E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Beszélgetés : Általános Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2005.07.26. 21:00 -

Sziasztok kedves Látogatók!

Remélem előbb-utóbb sokan leszünk és élénk társalgás fog folyni. Kívánom, hogy mindenki érezze jól magát.

Üdvözlettel, Margit

Moha Előzmény | 2007.08.28. 09:32 - #24857

Majorkaj ha a pomposra is kedvet kapnál,akkor beírhatom azt is,mert szokás szerint én megint variáltam,elolvastam az itt fellelhető négy receptet,aztán készült egy Moha költés belőlük. Múltkor ugyanis kipróbáltam a kefíres lángos tésztával,az a család szerint túl lágy lett,így módosult a dolog.

Amarillisz van sütés álló sajt is, amit rántott sajthoz ajánlanak,/azt hiszem "rántanivaló sajt" a neve is,/ de szerintem elég,ha valami keményebb típusú sajtot veszel.


Amarillisz Előzmény | 2007.08.28. 09:24 - #24856

sziasztok!sunflower_singlesf.gif

ILDIKO, Bau! köszönöm a válaszokat, kipróbálom majd a zsemlemorzsásat is..........és még annyi öregsajtot hol lehet venni? vagy azt úgy kell kérni a pultnál?! mert én még öregsajtról nem hallottam.............smilie_frage.gif


Moha Előzmény | 2007.08.28. 09:07 - #24855

Sziasztok!

Rózsakvarc! Ne bántódj meg,senki nem volt negatív,vagy elmarasztaló,sajnálom,ha így érezted.

Azt hiszem,sokunknak nem fér az idejébe a kísérletezés,vagy a már járt utat nehezen adjuk fel,nem bízunk magunkban. Én is lelkesen végigolvastam az oldalad,aztán elbizonytalanodtam,mert máshogyan,de eddig mindig jó kenyereket sütöttem, a nyanya is bevált,szóval nem mertem nekifogni. Aztán jött Limara,és a leírásából már nem tűnik ördöngös dolognak az egész. Azt hiszem nekem is kell az a "mankó",hogy az ő pontosan megadott mennyiségeiből kiindulva kalandozhassak tovább. Szóval köszönjük az új ötleteket,várjuk a többit is sok szeretettel!

Julika most beírom a bármitbe a Pingvin módosítást! Tegnap egyébként megint megállapítottuk,hogy igazán két hűtőben töltött éjszaka után finom,valahogy jobban összeérik.


Limara Előzmény | 2007.08.28. 08:12 - #24854

Szia Moldvanm!
 
Üdv a forumozók között, érezd magad jól, és kérdezz bátran, itt mindig találsz valakit, aki szívesen segít!:)

moldvanm Előzmény | 2007.08.27. 21:33 - #24853

Sziasztok! Én új vagyok itt és nagyon tetszik minden. Imádok sütni főzni. Nem biztos, hogy végigolvasom a hozzászólásokat ezért ne haragudjatok ha olyasmit kérdezek ami már előtte többször is le volt írva. Móni

majorkaj Előzmény | 2007.08.27. 21:16 - #24852

Moha ! Fantasztikus a Töki pomposod és pingvinkéd is. Ma az egyik kollegám pont meglátta a Kinder pingvinedről a képet és azt kérdezte mikor sütök nekik ilyet.  Ezért is kérdeztem róla.

boglarka70 Előzmény | 2007.08.27. 21:11 - #24851

Limara tök jó a fázis kép sorozatod ,na a kenyeredről már ne is beszéljünk ,mert az a mestertől megszokott minöségű,de azok a cserepezők oszt tul gyorsan dobálták fel a tetőre a cucost,azért olyan nagyok bizti,mert hát ebben a melegben szegények nem birják a tető klimát,szó ami szó ekkora cserepeket már rég láttam!

majorkaj Előzmény | 2007.08.27. 21:01 - #24850

Sziasztok !

Ma egy olyan csúnya kenyeret sütöttem amilyet még soha. Tk. nyanyával Limara tk. kenyerét sütöttem. Lapos maradt és úgy szétnyílt már a kelés alatt is, ahogy még soha. Kellett nekem itt a társalgóban rendetlenkednem. Lehet, hogy nem is ehető, azt még ne mtudom, emrt forró.

Limara ! Gratulálok, ismét remekeltél és nem gondolkoztál sokat, hogy kipróbáld az új módszert. Illetve az majd csak a napokban lesz ahogy olvastam. Köszi a részletes beszámolót és a fázisképeket. Teljesen érthető így. Nagyon kíváncsi vagyok a kovászmagos kenyereddel kapcsolatos véleményedre majd.

Rózsakvarc ! Én is úgy gondolom mint Bau és Limara, hogy csak körbejárták a lányok a témát többször és senki nem rosszindulattal szólt hozzá. És az is biztos, ha még néhányan kipróbáljuk az új módszeredet akkor még nagyobb sikere lesz és még több ember ki fogja próbálni.

Superkeri ! Örülök, hogy jelentkeztél és minden rendben van veled.

Moha ! a Kinder pingvinről lehetne valami pontosabbat tudni, hogy mi maradt ki és végülis hogy lett finom, ropogós a csokiréteg ?


emes Előzmény | 2007.08.27. 20:29 - #24849

Sziasztok lányok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat!!!

Tsók!


masala Előzmény | 2007.08.27. 20:27 - #24848

Szia Nelly!

Olvasd vissza az én egeres sztorimat, hátha segítségedre lesz az egérrel való harcban. Több, mint egy hétig tartott és nem volt egyszerű!! 3 vagy 4 nap után átköltözött a spájzból a konyhába és ott folytatódott a harc még szintén négy napig. A kis fogolyról még egy rövid videó is készült. A végén már komolyan sajnáltam őt!


ILDIKO Előzmény | 2007.08.27. 20:23 - #24847

Szorakazik velem ez a portal!

ILDIKO Előzmény | 2007.08.27. 20:22 - #24846

AMARILLISZ, sztem  "oreg"sajtot vegyel es azt reszeld le. Kezecskevel vigyazni am mert kemenyek! Ja es a parmezan sem olvad meg.Mivel ezek szarazabbak viszont oda kell figyelni HA a tetejere rakod a poginak stb akkor hamarabb megbarnulhat! v. megeghet. HA tesztaba!-rakod akkor termeszetesen nem.

Jonnek majd meg okosabbak is meg, bizti irnak rola Neked velemenyt-tanacsot.


bau Előzmény | 2007.08.27. 20:21 - #24845

Amarillis! Egyszer a Tv-ben láttam,hogy a LACIBÁCSI azt ajánlotta,hogy a sajtra szórjunk egy csipet zsemlemorzsát,és az nem folyik le.Pl.a melegszenyóról sem! Próbáld meg ,hogyha pl kiflibe teszed,szórj rá zsemlemorzsikát és úgy süsd! Egyébként minél keményebb a sajt,annál stabilabb.

ILDIKO Előzmény | 2007.08.27. 20:20 - #24844

AMARILLISZ, sztem  "oreg"sajtot vegyel es azt reszeld le. Kezecskevel vigyazni am mert kemenyek! Ja es a parmezan sem olvad meg.Mivel ezek szarazabbak viszont oda kell figyelni HA a tetejere rakod a poginak stb akkor hamarabb megbarnulhat! v. megeghet. HA tesztaba!-rakod akkor termeszetesen nem.

Jonnek majd meg okosabbak is meg, bizti irnak rola Neked velemenyt-tanacsot.


Amarillisz Előzmény | 2007.08.27. 20:10 - #24843

sziasztok! tud valaki olyan sajtot, amit ha sütőben sütök,nem folyik szét ill. ki-? persze nem natur gondolom, hanem valami tésztában, vagy ez buta kérdés...........?:?

nelly Előzmény | 2007.08.27. 19:55 - #24842

Üsse kavics!

bau Előzmény | 2007.08.27. 19:34 - #24841

Nelly! próbáld meg mégegyszer,mert publikus a tárhelyem.

nelly Előzmény | 2007.08.27. 19:22 - #24840

Te Bau! Én megpróbáltam megnyitni, és valami lottós marhaság jelentkezett be. Rosszat nyomtam volna? Hiába klikkeltem a kilépés gombra. Teljsen be akarta tölteni magát.

nelly Előzmény | 2007.08.27. 19:05 - #24839

Kár, hogy MArgitka nincs itt, mert ő tudna igazán válaszolni egy-két dologra. Mindenesetre mi mindig örömmel osztjuk meg egymással tapasztalatainkat, és soha nem vitatjuk egymás érdemeit. Más kérdés, hogy hogyan történik ez. a 24836-os hsz nem az én stílusom, így inkább nem is reagálok rá. Inkább szégyenkezem mások helyett.

Limara Előzmény | 2007.08.27. 18:59 - #24838

Szia Rózsakvarc!
 
Én nem hiszem, hogy tegnap bárki negatív vagy elmarasztaló kritikával illetett volna, ismered ezt a fórumot, itt olyan nem szokás. Mindig szívesen fogadunk új, jó ötleteket, főleg, ha szívesen is osztják meg velünk Inkább azt hiszem, csak alaposan körbe jártuk a témát, hogy mindenki számára világos legyen.
Remélem, hogy a mai sikeres sütésem után mások is kipróbálják majd!
Üdv

[Későbbi] [25517-25498] [25497-25478] [25477-25458] [25457-25438] [25437-25418] [25417-25398] [25397-25378] [25377-25358] [25357-25338] [25337-25318] [25317-25298] [25297-25278] [25277-25258] [25257-25238] [25237-25218] [25217-25198] [25197-25178] [25177-25158] [25157-25138] [25137-25118] [25117-25098] [25097-25078] [25077-25058] [25057-25038] [25037-25018] [25017-24998] [24997-24978] [24977-24958] [24957-24938] [24937-24918] [24917-24898] [24897-24878] [24877-24858] [24857-24838] [24837-24818] [24817-24798] [24797-24778] [24777-24758] [24757-24738] [24737-24718] [24717-24698] [24697-24678] [24677-24658] [24657-24638] [24637-24618] [24617-24598] [24597-24578] [24577-24558] [Korábbi]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Szereted az egyedi történeteket? Kíváncsi vagy, hogy mire képes egy hobbi író? Ha igen, nézz be hozzám!    *****    Sziasztok! A Moobius pályázatán elindult két regényem. Kérlek támogass! Bõvebb információt itt olvashatsz. Katt rám.    *****    Sziasztok! A Moobius pályázatán elindult két regényem. Kérlek támogass! Bõvebb információt itt olvashatsz. Katt rám.    *****    Debrecen Nagyerdõaljai, 150m2-es alapterületû, egyszintes, 300m2-es telken, sok parkolós családiház eladó 06209911123    *****    RELIGIO-PORTAL /// NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ///RELIGIO-PORTAL /// NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ///RELIGIO-PORTAL    *****    PREKAMBRIUM //// A TUDÁS BIRODALMA    *****    PREKAMBRIUM //// A TUDÁS BIRODALMA    *****    Lakatos munka- Épületlakatos munka- Haidekker kerítés - Haidekker kapu- Teraszkorlát- Lakatos munka szerelés- Hullámrács    *****    Itachi Shinden második fejezet!! - ÚJ FEJEZET - Felkerült a könyv második harmada!! Konoha.hu - KATT!! KATT! KATT!! KATT    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Kedves Csokoládé kedvelõk! Segítségeteket kérném a kérdõívem kitöltéséhez! Témája a CSOKOLÁDÉ MÁRKÁK! Köszön    *****    Mindig tudnod kell, melyik kikötõ felé tartasz. - ROSE HARBOR, a mi városunk - FRPG    *****    A boroszkányok gyorsan megtanulják... Minden mágia megköveteli a maga árát. De vajon mekkora lehet ez az ár? - FRPG    *****    Alkosd meg a saját karaktered, és irányítsd a sorsát! Vajon képes lenne túlélni egy ilyen titkokkal teli helyen? - FRPG    *****    why do all monsters come out at night - FRPG - Csatlakozz közénk! - Írj, és éld át a kalandokat!    *****    Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belõle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény vissza    *****    Rose Harbor, ahol a tenger suttog és a múlt sosem tûnik el teljesen. - FRPG - csatlakozz közénk te is :)    *****    Egy kikötõ, ahol minden hullám egy új kezdetet ígér. Rose Harbor, több mint egy város, egy világ a világ mögött.    *****    Rose Harbor – kisvárosi báj, nagy titkokkal - légy részese te is ennek a kalandnak :) - FRPG    *****    Óceán, erdõ, csillagfény – minden ösvény Rose Harborba vezet - aktív FRPG közösség