E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Diétás kenyerek, sütik és péksütemények Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2005.10.21. 22:01 -

Sziasztok!

Többször találkoztam vele, hogy valaki élesztő- vagy gluténmentes kenyérféle receptjét kereste. Arra gondoltam, hogy ilyen recepteknek adhatna otthont ez a fórum. Esetleg más diétába illeszthető recept is helyet kaphatna, a lényeg, hogy diétás legyen. Megkérném, hogy a receptek beírásakor jelezzétek, hogy milyen diétába illeszthető a kenyérféle.

Gondolom, hogy viszonylag kevés ilyen recept forog közkézen, de remélem ebből is kialakul előbb-utóbb egy kis gyűjtemény.

Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget, üdv, Margit

Kiegészítés (Batka): ebbe a fórumba írjátok a candida, lisztérzékeny, diabétesz (cukorbeteg) stb. recepteket. Hasznos oldalak:

Glutén-, laktóz-, tejfehérje-, tojásmentes ételek:
http://candida.lap.hu/

Wikikönyvek: Candida receptek

http://www.taplalekallergiacentrum.hu/index.php?owpn=22 Gluténmentes receptek (Limrara)

Cristina77 Előzmény | 2008.01.06. 07:23 - #56

Fűszeres Graham-lisztes kukoricakenyér-Bártfai Laci bácsi könyvéből

Nem kipróbált.

3 dl langyos víz, fél kk csemege pirospaprika, fél kk őrölt bors, 3 dkg cukor, 1 kk só, 10 dkg Graham-liszt, 12,5 dkg kukoricaliszt, 22,5 dkg kenyérliszt, 1 csomag szárított élesztő

A liszteket előzetesen összekeverjük, majd a hozzávalókat a felsorolás sorrendjében a sütőedénybe töltjük, és a készüléket erős sütésre állítjuk. Ha van időnk, célszerű kovászt készíteni 5 dkg kenyérlisztből és 5 dkg kukoricalisztből, mert így a kenyerünk magasabb lesz.


Cristina77 Előzmény | 2008.01.06. 07:11 - #55

Barna rozskenyér-Bártfai Laci bácsi könyvéből

3 dl langyos víz, 3 dkg margarin, 1 kk cukor, 1 kk só, 20 dkg teljes kiőrlésű rozsliszt, 20 dkg kenyérliszt, 1 csomag szárított élesztő

5 dkg kenyérlisztből, 5 dkg rozslisztből, cukorból és az élesztőből, 0,6 dl vízzel tésztát tésztát gyúrunk, és langyos helyen, letakarva kb. 2 órát pihentetjük. (Én szoktam több időt is hagyni neki, akár 4 órát is, ha van időm. Jó erjedt szaga van.) A kétféle lisztet összekeverjük, először a kovászt morzsoljuk bele, majd a hozzávalókat a sütőedénybe töltjük, és a készüléket erős sütésre állítjuk.


Cristina77 Előzmény | 2008.01.06. 07:03 - #54

Ötszörözött búzakenyér- Bártfai Laci bácsi könyvéből

Nem próbáltam még.

3,1 dl langyos víz, 0,3 dl hidegen sajtolt olaj, 3 dkg méz, 1 kk só, 2,8 dkg búzakorpa, 3,8 dkg búzacsíra, 12,5 dkg Graham liszt, 25 dkg finomliszt, 1 csomag szárított élesztő

Csipogáskor 4 dkg búzapehely

A kétféle lisztet, a búzacsírát, a búzakorpát összekeverjük, majd a hozzávalókat a felsorolás sorrendjében a sütőedénybe töltjük. A készüléket erős sütésre állítjuk. Csipogáskor tesszük hozzá a búzapelyhet.

 


Cristina77 Előzmény | 2008.01.06. 06:57 - #53

Félbarna kenyér- Bártfai Laci bácsi könyvéből

Ezt még én nem sütöttem.

2,5 dl langyos víz, 3 dkg margarin, 1 kiskanál cukor, 1 kiskanál só, 4,5 dkg sovány tejpor, 22 dkg Graham liszt, 22 dkg rétesliszt, 1 csomag szárított élesztő

A kétféle lisztet összekeverjük, majd a hozzávalókat a felsorolás sorrendjében az üstbe tesszük. A készüléket erős sütésre állítjuk.

 


Cristina77 Előzmény | 2008.01.05. 07:42 - #52

Korpás zsömle-Cristina77

 

Hozzávalók: 3,5 dl víz

                      2 dkg margarin
                      1 kk cukor
                      1,5 kk só
                      1 ek 10 %-os ecet
                     60 dkg liszt (ebbe csak fehér liszt)
                     1,5 kk sikér
                     3 ek búzakorpa
                     1 ek búzacsíra
                     3 dkg élesztő
A hozzávalókból gépben 20 perc alatt tésztát dagasztattam, majd tálba tettem és hagytam fél órát kelni. Ezután 16 darabba vágtam, tepsin kelesztettem még kb. 50 percet, majd vízzel megspricceltem és előmelegített sütőben megsütöttem. Így 1 zsömi 27,375 gramm szénhidrát lett.
 

Cristina77 Előzmény | 2008.01.05. 07:35 - #51

Graham zsemle- Cristina77

 

Első lépésként 275 gramm sima lisztet összekeverünk 275 gramm teljes kiőrlésű búzaliszttel.
Gépben kovászt készítünk: 200 ml langyos víz
                                            5 gramm cukor
                                            1 ek. 10 %-os ecet
                                            150 gramm a fenti lisztkeverékből
                                            1,1 dkg élesztő
Este elkészítjük, üstöstül hűtőbe tesszük.
Másnap reggel az üstöt visszatesszük a gépbe és beleteszünk 1,1 dl langyos vizet, 2 ek. olajat, 1,5 kk sót, a maradék lisztkeveréket, amibe belekevertünk 1 ek. sikért, valamint 1,5 dkg élsztőt.
20 percig dagasztatjuk a géppel, majd tálba borítjuk. 15 perc kelesztés után finoman átgyúrjuk, majd újabb 15 perc után ismét. Ekkor hagyjuk 20 percig pihenni a tésztát, majd deszkára borítjuk, és 15 zsömlét formálunk belőle. Hagyjuk kelni lefedett jénaiban 1 óra hosszát, ekkor megspricceljük langyos vízzel, lefedjük, és hideg sütőben kezdjük a sütést. 30-35 perc alatt sül meg.
Összes szénhidrát 378,85 gramm, így egy zsömlében 25,25 gramm szénhidrát van.

Cristina77 Előzmény | 2007.10.18. 17:46 - #50

Diétás barna kenyér- Cristina

A sütést megelőző este gyorskovászt készítek.

Hozzávalói: 3,4 dl víz

                5 g cukor

                1 ek 10 %-os ecet

                100 g világos rozsliszt

                100 g teljes kiőrlésű rozsliszt

                1,1 dkg élesztő

Mindent a gépbe teszek ( a vizet langyosan) és 20 percig kavartatom vele, majd az üstöt kiveszem és kb. 1 órán keresztül a konyhában tárolom, hogy a kovász beinduljon, majd hűtőbe teszem üstöstül, másnap reggelig. Reggel kiveszem az üstöt, berakom a gépbe és hozzáadom a kenyér hozzávalóit.

Kenyér hozzávalói: 200 g teljes kiőrlésű búzaliszt

                          100 g teljes kiőrlésű rozsliszt

                          100 g búzakorpa

                          50 g búzacsíra

                          1 mk őrölt kömény

                          1,5 tk só

                          20 g lenmag

                          1 dkg burgonyapehely

                          1,5 kk sikér

                          0,7 dl  langyos víz

                          2 dkg olvasztott margarin 

A gépben nyitott tetővel 20 percig dagasztatom a tésztát, majd tálba borítom és hagyom 3/4 órát kelegetni. Ekkor picit átgyúrom és kenyérkét formázok belőle. 11x22-es dobozformába teszem, bevágom és hagyom 2 órát kelegetni. (Picit berepedt a kelés elején, de nekem így is tetszik.) Nekem 2 ilyen dobozformám van, így azzal fedtem le és úgy is sütöttem. Sütés előtt langyos vízzel megspriccelem a kenyeret és a tetőt is. Előmelegített sütőben 1 órát sült.

Az össz szénhidrát mennyiség 418,8 gramm. Nekem 1050 grammos lett a kenyérkém, így 100 grammnyiban 40 gramm szénhidrát van csak. Tömör, igazi teljes kiőrlésűs kenyérke lett és cukrosoknak, mint és is, szerintem nagyon jó. Én már ettem belőle, szerintem finom. Nincs az a tömény rozsíze, mint a teljes kiőrlésű rozskenyereknek.


Cristina77 Előzmény | 2007.10.13. 07:15 - #49

 

Túrós zebratorta (Macikonyháról hozta Ildikó, én diétásítottam)

A recept:

  • 30 deka liszt
  • 1 tk. sütőpor
  • 1 tk édesítőszer 
  • 12,5 deka vaj (vagy 15 dkg margarin és 1 ek joghurt)
  • 1 tojás
  • 1 csipet só

A krémhez:
  • 75 deka krémesre áttört túró
  • 4 dl tejföl (vagy 4 dl sűrű joghurt)
  • 1,5 dl olaj
  • 3 tk édesítőszer 
  • 2 tojás
  • 2 ek. citromlé
  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 1 dkg cukrozatlan kakaópor
A tészta hozzávalóit öszegyúrom, és pihentetés nélkül kibélelek vele egy 28 cm-es kapcsos tortaformát. A túrókrém hozzávalóit (a kakaó kivételevel) egy nagy keverőtálba teszem, és kézi mixerrel addig keverem, amíg teljesen sima, csomómentes krémet kapok. Megfelezem a krémet, és az egyik felébe belekeverem a kakaóport. Elkezdem a forma töltését. Egy mártásos kanállal* elkezdem a tésztára kanalazni felváltva a kétféle krémet. Egész egyszerűen középre rakok egy kanál fehér krémet, erre egy kanál kakaósat és így tovább amíg a krémből tart. A szép minta elérése érdekében abszolút nem kell, sőt nem szabad kenegetni, magától fog szétterülni a formában. Mikor ez megvan, 175°C fokra előmelegített sütőbe** teszem, és kb. 50 perc alatt készre sütöm. Még 10 percig hagyom hűlni, és csak utána szedem le róla a forma oldalát. Felvágni csak teljesen kihűlt állapotban ajánlatos.

*Azért használok mártáshoz használatos merőkanalat, mert azt tapasztalam, annak van a legmegfelelőbb mérete. Nagyobb mint egy leveseskanál, és kevésbé folyik le róla a krém. Szebben lehet adagolni vele, és a csíkok is jobban mutatnak, láthatóbban elválnak egymástól.
**Hőlégkeveréses sütőben elég a 175°C fok, alsó-felső lángnál inkább 190°-200°C fokon kell sütni.
 
Szénhidráttartalma: 285,4 gramm.

Batka Előzmény | 2007.09.16. 13:24 - #48

(eddig ábécérendbe téve)

Cristina77 Előzmény | 2007.09.13. 06:47 - #47

Zabpehelykeksz (Moha, én csak diétásítottam)

20 dkg zabpehely                   20 dkg puha margarin

5 dkg zabkorpa                      1 tk édesítő

10 dkg tk.búzaliszt                   2 egész tojás

1/2 tk.sütőpor                       

reszelt citromhéj,vagy narancshéj

1/2 tk fahéj,vagy mézesfűszer

A margarint habosra keverem az édesítővel,bele a tojások is. A szárazakat összekeverem,majd a tojásos krémbe keverem villával. Ízesítés lehet:csokikocka, dió,mogyoró,mandula,stb...

Sütőpapírra diónyi darabokat teszek ellapítva,kb 1 cm-re egymástól. Sütés 175 fokon kb.12 perc.Ha ropogósabban szeretitek,akkor picit több.

 

Nekem így finom lett, ízesítésnek diétás csokit tördeltem bele. Sülés közben habzott a kekszem :)), de az csak a margarintól van.


Cristina77 Előzmény | 2007.09.01. 07:23 - #46

Kókusztekercs

40 dkg liszt, 20 dkg margarin, 2 dkg élesztő, 4 tojás, 4 tabletta édesítő, 1 citrom reszelt héja, 15 dkg glukonon, 15 dkg kókuszreszelék, 1 zacskó vaníliás cukor, 1 dl tej

A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, az élesztőt a porrá tört édesítő tablettákkal és a tejjel felfuttatjuk. Az elmorzsolt liszthez adjuk a 4 tojássárgáját, a citrom reszelt héját és a vaníliás cukrot. A tésztát jól összegyúrjuk, majd félretesszük pihenni. A tojásfehérjéket a glukononnal gőz felett kemény habbá verjük, végül belekeverjük a kókuszreszeléket(kissé összeesik a hab ettől). A tésztát kettéosztjuk. Fél cm vastagra nyújtjuk, és rákenjük a fele mennyiségű tojásfehérjés masszát. Szorosan feltekerjük és hűtőbe tesszük, míg a másik tekercset elkészítjük. Utóbbit is hűtőbe rakjuk. A már dermedt tekercset lisztezett késsel felszeleteljük 2 cm-es szeletekre. 40 darab lesz belőle. Előmelegített sütőben, közepes lángon 15-20 percig világos rózsaszínűre sütjük.

Összénhidrát: 310 gramm, ebből 150 gramm szorbit

1 Darab szénhidrátja: 8 gramm, ebből 4 gramm szorbit

Ezt majd egyszer megcsinálom, csak nem szorbittal és vaníliás cukorral.


Cristina77 Előzmény | 2007.08.30. 16:55 - #45

Linzertészta

25 dkg liszt, 25 dkg margarin, 25 dkg félzsíros tehéntúró, 2 tk édesítőszer

A túrót áttörjük és a margarinnal, a liszttel és az édesítővel egynemű tésztává gyúrjuk. 1-2 órát hűtőben pihentetjük. Lehet aprósütit is készíteni belőle, de tepsis változatokhoz is jó. Lehet egyszerre nagyobb mennyiséget is készíteni belőle, sokáig tárolható a mélyhűtőben.

Szénhidrát: 185 gramm.


Cristina77 Előzmény | 2007.08.30. 16:50 - #44

Almás piskóta

5 tojás, 10 dkg liszt, 25 dkg alma, fél csomag sütőpor, késhegynyi fahéj, 2 tk édesítőszer

A tojássárgáját fahéjjal, édesítőszerrel kikeverjük. Az almát durvára reszelve hozzáadjuk, a tojásfehérjét kemény habbá verve a sütőporos liszttel együtt lazán hozzákeverjük. Kikent és belisztezett tortakarikában vagy őzgerinc formában , közepesen meleg sütőben sütjük.

Szénhidráttartalom: 90 gramm.


Cristina77 Előzmény | 2007.08.30. 16:39 - #43

Szilvás lepény

Tészta hozzávalói: 30 dkg liszt, fél csomag sütőpor, csipet só, 14 dkg margarin, 2 kk édesítőszer, 1 tojás, 1 púpos ek kefír.

Szilvatöltelékhez: fél kg szilva, fél kk édesítőszer(elhagyható), fél kk fahéj

A lisztet összekeverjük a sütőporral és sóval. Hozzátesszük a margarint és elmorzsásítjuk vele, majd az édesítővel, tojással és kefírrel omlós tésztát gyúrunk. A tészta kétharmad részét kinyújtjuk, tepsibe tesszük, úgy, hogy pereme is legyen. Erre kerül a szilva. A szilvát kis cikkekre vágjuk, hozzátesszük az édesítőt és fahéjat, jól összekeverjük és rászórjuk a tésztára. A maradék tésztából rácsot sodrunk rá. Előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük. Szénhidrát: 276 gramm. 

Ez egy kisebb tepsibe való adag, de legközelebb tortaformába teszem.

A liszten is lehet variálni, például 10 dkg rétesliszt, 10 dkg finomliszt, 10 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt. Vagy más lisztkombinációkkal.


Moha Előzmény | 2007.08.29. 14:25 - #42

Diétás napocska               Szénhidrát: 25,4 gr / zsemle

30 dg tk-s nyanya             10 dkg BL 80

75 gr joghurt                     10 dkg tk.tönköly,vagy tk.búza liszt

90 ml víz                           5 dkg zabkorpa

1 tk.só                             5 dkg búzacsíra

2 ek.olaj                           1 kk.sikér

aszkorbin                         2 dkg friss élesztő

Dagasztás,12 db-ra osztani,zsemlét formázni, két hatos kört alakítani belőlük. A zsemlék közt kb.fél centi hely legyen. Kelesztés kb.30-40 percig, lekenni joghurttal,megszórni különböző magokkal, 190 fokon 25-30 percet sütni. 

Képtáramban van róla kép.

 


Cristina77 Előzmény | 2007.08.24. 15:28 - #41

Az lemaradt, hogy én búzakorpával készítettem, mert nem volt itthon zabkorpám. Szénhidrátban ugyanannyi.

Cristina77 Előzmény | 2007.08.24. 15:17 - #40

Zabpelyhes-meggyes süti  (Moha és kicsit én)

  20X30-as tepsihez,vagy 30 cm átmérőjű formához

25 dkg zabpehely, 10 dkg tk.búzaliszt, 5 dkg búzacsíra, 6,5 dkg zabkorpa, 2 kk folyékony édesítőszer, 1 kk vaníliaaroma,    1 kk.sütőpor, 25 dkg margarin, 2-3 ek víz.

1/2 kg meggyet fahéjjal,citromhéjjal,annyi vízben ami ellepi, felteszek főni, 25 dkg zselatint hozzáforralok,félreteszem.

A szárazakat egy tálban a vajjal, villával összemorzsásítom,nem áll össze teljesen.Felét a kivajazott,lisztezett formába terítem,kicsit lenyomkodom.Elterítem rajta a meggyet,majd a tetejére szórom a maradék tésztát,lesimítom. 175 fokon kb.25-30 percet sül,a formában hagyom kihűlni,letakarom.Igazán másnap finom. 

Szénhidráttartalom: 334,15 gramm.


Cristina77 Előzmény | 2007.08.07. 17:42 - #39

Diabetikus barna pogácsa

Hozzávalók:

-300 g teljes kiőrlésű búzaliszt       -100 g margarin

-200 g rétesliszt                          -1 tojássárgája

20 g búzakorpa                            -1 kk sikér

-200 g kefír                                 -3 dkg élesztő

-1 kk só                                      -0,5 dl tej

Hajtogatáshoz 150 g sajt és kevés olvasztott margarin.

A pogácsa hozzávalóit kenyérsütő gépbe tesszük és 20 perc alatt megdagasztatjuk. Ezután tálban 1 órát kelesztjük. Ekkor kinyújtjuk, megkenjük vékonyan olvasztott margarinnal és megszórjuk sajttal, majd összehajtogatjuk. A hajtogatást és kenést háromszor ismételjük. Az utolsó hajtogatás után szintén megpihentetjük, majd szétnyújtjuk és nem túl nagy szaggatóval pogácsákat szúrunk ki. Tepsire tesszük, ott még fél órát kelesztjük, majd előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük. Szénhidráttartalma 362,7 gramm.


Moha Előzmény | 2007.08.07. 15:55 - #38

Rozsos Riegel átszámolva újra:  összes szénhidrát: 534, egy darab: 33,3 gr szénhidrát

Moha Előzmény | 2007.08.06. 23:06 - #37

Rozsos Riegel

30 dkg tk-s öregtészta                           30 dkg BL 80

150 gr joghurt/kefír                                10 dkg tk.búza vagy tk.tönköly

250 ml víz                                             20 dkg tk.rozs

2 dkg vaj                                              

2 tk.só                                                  5 ek.lenmagpehely

aszkorbin                                                őrölt kömény

1/3 kocka friss élesztő

Dagasztás gépben,kelesztés tálban 30 perc,átgyúrás,nyújtás 60 X 30 cm-es téglalappá.

Vízzel alaposan megspriccelem,beszórom a magkeverékkel /len-,szezám-, napraforgómag és zabpehely egyenlő arányban,kb 2 ek.mindenből/ belenyomkodom,újra spriccelés.Felvágom 16 db-ra,kb.15 X 7 cm-esekre. Kelesztés kb.30-40 perc,spricc,sütés 200 fokon kb.20-25 perc.

Így egy db 34 gr.szénhidrátot tartalmaz. Szerintem ezek elég nagyok,ha felezném a darabokat,akkor kapnék egy zsemle nagyságot kb.,így 17 szh. lenne per db.

                                                                                                                  


[76-57] [56-37] [36-17] [16-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?