Masala ha nem látom a videót neki sem állok. Én rétesben nem vagyok otthon, de bátorított arra, hogy megpróbáljam.
Ma sonkás csigákat készítek, mert a harcsavadászaton kell az energia a fiúknak. A baconos csigákból indultam ki, de aztán menet közben megváltoztattam. L e akartam fényképezni, de kimerült az aksi. Így majd csak készen fotozom.
Szép napot mindenkinek!
Lenne egy SOS kérdésem van a receptesbe a majonézes-tejfölös-tejszínes cékla saláta, Abba kell sót rakni? Nincs oda írva, és most ebédre készülne..
Bezsa! A rétesed receptje nem sántít egy kicsit? Ki akartam írni magamnak, de nekem gyanús. 70gr liszt és 30 ml tej lehetséges?
A levél, ami nem jutott el hozzád azt a kérésemet tartalmazta, hogy küldd el nekem levélben a jelszót és a login nevet a találkozó képtárához. Rendszer karbantartás volt nálunk és ez nem volt nekem felírva. /Nálatok ez hogy működik?/ Ceruza és notesz? Kiírni a jelszavakat és titkosítva tárolni a fiókban? A múltkor is eltűnt így egy belépési lehetőségem.
szisztok édes pékecskék. a betegeknek jobbulást. Gratulálok a sok széphez mit sütöttetek mostanában. bele bele olvasok a dolgokba, de ne haraagudjatok, nem bírok írni... Nagyon elkeseredett, depressziós hangulatban vagyok. Állást keresek, sde sajnos nagyon nem megy....Legyetek sikeresebbek/szerencsésebbek mint én. Puszi és kellemes csevegést valamennyiőtöknek.
Amarillisz, köszönöm, sütike ideért. Sajnos mostanában nem sok örömöm van. Majd akkor leszek nyugodt, ha kitisztázódnak a dolgaink, de az most úgy néz ki, hogy minimum 2-3 év.
Itt hozom a WINSTON cimet es itt talalhato a recije is. holnap leforditom majd Nektek. A gondom csak ott van hogy 2 ismeretlen fajta lisztet emlit hozza. Francia/ Nos, ezt nem tudom hogy gyari keverek lehet, vagy 2 kulonleges fajta liszt.Dogos vagyok es ezert nincs lelkierom most erre. Bocsi!
Timi én szinte sosem sütök "csak" fehér lisztből. Mindent meg lehet sütni tk. liszt keverékével, de akkor a folyadék aránya megváltozik, mert a tk. liszt többet vesz fel. Ált.-ban a fele-fele arányt használom, de előfordult már, hogy kicsit több volt a tk.liszt. Én nem akarok mindenáron tk. lisztből sütni, mert nem mindennek van jó íze, viszont mindenbe teszek, amibe csak lehet / nokedli, sütemény, panírozás, palacsinta stb. / A fagyasztást még nem próbáltam, de nem hiszem, hogy probléma lenne.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit