A formák áráról volt mostanában szó, de a nem szilikonost azt hiszem nem emlegettük mostanában. Érdemes szilikonosra beruházni, ha mód van rá, mert abba nem ragad bele semmi és nem kell se llisztezni, se kikenni semmivel.
Nelly a Corában látott (vagy vett?) 1.800.- forintért, Bezsa a Metrós árat írta meg, 1.198.- forintért lehet ott kapni.
A nem szilikonost - még ha teflonos is - ki kell kenni és esetleg lisztezni is, az áráról remélem ír valaki, aki tudja.
Gratulálok a kalácshoz és a smile berakáshoz is. Biztosan sikerülni fog a képfeltöltés is. Ha tudunk valamiben segíteni, kérdezzél bátran. Na, nem magamat reklámozom, mert én csak mérsékelten értek hozzá, de vannak itt nálam sokkal hozzáértőbbek is akik szívesen segítenek.
Zsebkendőt vigyél bőven, nekem is jócskán szükség volt rá. A csudába is! Az embernek örülnie kellene és ehelyett az egereket itatja
Limara! Akisfiadért mindannyian aggódunk és mielőbbi gyógyulást kívánunk.
Margitka! Egy kicsit irígykedem ma Rád. A ballagási ünnepségek mindig meghatóak.
Majorkaj! Kívánom, hogy jól érezd magad, pihenj sokat! Gondolj az itthon maradókra is, ha lesz rá lehetőséged, kukkants be a pékségekbe is! Várunk haza!
én most írok ide először, remélem nem zavarok? azért írok, olvastam hogy a metroban is lehet kapni király sütőformát, mennyibe kerülnek? ami nem szilikonos, az is jó? és még hol lehet ilyet kapni? mert én is szeretnék venni, de ahol mi lakunk, a környéken nem láttam.
Persze! Én tényleg minden képnek örülök, ez így van A ballagásról tudom, hogy csak nekem nagy dolog, de meg kellett osztanom veletek, hogy a legkisebb fiam is kirepült az általános iskolából. Az oldalt meg tényleg én kezdtem, de ma már szerintem igazán közös. Mindannyiunké, akik jól érezzük itt magunkat és szívesen járunk ide egy kicsit beszélgetni, recepteket és tapasztalatokat, no és persze képeket is cserélni.
Jó utat és jó pihenést kívánok, várunk vissza, üdv, Margit
Szia Margit! Ezt nem lehet megszokni,minden gyerek másért más és különben is lezárul egy része az életének.Ilyenkor eszébe jut minden anyának,mennyi mindenen mentetek keresztül,amíg ide eljutottatok.Egyébként is,ha jól emlékszem,ő A kicsi fiad.Nekem 3hét múlva fog diplomát kapni a kisebbik fiam/remélem/,a virág mellé zsebkendőt is viszek bőven. A csíkos kalácsnak nagy sikere volt,egy kicsit talán el is rontottam a gyomrom,de most már jobb.Sajnos képet még nem tudok küldeni,mert még nem tudjuk,hogy kell.Most tanultam meg a smile-kat is.Nagy büszkeség nekem!
Régebben én adtam a barátnőmnek Margitka perec recijét, ami élesztős. Kaptam is belőle kósotlót, mondhatom nagyon fincsi volt.
Margitka ! Miért lenne baj, hogy hoztál képet a fiadról ? Te is mindig azt mondod nekünk, hogy bármiről leeht beszélgetni. Főle neked szabad itt mindent, hiszen ez a saját oldalad. Üdv.Julika
Egy rövid időre elköszönök Tőletek, mert szombaton elutazok egy hétre szabadságra Ausztriába. 25-én leszek újra itthon. Gondolom jó sok hozzászólás születik addig. Julika
Szia Limara! Hát én megsütöttem a bagelt, mert már sokszor eszembe jutott,de csak egy kis mixerrel tudok dagasztani,ezért nincs kedvem sokmindenhez. A lényeg az,hogy NAGYON ronda lett,de NAGYON finom.Gondolom a kenyérsütőgép szebb tésztát dagaszt. Az én receptemből nem lehet 15db.-ot csinálni,csak kb. 1o-et érdemes.
Megsütöttem a csíkos kalácsot is,hát ennek a szépsége is csak 7o%-os,de ez is nagyon finom lett.
Sajnálom,hogy a kisfiad ilyen szép időben az ágyat nyomja.A lázas gyerek olyan elesett tud lenni.
Megyek ballagni, az általánosban ez lesz az utolsó ballagásunk. Öregszenek a gyerekek
A múlt héten még fáztunk, most meg ilyen hőség van és a napon fugunk állni a másfél órás ünnepség alatt. Finom lesz. Este még eperlekvárt fogok főzni és valami kenyérfélét is sütnöm kell holnapra. Majd jelentkezem, üdv, Margit
Az olajos pác nem igazán jó, csak a húsnak a leve, ami kisült belőle. Ha le tudod az olajat szedni róla, akkor viszont nagyon jó, az oldalasnak finom szaftja van.
Szerintem jó lett a perec. az bizti, hogy több vele meló mint a sajto rúddal, vagy pogival, de nagyon guszta. Még gondolkozom azon, hogy nem-e élesztővel fogok ilyet csinálni, mert annak íze valahogy jobb.(nekem)
Margitka!
Fokhagymás villámpáccal sütöttem ma oldalast. (Por összekeverve olajjal). Szerinted ennek a leve jó lehet a pecsenye kenyérhez?
Na rohanok az oviba, a nagyfiamért! Sziasztok,Szokimoki
Sziasztok! Köszönöma bagel recepteket, mindenképpen kipróbáloma napokban. Sajnos ma nem, mert a kisfiam nagyon lázas, hányt, most őt ápolgatom.Legyen szép a napotok. Üdv
Ahogy olvastam hozzászólásodat, úgy lgondolam, hogy lehet, hogy várok a sütőforma vásárlásával, mert hétvégén utazom Ausztriába nyaralni és lehet, hogy érdemesebb ott megnézni egy nagyobb áruházban. Itthon utána is fogok kapni. Üdv.Julika
Köszönöm szépen mindenkinek a recepteket, és elnézést kérek, hogy csak most tudtam rendezni őket. Ezért jó a receptes fórumba írni minden újdonságot, mert onnan nem tud "elveszni". Ha napok múlva jutok, csak hozzá, ott akkor is megvárnak, míg ebben a fórumban annyira sok hozzászólás születik néhány nap alatt, hogy elfelejtkezhetek róla végleg. Kérlek benneteket, ha egy mód van rá, akkor oda írjatok mindent, amit szeretnétek, hogy az ABC-be is betegyek. Köszönöm, Margit
Én is szoktam kaprot lefagyasztani. Kiadagolva tekerem be nylon zacskóba és főképp kovászos uborkához használom. Valahogy sose kapok akkor kaprot, amikor uborkát lehet kovászolni. Ha apró kaporra van szükségem, akkor én is kézzel összetöröm, mint ahogy Kriszti írta.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit