E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Beszélgetés : Általános Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2005.07.26. 21:00 -

Sziasztok kedves Látogatók!

Remélem előbb-utóbb sokan leszünk és élénk társalgás fog folyni. Kívánom, hogy mindenki érezze jól magát.

Üdvözlettel, Margit

Kartika Előzmény | 2006.09.10. 01:17 - #9155

Sziasztok! Biztos alszik mindenki, én ma most juttam géphez, vissza olvastalak benneteket és már is megyek aludni. Holnap küldök képet a tegnapi és mai sütésemről.

Margitka, már ki van régóta nyomtatva a kovászolás dolog, csak bele kellene vágni. (biztos hogy a savanyú iz hozzáképzelése tartott vissza) de köszi a biztatást, ez lesz a következő házifeladat, majd egy hétvégére.

KRISZTI ezt az almalekvárt kitaláltam, még soha azelőtt nem csináltam. Megpucolom az almákat, apró kockára vágtam (amig pucoltam addig egy kis citromsavas vizbe tettem, hogy ne barnuljon) majd átmostam és nagyobb jénayba tettem, aminek az aljára tettem egy kis vizet. Ezzel főztem a mikroban 30 percig, majd tettem bele kb. 10-15 dkg cukrot, mindegyiket saccra (nem szeretem édesen) és egy kis nátriumbenzonátot, két késhegynyit kb. még 5 percig főztem
nagyon szép világos alma szine maradt, forron üvegbe raktam és melegen ruha közé tettem dunsztolni. 2 nap múlva kiszedtem, cimkéztem. Nagyon kellemes izű, én süteményekbe szánom. Ma már csináltam egy almálekvárral töltött kalácsot.

igazán az adta, az ötletet, hogy Ausztriában annyi mindenféle süteményt csinálnának almával, nagyobb almadarabok is vannak benne. Hát ez ahhoz hasonló, jó lesz télen a sütikbe. És úgy kaptam az almát. Még a héten is csináltam, és a jövő héten is fogok. Egyszerre egy-két nylon szatyor almát kapok és ez nálunk sokáig nem áll el sajnos. Eltenném reszelve is, de az annyira megbarnul. Örölök hogy jobban vagy már.

mindenkinek szép napot, jó sütést főzést vasárnapra.

EmMargit Előzmény | 2006.09.10. 00:30 - #9154

Szia Limara!

Joli írta, hogy holnap megsüti ezt a kenyeret, kíváncsi vagyok, hogy fog sikerülni. Talán segít kederíteni valamit.

A kovászt kevergetni szoktam amíg aktív, majd amikor lecsendesedik, akkor lezárom a tetejét, ami addig csak lazán volt rajta és beteszem a hűtőbe.

A nagy buborékok nekem is voltak a tésztában, nagyon tetszett a Tiedben is  Az tudod mitől van? Amikor olajosan kiborítod és átdögönyözöd, majd formázod, akkor nem tudod úgy összedolgozni, hogy az olaj egyenletesen eloszoljon a tésztában. Ettől lesznek azok a kipukkadt hólyagszerű lyukak, és egy kicsit olyan a külseje, mint a hajtogatott, zsíros pogácsatésztának. Nekem nagyon tetszett az enyémeken, és a Tieden is 

A sütést és a kelesztést már csak azért kérdeztem, hogy hátha előbbrevisz valamiben, mert nagyon elakadtam. Tudom, hogy a  tészta ellágyult és már ez sem olyan, mint nálam, de hátha nem itt volt a végső probléma kulcsa.

Az első kenyérképeden még jól néz ki a kenyér, a második, amire azt hittem, hogy már sülve készült, ott nekem egy kicsit túlkeltnek látszik. Nagyon szétrepedezett, talán ezért is hittem, hogy az sütés utáni kép.

Hát, nem sokra jutottam. Majd még gondolkozom persze rajta, de hátha holnap, Joli kenyere segít valamit nekünk is. El nem tudom képzelni, hogy mitől lágyult el a tésztád ennyire, főleg, hogy még a burgonypehely is kevesebb volt benne, mint amennyit én tettem.

Szép napot kívánok holnapra, üdv, Margit


EmMargit Előzmény | 2006.09.09. 22:58 - #9153

Szia Kriszti!

Örülök, hogy javulgatsz, csak így tovább!!

A lángost végül nem csináltam meg, mert a fiam (is) elfelejtett kefirt hozni. Majd holnap kipróbálom, hacsak nem felejtünk el megint kefirt venni  

A szaggatását még nem godoltam ki, jó, hogy meséltél róla. Így majd előre kitalálok valami ügyeset.

További szép estét kívánok, üdv, Margit


hpkriszti Előzmény | 2006.09.09. 22:51 - #9152

Sziasztok! Szeretném megköszönni a jókívánságokat,talán kicsit javul a helyzet,bár a torkom még mindig nagyon fáj.Az első éjjel végig ültem,zsepivel a számon,mert még a saját nyálamat sem tudtam lenyelni.Bocsánat a nem túl guszta témáért,inkább áttérek a lángosra.Én is szoktam kefíres lángost,annak idején a nlc-ről írtam ki,azt nem tudom,kié a recept,de nagyon jó,egy hétig eláll műanyag dobozban a hűtőben.Szóval:3 dob.kefír,2 egész tojás,50 dkg liszt,1 dkg só(kb 2 kk),2,5 dkg élesztő,és ha kell,akkor tej,hogy sűrű nokedli tészta állagú legyen.Összemixeljük,betesszük a hűtőbe,ott is kelesztjük.Nekem már volt olyan,hogy nem volt,csak 2 kefírem,akkor kiegészítettem tejjel,nem lett gond,bármit variáltam rajta,isteni lett.Szóval eredetileg olajos kézzel kihúzzuk,és úgy sütjük,na ezt látni kellett volna,mikor először csináltam.Könyékig olajban,már meg kellett volna fordítanom,de olajos kézzel hogyan????Mikor már minden úszott az olajban,akkor beújítottam,azóta egy evőkanálnyit beteszek az olajba,és nagyon gyorsan a kanál segítségével ellapítom.Így ugyan kisebbek lesznek,de nekem ez jobban bejött.Nagyon gyorsan sül,és nagyon finom,fokhagymás tejföllel és reszelt sajttal.....Apukám pedig lekvárral szereti,úgy is finom.

Az iwiwen én is fenn vagyok,de meghívóm még soha nem volt,nem tudom,milyen szisztéma alapján osztogatják,de megkérdezgetem az ismerősöket,hátha valakinek van.

Kartika,hogy készül az almalekvár?

Mindenkinek üdv,újaknak és "régieknek".Kriszti


EmMargit Előzmény | 2006.09.09. 20:31 - #9151

Szia Limara!

Milyen volt a kovászod? Milyen most? Tudnál képet csinálni róla?
A kora az egyáltalán nem probléma, én kb 1,5 éve etetgetem az első gyorskovászomat, azóta nem csináltam újat.
Milyen burg. pelyhet tettél bele?

Várom válaszod, üdv, Margit


Limara Előzmény | 2006.09.09. 20:28 - #9150

Szia Margitka! Lehet, hogy nem jó a kovászom? Még valamikor a nyár elején csináltam a Te gyorskovászodból, azóta csak etetgetem. Ha nem használom, akkor beteszem a hűtőbe. Tegnap este vettem ki, tettem hozzá lisztet és langyos vizet, jó sűrűre csináltam, és reggel ebből tettem a kenyérbe. Lisztet pontosan kimértem, csak rozsliszt helyett tk. tönkölyt tettem, és nem volt csak 3 dkg burg.pelyhem, élesztő 1 dkg volt. Ahogy elkezdtem dagasztani, szinte majd szétrobbant a tészta, talán így tudnám leírni, látszik a képen is, mennyire levegős. Végül meg nem sült meg.

EmMargit Előzmény | 2006.09.09. 20:10 - #9149

Szia Limara!

Megnéztem a képeket és töröm a fejemet azóta is. Most már csak abban bízom, hogy írás közben eszembe jut valami, mert eddig semmire nem jutottam. Valahol talán a kovásznál kellene kezdeni a nézelődést. Gyanús, hogy a Party kenyérrel is így jártál. Ezt a kenyeret pontosan a kovász, valamint a relatív sok burgonyapehely miatt dagasztottam csak egyszer, hogy ne legyen módja ellágyulni különösebben. Nekem az egy dagasztás alatt, sem az első, sem a második alkalommal egyáltalán nem lágyult el. Ami még fura, hogy nagyon hóka a Tied. Az enyémet már az első 25 perc után le kellett takarni mindkét alkalommal, mert nagyon hamar pirult a teteje, és ez nem a sütőn múlt, hanem a tésztán. Ez biztos!! Milyen burgonyapelyhet használtál?
Tulajdonképpen jó lenne, ha mindent nagyon pontosan leírnál, mit és hogy csináltál, a kovászt is. Milyen és mennyi liszt, élsztő stb.

Ennyi.
Nem tudok most többet, remélem, ha írsz, akkor kiderül valami, hogy mi nem stimmel, üdv, Margit


szokimoki Előzmény | 2006.09.09. 19:17 - #9148

Szia gabo!

Köszönöm szépen a recit.

Nogea! Én is szeretem sütni a mirinda sütit, pont egy hete sütöttem legutóbb. Az enyémnek a következő a tésztája:

6 tojás sárgáját, 6 e.kanál cukorral, 4 e.kanál liszttel, 1 cs. sütőporral és 2 e.kanál kakaóporral kikeverünk, és végül a 6 tojás felvert fehérjét belekeverjük.Sütjük. Ez mindig sikerül.

Egyébként tegnap lala kifliket, kürtős kalácsot sütöttem, ma islert.

Üdv, Szokimoki


ILDIKO Előzmény | 2006.09.09. 19:13 - #9147

Halleluja!! Vegre sikerult ide feljonni! Sziasztok! Mar egy jo ideje probalok ide az alt.-ba irogatni v.a tarsalgoba, de a G portal szerintem megint szervizel.

Lanyok elkeszult a kefires langos, mar be is "pakoltuk"! Nagyon fini lett. Remelem nekem nem lesz ejjszakazasom ez vegett ujra.

GABOM, 3x irtam ide az alt-ba hosszu levelet, de minannyiszor ledobta v. mi volt es mind elveszett az iromanyom. 4x-renem probkoztam. NAAAgyon szep a kremesed.Szakmat tevesztettel!! Cukrasz vagy. En otthon fent a DOMUS-nal vettem egy kremest es egy dobos tortat, el is dobtuk olyan volt.Level menni fog, de most az egesz heteim bevannak tablazva.Meg vas-nap is dolgozok.Az itthoni munka meg marad.BORZASZTO!!!


EmMargit Előzmény | 2006.09.09. 18:52 - #9146

Sziasztok!

Bezsa! Köszönöm a receptet. Most ütöget éppen a guta , mert voltunk vásárolni, és mit nem vettem? Hát persze, hogy kefirt. Majd lehet, hogy megcsinálom tejföllel, de lehet hogy elhalasztom holnapra.

Limara! Megnézem a képeket és addig is gondolkozom, hogy mi lehet a baj. Tegnap minden korrekció nélkül lett ilyen a tésztám és a kenyerem, mint a képen látod. Nagyon sajnállak

Nogea! Örülök, hogy jelentkeztél, de Iwiw meghívóm nekem sincs.

Piroska! Nálunk minden ilyen pizzás dolog Bolognai töltelékkel készül, mert a kisebbik fiam ezért van teljesen oda. Kevés finomra vágott hagymát lepirítok, erre teszem a darált húst (+ kilónként 1 csomag, fűszeres vízbe áztatott, majd kinyokodott szójagranulátumot) és mint egy pörköltet, úgy lepirítom. Fűszerként kakukkfű, oregano, bazsalikom, só, bors kerül rá, majd némi főzés után paradicsompüré, ez elég sok. A végén egy pici cukrot teszek bele, nem kell, hogy édes legyen, csak a paradicsom vad savanyúságát vegye el. Finom, egyszerű és főleg gyors. Biztos lehet ennél igényesebbet készíteni, de rám nagyon haragudna a gyerekem, ha pl. bármilyen egész paradicsomból próbálnám megcsinálni a kedvenc ételét. (Azt egyáltalán nem eszi meg.)
A tésztát olyan vastagra nyújtom, ahogy a tepsi mérete adja. Az adag tésztát elfelezem és akkora kört nyújtok a fél tésztából, hogy a gáztepsibe éppen elférjen. Nem is tudom, talán 1 cm körül lehet a tészta, de ez nem szentírás  

Éva! Üdvözöllek a házi kenyérsütők táborában!
A gép tetejét úgy lehet lefóliázni, hogy le kell csavarozni a belső borítást, az üveg méretére kell hajtani legalább 4 rétegben alufóliát és ezt a belső borítással kell ráfogatni belülről az üvegre. Nekem 4 csavar volt az egész és nagyon jól bevált. Utána sokkal szebbre sütötte a kenyereket, de egyenletesebben kelt is, mint korábban. Sok sikert kívánok!!

További szép napot kívánok mindenkinek, üdv, Margit


gabo Előzmény | 2006.09.09. 18:52 - #9145

Szia Szokimoki!

A receptek között megtalálod a krémes receptjét.Jó sütést!

A lala kifli nekem is izlett finom ropogós.Legközelebb lehet édesen készitem én is.

Gabo


nogea Előzmény | 2006.09.09. 18:51 - #9144

Szia Szokimoki! Jólesett hogy hiányoztam ! Mit sütögettél ?Mi lesz a holnapi menü ? Nekem ma valahogy semmi nem jött össze. Mirindás sütit sütöttem de a tésztája olyan lapos lett mint a palacsinta.Nem is értem miért. Kösz hogy az iwiwre küldenél meghívót, de majd csak lesz valaki aki küld nekem is. Egyik barátnőm írta hogy van ez, ő amerikába van kinn.Sajna ő is sak kb 2 hónap múlva tud küldeni mert valami ilyen szabály is van. Szép estét mindenkinek ! Üdv! Nogea

Piroska Előzmény | 2006.09.09. 18:05 - #9143

Sziasztok! Szia Margitka!

Nézegettem a pizza receptedet, Margitka. Milyen vastagra szoktad a tésztáját nyújtani? Tölteléket milyen recept alapján készítesz rá?

Üdv: Piroska


szokimoki Előzmény | 2006.09.09. 18:03 - #9142

Szia Kartika!

Az édes lalát úgy csináltam, hogy a rámát só nélkül rákentem a tésztára, és megszórtam kakaós kristálycukorral. Nem mondom, hogy nem jött ki a töltelék sülés közben, de nagyon finom lett. Jó tésztája van ennek a lalának.Sokféleképpen meglehet sütni.


szokimoki Előzmény | 2006.09.09. 17:48 - #9141

Szia Gabo!

Feltétlenül kérem a receptet!Köszönöm!

Nogea! De rég láttalak erre! De jó, hogy jöttél.Gyere mostmár gyakrabban ha teheted! Én is pont nemrég kuncsorogtam itt iwiw meghívó után, meg a többi fórumon is, sőt már olyat is láttam, hogy pénzért adják, mert 1 embernek 1 jár, és nem is tudom, hogy milyen feltételhez van kötve, hogy adni lehessen. Nekem Bezsa volt olyan kedves, és küldött egyet, de nekem még nincs átadható meghívóm, pedig szívesen adnék én is.

 


gabo Előzmény | 2006.09.09. 16:25 - #9140

Sziasztok!

Ma úgy látom lángos nap van.Nekem a kefires lángos jön be,azt szeretjük.Ha marad massza akkor beteszem ahütőbe,és ha kell másnap is frissen tudom sütni.

Szokimoki!A krémes nagyon finom lett.Nagyon hamar elkészül nincs sok macera vele,az ize cukrászdai,és gáztepsi adag.A receptje ha kell beirom.Mióta a férjem meggyógyult azóta még jobban édes száju lett ezért most már hétközben is sütök akkor valami kelt tésztát választok.

További jó hétvégét.Gabo


Limara Előzmény | 2006.09.09. 12:01 - #9139

Szia Margitka!

Hát, a kenyérkém a kukában landoltKüldök neked 2 képet, amit még a kelesztés alatt és a végén csináltam, hátha megtudod róla mondani, mit rontottam el. Pontosan beraktam a gépbe a hozzávalókat, majd mikor kissé megemelkedett és megrepedt a teteje, kb. 40 perc múlva elindítottam a dagasztást. A tészta pedig egyre csak lágyult, lágyult, én meg csak pakoltam hozzá a lisztet, nagyon sokat, hiába. Olyan volt, mintha dagasztás közben el kezdett volna kelni. Formázás(?) után jó 1 órát kelesztettem, majd újjabb 1 órát sütöttem. Most vágtam ketté, és mindjárt dobtam is a kukába. Teljesen vizes állagú, ronda szürke színű valami lett, kenyérhez még nem is hasonlít. Elküldöm a képeket, és azért írtam ilyen részletesen, hogy mások esetleg tanuljanak az én hibámból. A múltkor a party kenyérrel is hasonló képpen jártam. Én vagyok nagyon béna, vagy nem jó a kovászom?  Üdv


nogea Előzmény | 2006.09.09. 09:12 - #9138

Sziasztok ! Erre is rég voltam. Sütögettem mindennap de nem nagyon volt időm meg kedvem gép elé ülni. A gyerkőcök kollégisták lettek, így most a hétvégén van nagy sütés. Kettő kollégistát kell jólakatni. A pici lányom maradt csak itthon neki meg nem kell olyan sok kaja.Tegnap molnárka volt, na az én hazatért gyermekeim jól befaltak belőle. Mostmár talán többször benézek !Látom nagyon folyik itt az élet. Margitka ! A te gyerkőceid ? Suli ? Lenne még egy kérdésem: Van egy oldal iwiw a neve nincs véletlen valaki rajta közületek aki tudna nekem meghívót küldeni rá ? Nagyon megköszönném ! Kellemes napot és jó sütögetést mindenkinek. Megyek én is mert nem tudom még mit süssek az éhenkórászoknak. Üdv! Nogea

bezsa Előzmény | 2006.09.09. 08:29 - #9137

Szia Margitka Itt a recept. Kefires lángos 60 dkg liszt 3 dkg élesztő kb. 2 dl tejben felfuttatva( pici cukorral) 1 kefir 1 tojás só A felfutatott élesztőt összekeverni a többi hozzávalóval és hűtőbe tenni egy pár órára. Ha hamarabb akarod akkor ne tedd a hűtőbe, hanem valamilyen meleg helyre. Olajos kanállal szaggatni és olajos kézzel kinyújtogatni. Forró olajban sütni. Minden, ami jó, rápakolni. Sajt, fokhagymás tejföl stb. Az a jó még benne, bár nálatok ez a veszély nem áll fent, hogy a maradékot a hütőben lehet tárolni és akkor sütöm ki amikor enni akarjuk. Vagy pedig előre el lehet készíteni amikor ideje van az embernek rá. Aztán zsupsz be a hütőbe.

EmMargit Előzmény | 2006.09.09. 00:25 - #9136

Sziasztok!

Vannak ám már jó lángosreceptek, most egy kicsit körülnéztem. Bundik írt egy káposztás és egy krumplis lángost, pont ezekre gondoltam, hogy kellene sütni. Én a káposztásat is nagyon szeretem, de szerintem a gyerekek nem díjaznák. Kíváncsi vagyok Bezsa kefíresére, aztán majd kitalálom, hogy milyet és mennyit süssek.

Szép napot kívánok holnapra és kellemes hétvégét mindenkinek, üdv, Margit

Ui.: Lassan én is elballagok aludni


[Későbbi] [9195-9176] [9175-9156] [9155-9136] [9135-9116] [9115-9096] [9095-9076] [9075-9056] [9055-9036] [9035-9016] [9015-8996] [8995-8976] [8975-8956] [8955-8936] [8935-8916] [8915-8896] [8895-8876] [8875-8856] [8855-8836] [8835-8816] [8815-8796] [8795-8776] [8775-8756] [8755-8736] [8735-8716] [8715-8696] [8695-8676] [8675-8656] [8655-8636] [8635-8616] [8615-8596] [8595-8576] [8575-8556] [8555-8536] [8535-8516] [8515-8496] [8495-8476] [8475-8456] [8455-8436] [8435-8416] [8415-8396] [8395-8376] [8375-8356] [8355-8336] [8335-8316] [8315-8296] [8295-8276] [8275-8256] [8255-8236] [Korábbi]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Könyves oldal - Ágica Könyvtára - ahol megnézheted milyen könyveim vannak, miket olvasok, mik a terveim...    *****    Megtörtént Bûnügyekkel foglalkozó oldal - magyar és külföldi esetek.    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    A boroszkányok gyorsan megtanulják... Minden mágia megköveteli a maga árát. De vajon mekkora lehet ez az ár? - FRPG    *****    Alkosd meg a saját karaktered, és irányítsd a sorsát! Vajon képes lenne túlélni egy ilyen titkokkal teli helyen? - FRPG    *****    Mindig tudnod kell, melyik kikötõ felé tartasz. - ROSE HARBOR, a mi városunk - FRPG    *****    Akad mindannyijukban valami közös, valami ide vezette õket, a delaware-i aprócska kikötõvárosba... - FRPG    *****    boroszkány, vérfarkas, alakváltó, démon és angyal... szavak, amik mind jelentenek valamit - csatlakozz közénk - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    why do all monsters come out at night - FRPG - Csatlakozz közénk! - Írj, és éld át a kalandokat!    *****    CRIMECASESNIGHT - Igazi Bûntényekkel foglalkozó oldal    *****    Figyelem, figyelem! A második vágányra karácsonyi mese érkezett! Mesés karácsonyt kíván mindenkinek: a Mesetáros    *****    10 éves a Haikyuu!! Ennek alkalmából részletes elemzést olvashatsz az anime elsõ évadáról az Anime Odyssey blogban!    *****    Ismerd meg az F-Zero sorozatot, a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-szériáját! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Advent a Mesetárban! Téli és karácsonyi mesék és színezõk várnak! Nézzetek be hozzánk!    *****    Nagyon pontos és részletes születési horoszkóp, valamint 3 év ajándék elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Kattints!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek érdemes belenézni.Keress meg és én segítek értelmezni a csillagok állását!    *****    HAMAROSAN ÚJRA ITT A KARÁCSONY! HA SZERETNÉL KARÁCSONYI HANGULATBA KEVEREDNI, AKKOR KATT IDE: KARACSONY.GPORTAL.HU