E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Beszélgetés : Általános Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2005.07.26. 21:00 -

Sziasztok kedves Látogatók!

Remélem előbb-utóbb sokan leszünk és élénk társalgás fog folyni. Kívánom, hogy mindenki érezze jól magát.

Üdvözlettel, Margit

superkeri Előzmény | 2007.02.01. 13:06 - #14957

           Sziasztok!

 Margitka! Köszönöm, hogy hoztad a képeket. Megtaláltam a kisebbített recit is, nagyon hálás vagyok érte!

 Micsoda gyönyörű kenyerek és kalácsok sültek!! Gratulálok a Pékeknek! Elismerésem a Cukrászoknak is!

 Szép napot (szélcsendeset!) kívánok


Bundik Előzmény | 2007.02.01. 13:05 - #14956

Sajnos most mennem kell dolgozni. Csak holnap késő délután, vagy kora este tudok újra benézni. Úgyhogy előre szeretnék gratulálni a 15000. hozzászólóhoz, és az oldal népszerűségéhez!

További szép napot, üdv: Bundik


Bundik Előzmény | 2007.02.01. 12:55 - #14955

Ui: De ha felvered a tojást, attól csak jobb lehet!

Bundik Előzmény | 2007.02.01. 12:54 - #14954

Szia Kati!

Mekkora tepsiben sütötted? Én kb 20x30-asban. Ha nagyobban sütötted, akkor azért nem lett olyan magas. 200ml az elég. A tojást nem vertem fel, csak kézi habverővel kevertem össze mindent. Először a tojást kutyultam át, aztán sorban, egyenként adtam hozzá a többit. Ezenkívül még a sütőpor is "ludas" lehet.


szavai Előzmény | 2007.02.01. 12:43 - #14953

Szia Bundik! Megsütöttem a bögrés csokislepényt, de nekem másodszorra sem sikerült. Az íze nem rossz, csak lett magas mint neked a képen! Azt szeretném kérdezni, hogy a tojást azt felvered vagy csak elkevered az alpanyagokkal? Van valami ötleted, hogy miért nem lett magas nekem? Én még esetleg a liszt mennyiségére is gondoltam, mert én 200ml tettem bele és ennyi cukrot is. Segítségedet előre is köszönöm! Üdv:Kati

Bundik Előzmény | 2007.02.01. 12:36 - #14952

Emes szerintem egy próbát megér! Ha a jénaid belseje megvan 12-13cm, akkor kipróbálhatod, vagy a római tál is megfelelő, csak mindenféleképpen béleld ki sütőpapírral. Ha nincs olyan magas, akkor akár sütőzacskóba teheted, és úgy a jénaiba, tető nélkül.

Bundik Előzmény | 2007.02.01. 12:31 - #14951

Na most pontosan lemértem. A belseje 27x14 és 13 magas

Bundik Előzmény | 2007.02.01. 12:20 - #14950

Emes a tetejével együtt milyen magas? Nekem is a tetejével együtt 15

emes Előzmény | 2007.02.01. 12:10 - #14949

Hali!

Hát szerintem pechem van. A jénaim ovális ugyan, de 20x28-as és csak 10 cm mély, a római tálam meg 25x19, de az is csak 13 cm magas. Ez egyik se jó, még egy 50 deka lisztből készült kenyérnek se, úgy-e?

Nem baj, addig sütök gépben.

Tsók:Emes


szavai Előzmény | 2007.02.01. 12:03 - #14948

Sziasztok Lányok! Köszönöm a hozzászólásokat! Legközelebb többször próbálkozom,ha nem kapok választ elsőre! Lehet, hogy én voltam egy kicsit türelmetlenebb- ezzel nem akartam senkit megbántani nem állt szándékomban. Csak kétszer is írtam és egyikre sem kaptam választ nem tudtam mire vélni a dolgot. Ezért fordultam Margithoz! Azt valóban észre vettem, hogy ha lehet akkor egyik a másiknak segít átadni a tudását. Mégegyszer köszönöm mindenkinek aki segíteni próbál! További szép napot kívánok nektek, és jó sütögetést! Üdv:Kati

Bundik Előzmény | 2007.02.01. 10:53 - #14947

Oké! Repítek pár morzsát!

Limara Előzmény | 2007.02.01. 10:50 - #14946

Sziasztok!

BUNDIK! Ez a kenyér már megint gyönyörű, gratulálok!  Nyitva ám az ablakom!


Bundik Előzmény | 2007.02.01. 10:47 - #14945

Valamelyik nap írtam egy e-mailt a Spárnak, hogy hiányolom a BL80 lisztet a polcaikról. Ajánlottak egy lisztet, amit ott is lehet kapni, Pannonmill Komáromi BL65 kenyérliszt. Most abból sül egy másik kenyér. Kíváncsi vagyok, hogy ua jó lesz-e, mint a BL80-as

Bundik Előzmény | 2007.02.01. 10:43 - #14944

Iriszi A bevágással kapcsolatban nekem az a tapasztalatom, hogyha keményebb a tészta, akkor a kelesztés félidejében is ráér bevágni, ha lágyabb, akkor célszerűbb már az elején

Bundik Előzmény | 2007.02.01. 10:42 - #14943

Nos kész lett a kép. Általában ekkora szokott lenni, de ha jó aktív a kovász, akkor van, hogy kicsit nagyobb

tényleges méret


Bundik Előzmény | 2007.02.01. 10:32 - #14942

Ebben most 2,5 dl víz, 0,5 dl étoalj, 2 ek híg kovász volt folyadék

Bundik Előzmény | 2007.02.01. 10:31 - #14941

Lemértem, a mostani 900 g. Képet is csinálok, nemsokára felrakom

iriszi Előzmény | 2007.02.01. 10:24 - #14940

Hogyan lesz 50dkg lisztből 1 kilós kenyér?1+1=3? Nekem nem lett ilyen nagy de valoszinű sok volt a 3dl ví legközelebb csak 2,5dl rakom bele

Bundik Előzmény | 2007.02.01. 09:57 - #14939

Ui: Sőt! Még ha nagyon beindul, akkor felemeli a tetejét is Most is sül egy, majd 1kg liszttel együtt fényképezem le. Akkor talán látszik,  hogy élőben mekkora

Bundik Előzmény | 2007.02.01. 09:54 - #14938

Iriszi

Az edényemet majdnem teljesen kitölti, tehát 20x30 és 15 magas, és kb 1 kilós, amikor megsült. Miért? Te mekkorának látod?


[Későbbi] [14957-14938] [14937-14918] [14917-14898] [14897-14878] [14877-14858] [14857-14838] [14837-14818] [14817-14798] [14797-14778] [14777-14758] [14757-14738] [14737-14718] [14717-14698] [14697-14678] [14677-14658] [14657-14638] [14637-14618] [14617-14598] [14597-14578] [14577-14558] [14557-14538] [14537-14518] [14517-14498] [14497-14478] [14477-14458] [14457-14438] [14437-14418] [14417-14398] [14397-14378] [14377-14358] [14357-14338] [14337-14318] [14317-14298] [14297-14278] [14277-14258] [14257-14238] [14237-14218] [14217-14198] [14197-14178] [14177-14158] [14157-14138] [14137-14118] [14117-14098] [14097-14078] [14077-14058] [14057-14038] [14037-14018] [14017-13998] [Korábbi]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Szereted az egyedi történeteket? Kíváncsi vagy, hogy mire képes egy hobbi író? Ha igen, nézz be hozzám!    *****    Sziasztok! A Moobius pályázatán elindult két regényem. Kérlek támogass! Bõvebb információt itt olvashatsz. Katt rám.    *****    Sziasztok! A Moobius pályázatán elindult két regényem. Kérlek támogass! Bõvebb információt itt olvashatsz. Katt rám.    *****    Debrecen Nagyerdõaljai, 150m2-es alapterületû, egyszintes, 300m2-es telken, sok parkolós családiház eladó 06209911123    *****    RELIGIO-PORTAL /// NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ///RELIGIO-PORTAL /// NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ///RELIGIO-PORTAL    *****    PREKAMBRIUM //// A TUDÁS BIRODALMA    *****    PREKAMBRIUM //// A TUDÁS BIRODALMA    *****    Lakatos munka- Épületlakatos munka- Haidekker kerítés - Haidekker kapu- Teraszkorlát- Lakatos munka szerelés- Hullámrács    *****    Itachi Shinden második fejezet!! - ÚJ FEJEZET - Felkerült a könyv második harmada!! Konoha.hu - KATT!! KATT! KATT!! KATT    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Kedves Csokoládé kedvelõk! Segítségeteket kérném a kérdõívem kitöltéséhez! Témája a CSOKOLÁDÉ MÁRKÁK! Köszön    *****    Mindig tudnod kell, melyik kikötõ felé tartasz. - ROSE HARBOR, a mi városunk - FRPG    *****    A boroszkányok gyorsan megtanulják... Minden mágia megköveteli a maga árát. De vajon mekkora lehet ez az ár? - FRPG    *****    Alkosd meg a saját karaktered, és irányítsd a sorsát! Vajon képes lenne túlélni egy ilyen titkokkal teli helyen? - FRPG    *****    why do all monsters come out at night - FRPG - Csatlakozz közénk! - Írj, és éld át a kalandokat!    *****    Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belõle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény vissza    *****    Rose Harbor, ahol a tenger suttog és a múlt sosem tûnik el teljesen. - FRPG - csatlakozz közénk te is :)    *****    Egy kikötõ, ahol minden hullám egy új kezdetet ígér. Rose Harbor, több mint egy város, egy világ a világ mögött.    *****    Rose Harbor – kisvárosi báj, nagy titkokkal - légy részese te is ennek a kalandnak :) - FRPG    *****    Óceán, erdõ, csillagfény – minden ösvény Rose Harborba vezet - aktív FRPG közösség