Szépeket sütöttél, gratulálok. Örülök, hogy jól sikerült a vendégség, az a lényeg, hogy jól éreztétek mgatokat. Hogy kint vagy bent, az már majdnem mindegy Üdv, Margit
sziasztok én még új vagyok de régóta látogatom az oldalad Margitka és ma nagy sikert aratott a kakaós csiga recept a vendégeim körében akik 5-6 éves gyerekek voltak de itt volt a11 éves lányom is aki abba se akarta hagyni ugy hogy köszi köszi
Szokimoki ! Margitka Kakaós csiga recije szeirnt sütöttem. Nagyon fincsi lett. Van még egy muffinforma sütőm de úgy nem tudtam volna egyszerre sütni a sütőben, mert nincs még egy rácsom.
Limara ! Laláid jól néznek ki, nálunk is megunhatatlan, már a baráti körünkben is szeretik.
Szokimoki! Mi is így szoktuk, veszünk ezt meg azt, ha már ott vagyunk, mondjuk állítólag a környéken az itteni a legjobban ellátott. Az biztos, hogy mindig dugig van románokkal!
Előkerültem én is. Nálunk is szélvihar lett és barátságtalanul beborult. A kertben fejenálltam egy darabig a szilakertben aztán feladtam, mert kezdek megint belázasodni
Szokimoki! De aranyos vagy Összenéztem a receptet a képpel, lehet, hogy ehhez hasonló Gabó receptje is, legalábbis a kép akár erről is készülhetett volna
Zazimami! Gabó szokott jelentkezni, ha olvassa a kérdésedet, biztos ír és jelzi, hogy ez a recept egyezik-e az övével.
Bedolg! Várom a beszámolót.
Írisz! Szépeket sütöttél, gratulálok hozzájuk. Milyen lett a keresztes zsömle tésztája kenyérnek?
Hozzávalók a tésztához: 50 dkg sima liszt 20 dkg porcukor 8 dkg margarin 2 tojás 2 ek. kakaó 1 kisk. szódabikarbona kevés tej (kb. 1-2 ek)
Krém: 2 cs. vaniliás pudingpor 4 ek. liszt 2 tojás sárgája 1 l tej 20 dkg vaj 20 dkg porcukor 1 csomag vaníliás cukor
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 4 lapot sodrunk belőle, melyeket vajazott tepsi hátán sütünk. (Amikor kezd a széle színt kapni, már jó) A tejben elkeverve a pudingport, lisztet tojás sárgáját( ha csomós, botmixer!) sűrűre felfőzni folyamatos keverés mellett. Ezt kihűtjük és apránként összekeverjük vajból+ porcukorból+vaniliás cukorból készült kevert krémmel. Megkenjük a lapokat a habkönnyű krémmel és másnapig félretesszük puhulni az egészet.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit