E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Beszélgetés : Általános Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2005.07.26. 21:00 -

Sziasztok kedves Látogatók!

Remélem előbb-utóbb sokan leszünk és élénk társalgás fog folyni. Kívánom, hogy mindenki érezze jól magát.

Üdvözlettel, Margit

vargakati Előzmény | 2006.12.29. 09:06 - #12675

Sziasztok!

Teljesen le vagyok törve.Én is akarok havat látni!

Tavaj a kislányom kicsi volt még a tálhez, ez lenne az első igazi élménye. De még csak dara sem esik, nem hogy hó. Hát milyen így a tél.  :(

De nem ezért rabolom az időtöket. Látom ezeket a jénais képeket. Ez valami speckó edény? Mert nekem is van egy ilyenem a készletben, én csirkét szoktam benne sütni. És ha ez jó, akkor hogy kell használni? Ja és még az érdekelne, hogy a burgonyás kenyérhem, milyen pelyhet kell venni, mi is a neve?

Előre is köszi: vargakati


Bundik Előzmény | 2006.12.29. 08:32 - #12674

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Nagyon szépeket sütöttetek!

Én most csak egy nagyon egyszerű pogácsa-szerűséget sütöttem, amit beviszek majd a munkahelyemre a kolléganőimnek, és egy bagettet próbaképpen.

További jó sütögetést, és szép napot mindenkinek, üdv: Bundik


zazimami Előzmény | 2006.12.29. 08:25 - #12673

Hurrá-hurrá esik a hó! tudom ennek nem mindenki örül, de én igen

Már nagyon vártam. Megyek megfürdök benne hátha szebb leszek...

 

BATKA sikerült már hatszögletű pogácsaszaggatót venned? Mert láttam itt a neten valahol mikor a habzsákot keresgéltem. Ha gondolod megkeresem hogy hol láttam.


Bundik Előzmény | 2006.12.29. 08:20 - #12672

Szia Bau!

Nekem Hauser 821-em van. A gépleírások között találsz egy programtáblát. Nézd meg, hátha segít valamit. Van egy olyan receptem hozzá, amit ha nem nézek rá, akkor sem tudok elrontani. Kezd fehérkenyérrel a sütögetést, és azután térj át más jellegűekre apránként, ha az már sikerült. Én ezt a receptet szoktam variálgatni. Először csak BL80-al próbáld, aztán a következőnél tegyél bele más lisztet egy keveset (pl 40dkg BL80, 10dkg tönköly), és utána apránként lehet emelni az arányokat. Így látod, hogy mikor mennyi folyadék kell hozzá. Próbáld meg a következő receptet:

50 dkg BL80, 1 ek burgpehely, 2kk só, 1kk cukor, 1kk sikér, 2 ek olaj, 2-2,5 dl víz, 1/4 friss élesztő.

További jó sütögetést, üdv: Bundik


kenyerke Előzmény | 2006.12.29. 06:46 - #12671

Szia Masala!

Köszönöm az érdeklődésedet!
Nem kilakoltatás volt. Csupán a bútorokat vitték el és jogosan. - A projekt lezárult. A cégek levonultak. Az iroda aktáit irattározzák a multi iratlerakatában.

Ami a lehangoló az egészben csupán az, hogy mennyire nincs értéke az embernek s a munkának ebben az országban. Ez a befejezés méltatlan, ahhoz a sok munkához, amit a több mint 3 év alatt itt valamennyien végeztünk. Az átvett eszközök visszavételének is méltóbb keretet kellett volna adni. Ami történt, az a fenti tipikus magyar semmittevés, feladathárítás eredménye.

Az iskolában 4 éve részmunkaidőben dolgozom. Csupán a szabad kapacitásomra kaptam ajánlatot egy másik iskolában is, ahol a kolléganő veszélyeztetett terhes.

A szünet most a cégnél is szünetet jelent. Fellélegezhetnék, de itt a párocskám ügyeinek intézése. Nehezen lehet rávenni a nyelvtanulásra s valójában én is nagyon fáradt vagyok. Mindennap járhatom vele a hivatalokat s nekem is vannak teendőim jócskán, estére legtöbbször már csak egy kis olvasgatásra s 1-1 filmre futja.

Az ünnepeket aránylag csendesen töltöttük. Az ünnepi menű elég változatos volt. Megsütöttem a szokásos beigliket, sőt a linzerkarikákat és az islert. Részben mindent elajándékoztam, mert nálunk nem fogy. A reggeli kávéhoz egy fagyasztott batyut megmikrózva jobban szeretünk.
Főztem töltött káposztát. Volt néhány könnyű leves, pácolt hal, héjában főtt burgonyával és friss lilahagymával (örökös vacsorakedvencünk). Sütöttünk "friss" halat is a mélyhűtőből. Volt egy csomó hidegsaláta friss rozskenyérrel. Töltött csirkecomb.
Jól belaktam a napokban  s most diétázom, mert bele is betegedtem egy kicsit a sok finomságba.

Kedves Masala és Nelly, nagyon köszönöm a kedvességeteket.
Lassan már öregharcosnak mondhatom magam - egyet kivéve - mindenhol. Jól ismerem az internetes hiénákat is. Számukra én sohasem voltam nagyfogás, mert nem vagyok vevő a stílusukra. Segíteni is csak a jóindulató és arra igényt tartóknak tudok.

Miután a találkozóról nagyan kedves élményeim vannak, így nem is gondolok arra, hogy itt a fórumban bármi gond lehetne az elmondottakból. Azt szokták mondani több szem többet lát, a jótanácsokból pedig sohasem elég.

Szép napot s jó évvégét kívánok mindenkinek!

Kenyérke


Batka Előzmény | 2006.12.29. 02:09 - #12670

Közben még eszembe jutott, hogy amit Bundik írt, hogy borítékkal irányította karácsonykor a gyereket az ajándékához, anyukám 50. születésnapján játszottuk el pár éve. A lakásban mindenhol megtalálható mindenféle kis dobozba meg ládikába utasításokat dugtunk, és jól megjárattuk (előtte titkon feldíszítettük a lakást, mint szilveszterkor, meg belógattunk a bejárati ajtó elé az előszobába pár nyilat, ami az első rejtekhelyhez vezetett). Az utolsó nálunk az volt, hogy "sajnos nem nyert, menj inkább a konyhába, és kárpótlásul fald fel, amit a hűtőben találsz" (ott a saját készítésű fekete erdő tortám várta). A legjobb az volt, hogy már javában falatoztunk, amikor észrevette az igazi ajándékot - pedig direkt szembeültettük vele! -, egy fenyő fűszerpolcot a konyha sarkában, amit méretre szabattam (sikerült időben kilesni a kívánságát és időben is intézkedni).

Batka Előzmény | 2006.12.29. 02:00 - #12669

Ildikó, ezekkel a rolóforma gyártókkal én már leveleztem is, ez a honlapjuk:
http://www.csernigm.hu/
Igaz, én hatszögletű pogácsaszaggató formát kerestem rajtuk (lehetőleg olyat, amin legalább négy van egyben), de csak megígérték, hogy felmérik a keresletet :-)
A termékeink / aprósütemény formák menüpontban fel is van sorolva a rolóforma, receptajánlattal! Érdemes nekik írni, hogy kik forgalmazzák a termékeiket az adott városban, a Tescoról biztosan tudok. Ilyen habroló formát egyébként kirakodóvásárokban (pécsett a vásártéren a huszonvalahányadik sorban a konyhakellékesnél pl.) lehet kapni.

Margit, lehet, hogy fehér kenyeret (kenyértésztát egy tömbben) nem lehet sütni finomlisztből, de én egész életemben mindent ebből sütöttem (kevert és egyéb süti, kelt tészta), a kalácsot is beleértve. Csak pár éve, a kenyérsütéshez vettem először réteslisztet (kenyérliszt nálunk csak a város másik végén kapható), de most már megint nem használok egy ideje, és nem vicc, de mióta megint elhagytam, és csak finomból sütök, óriásira nőnek a zsemléim ugyanazzal a recepttel. Persze nyilván lisztje válogatja, de a Cerbona alba BL-55-öt nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek, és nem is drága.

Kovászost és pelyhest én még csak gépben készítettem, de szerintem igazad lehet: ott ugye eleve lágyabb a tészta, mint a sütőben sülteknél, de a kovászost (általában csak tk) én olyanra szoktam hagyni, hogy nem tudom kivenni a lapátot, mert a tészta lemászik az ujjaim között, de így lesz jó.

EmMargit Előzmény | 2006.12.29. 00:37 - #12668

Sziasztok!

Meghoztam a mai kenyerem képeit, íme:


A formakenyeret sütöttem meg. Elég sűrű volt a délutánom, így a tészta csak kelegetett magában, de mire bevágtam volna, már annyira kelt volt, hogy nem mertem hozzányúlni. Féltem, hogy visszaesne, ha még akkor bevágom, így inkább díszítetlenül hagytam. Gyönyörűen - legalábbis nekem tetszik - kirepedezett sülés közben, majd hűlés alatt kicserepesedett. Amikor tovább hűlt, akkor viszont teljesen visszapuhult a héja, már langyosan sem lehetett egy ropis falatot találni rajta. Ettől függetlenül nagyon finom kenyér lett.

Úgy látszik, hogy csak-csak helytálló az a tapasztalatom, hogy ropogós héjú kenyér  - ami kihűlés után is az marad - tejtermék és egyéb "lágyító" hozzávaló nélkül sikerül igazán.

A másik, ami még csak most kezd megfogalmazódni bennem, hogy a burgonyapehely és a kovász csak akkor szerencsés párosítás, ha kimondottan formában süt az ember. A forma nélküli sütéshez ezzel a két hozzávalóval túlságosan ellágyul a tészta, akármilyen keményre csinálja eredetileg az ember. A gépi sütést még valahogy bírja így együtt is, de ehhez is meglehetősen kemény tésztára van szükség, mert a második dagasztásra mindenképpen ellágyul a tészta.
Kíváncsi vagyok van-e valakinek hasonló tapasztalata

További szép esté kívánok  hozzám hasonló "baglyoknak" és szép napot holnapra mindenkinek, üdv, Margit


EmMargit Előzmény | 2006.12.29. 00:00 - #12667

Sziasztok!

Meghoztam a képeket, amiket ma kaptam. Limara nagyon szép kenyeret sütött a nagy jénaiban, de azt írta, hogy még mindig nem tökéletes.
Az utolsó képen egy gyorsprogramon készült kenyér látható.

kenyér jénaiban kenyér jénaiban kenyér jénaiban

 

kenyér jénaiban kenyér jénaiban kenyér jénaiban gyorskenyér

Limara! A kenyered külsőre gyönyörű lett. Nem tudom belül milyen, vagy mi az ami nem teljesen jó benne. A hozzávalók között gondolom kovász volt   Még mik?
A gyorskenyered aranyos lett, ebben a kategóriában nem is lehetne ennél különbet várni.

Bezsa a mai kenyeréről és a sajtos roló "kabátjairól" küldött képet:

                         kenyér és roló

Guszta lett, gratulálok!

Bau! Remélem rövidesen gratulálhatok a Te sütéseidhez is. Az első kenyérkéd sajnos nem sikerült, de sokan voltunk ezzel így. Ne keseregj, biztos vagyok benne, hogy hmarosan ennál sokkal szebb képeket mutathatunk meg a többieknek. Köszönöm, hogy ezt is elküldted, ebből tanulhatnak azok, kik szintén most kezdik a pékpályafutásukat.

 
az első kenyér az első kenyér

Tehát, ennek a kenyérnek tipikus a hibája, túl sok élesztő és/vagy folyadék okozza. Általában a folyadék szokott a probléma lenni, mint ahogy ennél a kenyérnél is így volt. Azért az élesztővel is érdemes vigyázni, valamit a kelesztési idő túl hosszúra nyúlása is hasonló problémát okozhat.

Ildiko most küldött képeket a sajtos roló gyártására szolgáló eszközről:

recept

Köszönöm a képeket Ildiko, még telefonszám is olvasható az elsőn.

Mindenkinek köszönöm a fotókat, gratulálok a szép sütésekhez. Mindjárt hozok még a saját kenyeremől is képet, üdv, Margit


Kartika Előzmény | 2006.12.28. 23:20 - #12666

Julika, megbeszélem holnap a testvéremmel. sajnos ha lesz is, csak ünnepek után. Majd informállak mit tudtam meg, és nem kötelez semmire. Jó éjt nektek. Üdv. mindenkinek.

majorkaj Előzmény | 2006.12.28. 22:50 - #12665

Kartika ! Csak viccnek szántam. Megnézem én boltban mit lehet kapni. Csak én is úgy vagyok vele mint Margitka, legszívesebben már holnap megsütném.
Köszönöm már jobban vagyok. Jót tett szerintem a 2 napi ágymeleg.

EmMargit Előzmény | 2006.12.28. 22:43 - #12664

Sziasztok!

Huhúúú, de sokat kell visszalapoznom, ha mindenre szeretnék válaszolni

Először is üdvözlök minden új látogatót és sok sikert kívánok nekik!

Somika! Bár már rég volt, de én most találkoztam vele. Nagyon aranyos volt, hogy napfényt küldtél Bezsának

Vargakati! Bezsa már írta, nekem tényleg egy rettentő ócska, vacak, égetős gáztűzhelyem van. 2 db tetőcserép van az aljában elfektetve, csak így tudok benne sütni. Éredemes ezt kipróbálni, már másnak is bevált.
A hagymás kenyérhez gratulálok!

Renata! Én a kenyérsütőgép tetejének a belsejét lecsavaroztam, az üvegre fektettem több rétegben összehajtott alufóliát, amit a belső tető visszacsavarozásával fogattam a helyére. Így nagyon jól működött a gépem, amíg ki nem cseréltettem garanciában a tetejét.
Kívülről egy vastag puha ronggyal szoktam letakarni, csak a sütés alatt az eredeti szellőzőket szabadon kell hagyni.

Pozzso! Már kaptál választ ezt csak megerősíteni tudom. A tészta program, de én ezt kétszer szoktam indítani, úgy, hogy a két dagasztás között legyen kb 20 perc kelési idő. Ha a program elején melegít a géped, akkor ez pont megfelel erre is.

Bau! Gondolom Te írtál a vendégkönyvben, aranyos volt 
Sajnálom, hogy a lisztkeverékkel megjártad. Sok hasonlóról olvastam már, ezért én ki sem próbálom.
A BL 55, finomliszttel én nem állnék neki sütni, legalább réteslisztet vegyél hozzá. Magában nem igazán alkalmas szerintem még kalácsnak sem. Kenyérhez 2/3 rész rétesliszt+ 1/3 finomliszt arányban érdemes keverni a liszteket, kalácshoz pont fordítva. A rétesliszttel kevert finomliszthez nem kell sikér. A fehér búzaliszteknek alapvetően elég magas a sikértartalma a kenyérsütéshez.
Fényképet nekem küldjél és én tudom feltenni, vagy egy Internetes tárhelyről tudod áthozni, ha van ilyened.

A 11,2 g = 1,12 dkg lenne. Ez annyira fura mennyiség nekem, hogy azért hagytam a g-os mennyiséget. Ha tényleg zavaró, akkor nagyon szívesen mellé írom dkg-ban is.

Julika! Jókor jön ez a vendégség. Jobban vagy már?
Majd mesélj a pomposokról, a Lalákról, de képeknek is örülnék  

A sajtoroló nagyon foglalkoztat engem is, nagyon szerettem mindig. Most azon töröm a fejem, hogy a leírásotok alapján mi a szöszből tudnék valami formát csinálni, amin meg tudnám sütni. Majd veszek hozzá rendes formát, de sütni hamarabb szeretném  Egyébként nekem is a leveles jellegű tészta, a csigalegyező tésztája jutott eszembe. Azért először Bezsa tésztájával fogom kipróbálni.

Nelly! Örülök, hogy finom lett a kiflid, az meg nem baj, ha maradt, holnap biztos elfogy. Sokkal nagyobb baj lett volna, ha kevés

Szokimoki! A csirkemell torta (gondolom ez a baconos, sajtos) holnap lesz nálnuk is. Már napok óta készülök csinálni, de nem tudott még sor kerülni rá.

Ha valakinek elfelejtettem volna valamire válaszolni, akkor megkérem szóljon, nem vagyok ekkora forgalomhoz szokva  

További szép estét kívánok mindenkinek, üdv, Margit


Kartika Előzmény | 2006.12.28. 22:35 - #12663

Szia Julika! nem tudom most van-e nekik, azt sem tudom, hogy mibe kerül, de az biztos hogy jól megmunkált tiszta fa. És nem utolsó dolog. Hogy vagy? jobban vagy már? hallom ma dolgoztál te is. Vigyázz magadra gyógyulj meg, és a többi beteg is.

Kartika Előzmény | 2006.12.28. 22:33 - #12662

Oké Nelly köszi. Jó éjt, aludj jól!

nelly52 Előzmény | 2006.12.28. 22:30 - #12661

Jobb oldalon alulról a harmadikra kattintassz. Szokimoki találta, nekem tetszik! Na, megyek csicsiskálni, meg a gépem valamiért dolgozik állandóan, lehet, hogy újabb frissítést csinál a vírusellenőrző progi. Engem viszont idegesít, hogy nem tudok írni, inkább kilépek. Sziasztok! Nelly

Kartika Előzmény | 2006.12.28. 22:30 - #12660

Szia Vargakati! Nem az az oka a kenyered világosságának. Én is folyamatosan 50 dkg lisztből sütöm a kenyeret, nem is csinálok nagyobbat soha, közepes szinre álltiom. nekem mégis szép közepes barna lesz. Szerintem a gépek nem sütnek egyformán. Az enyém csak 600 W-os. Szerintem ne keseredj el, ki kell kisérletezned, hogy mikor lesz jó szinű. (pl. azt hallottam ha barna cukor v. méz van benne cukor helyett vastagabb a héj és barnább)

renata Előzmény | 2006.12.28. 22:23 - #12659

SZÉP - JÓ -  ESTÉT MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A TANÁCSOKAT, HOGY HOGYAN SÜSSE MEG A GÉPEM A KENYÉR TETEJÉT IS BARNÁRA MOST LEFEDTEM A TETEJÉT ALUFOLIÁVAL ÉS KONYHARUHÁVAL...1/2 12 KÖRÜL KÉSZEN IS LESZ A KENYEREM NEM BIRTAM REGGELIG ANNYIRA IDEGESIT...DE MOST RECEPTETT IS VÁLTOTTAM..AZ EGYIK BARÁTNŐM NAGY SÜTŐ Ő ADTA....NA  MAJD MEG LÁTJUK...

RENI


majorkaj Előzmény | 2006.12.28. 22:16 - #12658

Szia Kartika !

Úgy látom akkor nem is kell messze menjek habroló formáért. Milyen kicsi a világ !!!

Az én kenyérsütőgépem is szép egyformán süt, én sem takartam még le soha.


szokimoki Előzmény | 2006.12.28. 22:10 - #12657

Sziasztok Lányok!  

Mennyi finomság, és mennyi újonc!Tök jó! Gondoltam, hogy karácsonyra kapnak egy páran kenyérsütőgépet, és lesz egy pár új jelentkező!

Üdv nektek! A legjobb helyen jártok tanácsért!

Fánk, roló... Ma én is csináltam fánkot, csak én túrófánkot. Egyszerű nagyon, biztos ismeritek. Karácsony másnapján meg csirkemell tortát csináltam. Egy barátnőm mindig olyan nagy sikerrel csinálja, hogy gondoltam kipróbálom. És tényleg! Semmi köze az édességhez, csak azért torta, mert amikor kisül, akkor úgy lehet szeletelni mint egy tortát.


Kartika Előzmény | 2006.12.28. 22:06 - #12656

Lányok, Masala, az én kenyérsütöm szép egyformán süt. Én még soha nem takartam le a tetejét és mégis szép közép barna lesz a közepes sütésen. nem tudom miért más a többi?

[Későbbi] [13035-13016] [13015-12996] [12995-12976] [12975-12956] [12955-12936] [12935-12916] [12915-12896] [12895-12876] [12875-12856] [12855-12836] [12835-12816] [12815-12796] [12795-12776] [12775-12756] [12755-12736] [12735-12716] [12715-12696] [12695-12676] [12675-12656] [12655-12636] [12635-12616] [12615-12596] [12595-12576] [12575-12556] [12555-12536] [12535-12516] [12515-12496] [12495-12476] [12475-12456] [12455-12436] [12435-12416] [12415-12396] [12395-12376] [12375-12356] [12355-12336] [12335-12316] [12315-12296] [12295-12276] [12275-12256] [12255-12236] [12235-12216] [12215-12196] [12195-12176] [12175-12156] [12155-12136] [12135-12116] [12115-12096] [12095-12076] [Korábbi]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Könyves oldal - Ágica Könyvtára - ahol megnézheted milyen könyveim vannak, miket olvasok, mik a terveim...    *****    Megtörtént Bûnügyekkel foglalkozó oldal - magyar és külföldi esetek.    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    A boroszkányok gyorsan megtanulják... Minden mágia megköveteli a maga árát. De vajon mekkora lehet ez az ár? - FRPG    *****    Alkosd meg a saját karaktered, és irányítsd a sorsát! Vajon képes lenne túlélni egy ilyen titkokkal teli helyen? - FRPG    *****    Mindig tudnod kell, melyik kikötõ felé tartasz. - ROSE HARBOR, a mi városunk - FRPG    *****    Akad mindannyijukban valami közös, valami ide vezette õket, a delaware-i aprócska kikötõvárosba... - FRPG    *****    boroszkány, vérfarkas, alakváltó, démon és angyal... szavak, amik mind jelentenek valamit - csatlakozz közénk - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    why do all monsters come out at night - FRPG - Csatlakozz közénk! - Írj, és éld át a kalandokat!    *****    CRIMECASESNIGHT - Igazi Bûntényekkel foglalkozó oldal    *****    Figyelem, figyelem! A második vágányra karácsonyi mese érkezett! Mesés karácsonyt kíván mindenkinek: a Mesetáros    *****    10 éves a Haikyuu!! Ennek alkalmából részletes elemzést olvashatsz az anime elsõ évadáról az Anime Odyssey blogban!    *****    Ismerd meg az F-Zero sorozatot, a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-szériáját! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Advent a Mesetárban! Téli és karácsonyi mesék és színezõk várnak! Nézzetek be hozzánk!    *****    Nagyon pontos és részletes születési horoszkóp, valamint 3 év ajándék elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Kattints!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek érdemes belenézni.Keress meg és én segítek értelmezni a csillagok állását!    *****    HAMAROSAN ÚJRA ITT A KARÁCSONY! HA SZERETNÉL KARÁCSONYI HANGULATBA KEVEREDNI, AKKOR KATT IDE: KARACSONY.GPORTAL.HU