MOHA, tegnap elfelejtettem irni hogy a kalacs ala a tepsibe most en egy tepsi vizet is tettem. Miert?Mert a sutom alja nagyon sut es az elesztot kellett patyolgatnom, mert az eleszto felfuttatasanal furcsanak talaltam az allagat.Feltem hogy nem jol kel meg a kalacs. Szep lett es az aljat nem kapta meg.Azt viszem magammal a dolgozba es bizti a kollegak is katonazni akarnak majd belole.
Mindenkinek szép reggelt! ÉN olyan fáradtan keltem, ahogy feküdtem is. Valami van kisfiammal, mert szinte egész éjjel sírt. Lehet elindult az utolsó 4 foga? Képes lenne rá.
Edo-bedo, igen, háromszor hajtogattam fél órás időközönként. Ha jól emlékszem úgy 25 perc alatt sült meg egy tepsi pogi. Azt már beszéltem valakivel, hogy valószínű 5 dkg margarinnal kevesebb is elég lehet bele, de meg kell nézni a tésztát, milyen lesz. Majd jövő hét végén azt hiszem én is kipróbálom picit kevesebbel, már ha ténylegesen halászlevet főzünk. Páromnak lesz szülinapja.
Egyedül vagyok (nem félek) most érek rá, várom a kenyérkém. Már megfőztem, a piskotám is kész amit a kollegáknak viszek be, a kenyerem lassan megkelt és még sütésre vár (bár már majd leesek a székről)
Visszaolvastam: Bezsa fantasztikus vagy, és rengeteg munkát felvállalsz te is. Én nagyon köszönöm, mert én élvezem amit ti megtermeltek és nagyon szégyenlem, hogy nincs időm segíteni!
Leveleznék veletek többet, de nincs időm rá, mire én feljövök, ti már nagyrészben alusztok, sajnálom.
Remélem a kép feltevésben most már szerencsésebb leszek, mostmár expoloeren jövök fel. Igaz a mozzillán kicsiben és nagyon nagyban jól fel tudtam tenni a képeket.
Ildikó sok hasznos dolgot tettél fel te is, köszönöm, engem érdekel.
Moha, ezek a kalácsok csodásak! Én is elkészítettem. Nem lett olyan szép magas mint a tied, de nagyon fini. Szerinted ezt a tésztát aranygaluskának is ki lehet próbálni?
Még egy kérdés foglalkoztat. Mint korábban írtam, nekem a sütés a gyengém. Mire a belseje mesül a dolgoknak, a külseje vastag lesz, sőt nagyon mesűl. Te alsó vagy középső állásba teszed be a tepsit? Nekem 25 perc alatt sült meg, de fogalmam sincs milyen hőfokon. Az alja így is vastag lett egy kicsit. Mindig attól félek, hoy nem sűl meg a közepe, mert egyszer jártam úgy egy tésztával.
Batka! hátha van ötleted a kertesbe vagy az utazásba feltenném az Erdélyről írt úti beszámolómat, ami egy word doksiban van kb. 25 oldal. (majdnem egy kis könyv) akit érdekel az elolvashatja és hozzá nézeheti a tvn.hun levő képeket, most azok egy részét is feltettem.
Feltettem a Horvátországot is, akit érdekel nézze meg. Nem minden képet, de elég sokat tettem fel mindkét helyről, probáltam válogatni, de nagyon sok szép képet csináltam.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit