Még arra is gondoltam, hogy esetleg kicsit megmikrozod ahogy Kartika csinálta. A rétesben annyira finom volt a nyers almával készült töltelék, hogy szerintem ebbe is jó lehet.
Amikor kiveszem a tesztakat a gepbol,mindig tul lagyak,es mindig potolni kell keves liszttel...normalis ez?De ez barmelyik recinel igy van,ahhoz hogy nyujthato legyen kell hozzaraknom keveset.
Edo nem, mert Kenyérke nagyon profi és alapos. Biztos voltam, hogy rendben lesz és mire a 20 perces dagasztásnak vége lett, rendben is volt. A gépből kivettem, hogy ne melegedjen és tálban hagytam kelni.
Amikor a négyzeteket felvágod, kicsit meghúzkodom, beleteszem a tölteléket a sarkait kicsit megnyújtom és úgy csípem össze őket, ezután a nyílásokat nyomkodom. Némelyik nem szabványos, de a tesiben sülés közben szépen kiigazodik.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit