Visszaolvastalak benneteket, megint eltünök pár napra.
kérdésem lenne hozzátok? ki tudja hol lehet Budapesten venni bio tönköly búzát, amit lehet csiráztatni? a neten keresgéltem, de legtöbbje internetes bolt és nincs most időm netezgetni. köszi a segítséget.
Batka, köszi a segítséget a kép kicsinyitésében, kérlek adj nekem segítséget, hogy hogy csinálod ez a link beszúrásos megtekintést? Irj priviben, valahogy most nem boldogulok igazán a képekkel és nem akarlak téged zargatni. köszi
nekem is volt már egy pár ,egyszer egy 5 évig birta azóta átlag 1 -2 évet birnak és vége de már most 2 éve nincs és hiányzik szeretem akkor is ha tudom gyorsan kipusztul ,mert olyan üde és szép ha eltalálom neki a helyet lakáson belül!Na megyek mert még egyet kell fürikélni és a végén holnap fekszem le ,mert az újságot is át akarom nézni pá-pájó éjt!
én féltem és mérges is voltam a tejszin miatt de ,hogy átveretem a fagyóból elégé jó krémet kaptam,nem igazán vagyok kibékülve ezekkel a folyós tejszinekkel mert nekem 5-ből 1 ha felverödik akkor jó már azon gondolkoztam ,hogy a tejszin porból kéne kiprobálni,mert az még mindig bevált TE NEM CSINÁLTÁL MÉG PORBÓL TORTÁT???
el is felejtem mondani kisültek a kenyereim de nincs már kedvem meg vágni mert még akkor meg is kellene kostolni és hát az már kész bünbe való visszaesésnek számitana!Egy cukkinis meg egy szódabikarbónás a mai termés !De a cukkinisre kíváncsi vagyok mert kb 7 -től sült fél kilencig mert elfelejtete anyú,hogy betete a sütöbe amikor a sülteket kívette!De az a szerencsénk,hogy le csavarta a takarék ,takarékára és ott csak pislákol a lángés a jénaiban még ateteje meg sem pirult ,nagyon kiváncsi leszek rá milyen lesz ???
Boglárka ez a torta megint a szép,de nem jó kategória.Szinte az eredeti receptet készítetttem el az újságból,hát holnapra kiötlöm a módosítást,és csak azt írom majd be. Egyébként a jövő évi talira majd viszek sok sok tortát.
Szóval a csokis rész sok benne,elnyomja a kávést,ami viszont nem eléggé kávés lett. Az alja sem az igazi,/sütés nélküli,kekszes/ ezt le kell cserélni egy omlóstésztára.Más bajom nincs
De a recept megint lemaradt vagy csak ha már beirtad légyszíves hivatkoz rá,mert jönek ide látogatók is és had tanuljanak a nagx cukrász gurutól,vagy meg akarod örizni 7 pecsétes titok ként ezeket a jó kis recepteket?/tudom,hogy nem de csak úgy mondtam irgum burgum!/Neked egy torta tanfolyamot kéne csinálnod vagy egy könyvet Torta variációk a Mascarponé büvöletében címmel!
Cristina a zsemle már egész jó lett,ezt a receptet beírom a bármitbe. Finom,kicsit könnyebb is mint a tegnapi,de én még nem vagyok teljesen elégedett. Holnap újabb próba lesz,de a mait már megkóstoltatom a szomszéddal. Egy zsemle 6 dkg-os lett,24,5 gr szénhidrát van benne.
na na Moha milyen vagy így lefekvés képen borzolod a gyomor nedveket enye benye ,megindult a nyál elválasztásom!!!Nem is tudom zsömlét vagy tortát egyek irgum burgum!
na kukucs egy percre! aránylag jó lett a torta igaz a fehér csoki is szorakozott velem de ehető/elégé diabetikusra sikerált /a kevés cukor miatt de a turó gombóc egy szemig el fogyott /csak 20db volt/3 éhes ember be is termelte mind csak úgy vacsi levezetöként!Na enyit a mai napról varázslatos volt,de kevesebb ideggel is kibirtam volna igaz 2 cserép csodálatos virágot kaptam ami kárpotolt a napi bosszúságokért igaz,nem páfrány mert arra fáj a fogam de ez a két egzotikus csoda is jó igaz most meg azon izgulhatok ,hogy maradjon meg mert ezek elégé különleges körülményeket szeretnek biztos ,ha tudok hozok képet hátha tud valaki tanácsot adni ápolás ügyben .
Mara maradt meg rakott krumpli. Holnapra a lanyomnak es nekem cukkinis /TOK/ fozelek.A ferjem nagyon nemszereti.O neki kinai lesz.Sutottem kigyoretest Horvath Ilonkanenink reciskonyvebol.Keszult meg JA! malnafagyi , fagyigepNELKUL. Holnapra lesz jo, de az allaga mar most kituno. Malna es ribizke kevereke.Mosasok voltak, most nekiugrok Himalajat lapitani. LIMARAEKNAK milyen idejuk lehet most?? A Kardamonos kalacskat hetvegere gondoltam. Remelem izleni fog nekunk is, mertmeg soha nem keszitettem vele semmit.Illatra kellemes!/Koszi Batka!/
MARGITOM, hogy telt a napod? Icipici megnyugvas van e mar kilatoban?? Kukucska be egykicsit hozzank, Jo!?
CRISTINA, katapultalnal 1 zsomit erre is.? Szivesen megkostolnam.
HOGY sikerultek az elkeszitett tortak lanyok?? Fotokostolot kuldjetek ha lehet, jo?
Bogi, finom lesz az, akármilyen nehezen is akart sikerálni
Moha, még nem teljesen az igazi, de ez már másfélszer akkora lett, mit tegnap. Csak épp nyanya és élesztő mellé kicsi szódabikarbónát is tettem, bár először hülye ötletnek tűnt.
Beszélgettem ma a biobolt tulajdonosával. Neki van pék ismerőse és hogy miket mondott. A fehér kenyérbe, hogy olyan lukacsos legyen, beletesznek egy csomó emulgálószert, vagyik E-ket. Másrészt másod, harmad és takarmányliszttel sütnek kenyeret. A rozsos termékek meg csak hírből látnak rozst, ugyanis malátával, komlóval, feketekávéval és kávézaccal színezik és hogy rozsos íze legyen vegyszert tesznek bele. Azért olyan felfújt a bolti is. Megnéztem ott az igazi rozsos, teljes kiőrlésű kenyereket. Épp olyan tömör-gyönyörök, mint amit itthon gyártottam én is.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit