Margit, most a szárított kenyértésztám a kovász leírás szerint éledezik, úgyhogy elleszek vele egy darabig, tanácsodra félreraktam a felét, ha elszúrnám maradjon. Olyan gyönyörű kalácsot én is szeretnék sütni húsvétra, melyik recept?
Majd ha elkészült kipróbálok belőle a legújabb receptek közül egy kovászosat, és beszámolok.
Angi ! Gratulálok a szépséges kenyeredhez és kalácsodhoz. Ügyes vagy nagyon.
Limara és Nelly ! Ennél szebb kenyeret nem is süthettetek volna. Tényleg csak éppen meg nem szólal. És a kalács fonása sem piskóta. Nem csodálom, hogy örültök (ez látszódik a képen).
Szia Mindenki! Ma délelőtt kint voltam a kertben összehúzni az ágakat, amik lekerültek a fáról. Hát ezt a hideget, 1,5 óra alatt kockára fagytam. Brrrr.
Megpróbálom Limara kenyerét másfél adagból megcsinálni, mert van egy zománcozott ovális sütő, aminek van tetejéje és elég nagy. Megpróbálkozom a burgonyapelyhessel is. További jó munkát Nektek.
Sziasztok pékecskék!Én most a Nelly vagyok Limara nick-jén. Ugye milyen szép kenyeret sütöttünk! Én csak a kis inas voltam, felügyeltem a munkálatokat. De úgy gondolom, nem volt hiába való! Remélem, otthon ezek után nekem is lesz most már sikerélményem! További jó sütögetést! Ja, és a kalácsok most sülnek! Nelly
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit