Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Mar regebben nem irtam ill. voltam. Amint irtam utobb, hogy tobb minden valtozas van, ezert az ember "idegel". Kozbe kozbe be neztem, de kedvem nemigen volt irni.NEM Ti vegettetek.
Csodanlatos gyonyorusegeket keszitetek viszont Ti!! Ilyenkor ezeket a tunemenyeket nezni= kicsit feludulni. Fantasztiko a garda, mint mindig!!
KUKSIKA, ez a tuzolto auto jobb mint az eredeti!!! Ezzel mar "direkt " olthatod ehsegedet!Csodaszep!Beirnad a "barmibe" a birsalmas sutid recijet? Nagyon guszti! Adjal jo tanacsokat legyszi a birsalma "banasmodjahoz"mert nemsok tapasztalatom van vele, DEEE imadom!! Fozese, sutese, stb.KOSZI!!
Meg irok meg ma, de most a lanyom kidob innen. Puszika!!!
NOÉMI ez csoda szép biztos nem megy rá az egész napod mint nekem ,már olyan sokat csináltál ,és egyik szebb mint a másik,látod hogy sárgulok irigykedem,de még probálkozom ,hogy a sarkadban legyek üdv.Mariska
Az ötletet Limara szendvicskenyere, valamint hokkaidó kalácsa adta. Miután tegnap elkészitettem a szendvicskenyeret, de gyerkőceim az egészet befalták, ma sürgősen kenyeret kellett sütnöm, amihez sem kovász, sem nyanyus nem kell, ezért választottam ezt az egyszerü összetételü kenyeret, mert már elég késő este volt, de menetközben meggondoltam magam, hogy mégse legyen olyan egyhangu és eldöntöttem, hogy valamivel a belsejüket megbolonditom. Sikerült. Csak az a baj, hogy már a vége felé jutott eszembe a töltelék, no de sebaj, majd legközelebb.
Sziasztok, - megjött a menetközben elbuherált kenyérkéim egy része. Ennek csak az az egyetlen hibája, hogy a belseje még nem látszik, de holnap felteszem az oldalamra. Hogy mi van benne? - reggelig még legyden titok ---
Ez igy nem ér semmit, inkább az, ami belül van :)
receptjét és a munkafázisokat holnap az oldalamon megtalálod.....
Jó kis csipegetést.......
Sziasztok! Kiskukta, kicsipkéztem a birsalmáidat, de megsütötte a nyelvecskémet nagyon guszti.
Mary ! Te meg állandóan izgalmasabbnál-izgalmasabb kenyereket hozol. Mondtam már ugye sokszor, hogy kicsit irigy vagyok rá ----- de csak úgy szeretetből.
Nagy-Zsuzsa (állitólag) elfuserált pogácsa tésztájának fotója, Aki tudja, hol rontotta el, kézfelnyujtással jelentkezzen a megoldással :) kezdő és gyakorló háziasszonyokat várunk
Zsuzsa! én már látom, hogy géppel csináltad a tésztát.
A pogácsát mindig - és csakis - kézzel dolgozzuk el, mégpedig úgy, hogy először a lisztben elmorzsoljuk a vajat, vagy a margarint. Nem tudom melyiket adtad hozzá.
Amikor ezzel kész vagy, csinálsz a közepén egy kis helyet, ide teszed bele a felfuttatott élesztőt, meg a többit, és annyi tejföld CSAK, amennyit a tészta felvesz.
De ez csak az én véleményem.
Zsuzsa várja, mások segitő hozzászólását is.
Zsuzsa! nagyon szép lukacsos volt, de olyan gyorsan jöttek a gyerekek és ették meg, hogy felvágva már nem volt időnk lefotózni. De innen is és most is mondom, hogy fantasztikus bélzete lett. Majdnem kalács-szerü
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit