kiadós, szépen tálalható. Ha vendégek jönnek akkor is ezt fogom csinálni még hidegtálnak is jó.
A süti meg egy nagyon gyors, sütés nélküli fincsi kis édesség.
Ki tudna megmondani hogy IRISZI: grizes kremesenel kb mekkora /cmes/ lapok jonnek ki es milyen vastagra nyujtsam ki? Meg nem sutottem ezt es nemszeretnem ezt a fini recit ill. a kesziteset elszurni. Koszike!!
Hétvégén megint sok szépség született, már nem merek nevet írni, mert annyi mindenkit kellene dicsérni, így maradok a kolektív dicséretnél, ami tudom pszihologiailag nem helyes, de mindenki vegye magára.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit