Hát nagyon szép kenyereket süttök és ezek a képek nagyon jók, legszivesebben beleharapnék.. Na most ballagok főzni holnapra.Majd jelentkezem még. Jégkása
Beszélgettünk arról itt irásban, hogy oldhatnánk meg a képfelrakást, hogy ne Margitkának legyen vele gondja állandóan. Találtam egy jó kis oldalt ahova a képeinket feltölthetjük és rögtön a linkjét ide tehetjük. Most még egy dolgot kipróbálok. Hátha magát képet is fel tudom tenni. Na mindjárt jön a próba.
Csak azért kérdeztelek, mert nagyon széthúzza a link az oldalt. Nem baj, csak reméltem, hogy másképp is fel lehet tenni, de nem. Kipróbáltam egy másik topikban, ahol nem ilyen széles eleve a hozzászólás, de mindkét módon, ahogy feltettem, ugyanígy széthúzta. Sebaj
Gyakoroljál csak nyugodtan, szerintem senkit nem zavar. Tényleg meg kell ismerni és látni kell, hogy működik. Csináld csak, bátran, mi meg nézegetjük a szép képeidet, üdv, Margit
Margitka! Köszönöm a segítséget. Az az igazság, hogy a fehérkenyeres receptek valamiért kimaradnak. V.színű többször sütünk félbarna, barna rozsos kenyeret, péksütit. Átolvastam az ajánlott recit, rozskovásszal meg fogom sütni. És most megyek jénaitál szemlére.
Majorkaj! Köszi a pontos méretet!! Holnap beszámolok, milyen lett a kenyerem. Üdv.
Szia Margitka! Csináltam egy másik képtárat. Tudod a másikról panaszkodtam. Most csak kipróbáltam egy szilveszteri képemet, amit felraktam. A kenyérről is onnan küldtem a képet, de az egy csutka lett csak. Most mégegyszer megpróbálom feltenni a kenyeret, hogy müködik-e. Nyugodtan letörölheted majd.
Bocsánat, hogy itt gyakorolok. Különben nem ltom az eredményt.
Lányoktól is elnézést.
Hol exp.-be irok, hol a másikba.
A Mozillába olvasok, mert az gyorsabb exp.-be meg irok, hacsak nem tévesztem el. Ismersz már, időnként én vagyok a szórakozott professzorné.
A sülés elején visszeső kenyértető tipikus hiba. A túl sok élesztő és /vagy folyadék okozza.
Így szoktam ezt "hivatalosan" írni Most, "nem hivatalosan" szerintem azzal lesz a gond. Gondolom porélesztő és azok sosem megbízható minőségűek. Ahány, annyi féle erősségű, de egy fajtán belül is lehetnek eltérések sajnos. Majd mesélj, üdv, Margit
Lehet, hogy keverem és más járt a lisztezett jéniaval így, talán Szokimoki? A Te beragadt kenyérkédre mindenestre emlékszem, de most már a körülményekre is, amikről akkor írtál.
Segítség kellene. Most már másodszórra járok úgy, hogy beesik a kenyerem közepe, rögtön a sütés elején. Mindent úgy csinálok mint eddig, csak másik fajta élesztőt használok. Az lehet a probléma?
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit