E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Beszélgetés : Süssünk, süssünk valamit....... Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2008.03.16. 06:46 -
Sziasztok!

Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.

További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit

paariza Előzmény | 2009.10.07. 09:58 - #6608

Kedves Zsuzsa ! Köszönöm a kedves szavakat , neked is részed lehet a kenyeremben.Valóban nagyon finom , betettem a bármit lll.-ba.Ha kedved támad megsüthesd.


nagyzsuzsa Előzmény | 2009.10.06. 23:39 - #6607

Hát, igen Viki, nagyon guszta az aszalt szilvás "kenyér", én inkább kalácsnak vélem. Jó ötlet!    Vettem belőle egy szeletet, nagyon ízlett!

Kiskukta, te nagyon tudsz, vacsora után vagyok, de meg tudnék még enni egy ilyen pitát, fáradtság nélkül!

Iza, a tönkölyös-rozsos félbarna kenyered szépnek és puhának tünik, gyönyörü, pont ilyenre vágyok, tennék még bele 1-2 diót. De finom lehet! Reggelire lekváros kenyérnek a kávé mellé. Most már késő van, leragad a szemem de holnap délelőtt körülnézek, merre találok ilyesmit. Nem tudom kell-e bele kovász.                                                                


viktoria Előzmény | 2009.10.06. 22:53 - #6606

Sziasztok !
A mai nagy vállalkozásom -paradicsompüré főzés- után ugy éreztem igazán megérdemlek egy szelet kenyeret, de a kenyérkosár üres volt. No akkor hajrá, de valami fincsire vágytam. S igy megszületett az asztaltszilvás kenyérkém. Megérte a fáradtságot :)


kiskukta Előzmény | 2009.10.06. 15:24 - #6605

Ma shoarmát készítettem, Limara pita kenyerét sütöttem mellé, nagyon finom lett!


viktoria Előzmény | 2009.10.05. 20:39 - #6604

Sziasztok!
Akkorákat nyelek, hogy már meg kell néznem megvagyok-e még !!!
Hát valami fantasztikusat  alkottatok. Limara ! bevallom nem tudtam elképzelni a céklát ilyen "beosztás"-ban , de amikor már nem csak az alaptészta, hanem itt áll előttem a csokis töltött kosárka ? ! elgondolkodtató ! Nagy vagy! Gratulálok itt is.

Bella, ugy látom: Neked is sikerült összehozni az egészséges kenyeret - Neked is nagy gratula.


paariza Előzmény | 2009.10.05. 11:54 - #6603

Hétvégi tönkölyös-rozsos félbarna kenyerem.


Limara Előzmény | 2009.10.05. 10:27 - #6602

Sziasztok!

Céklás csokoládékrémmel töltött kosárkákat hoztam:

 


ancsi54 Előzmény | 2009.10.04. 17:55 - #6601

Limara!   Köszi szépen a segitséget,  végül is igy csináltam. Finom lett és a formája is aránylag elfogadható.

DSC01684.JPG

  DSC01690.JPG

 

DSC01692.JPG

 


Limara Előzmény | 2009.10.04. 13:26 - #6600

Sziasztok!

Ancsi!ne haragudj, nem voltam itt pár napja, sok dolog összeszaporodott. Akalácsot laposan kell megfonni, mégpedig úgy, hogy a vágott élét kicsitfelfelé fordítsd, hogy szépen tudjon nyílni sütés közben. A többi, síma felét le lehet kenni a kimaradttojással, vagyha jól emlékszem tojásfehérjével.

Igen, ez a kalács kicsit nehezebb másnap,mint a sima, kicsit rövidebb ideig elég sütni, hogy ne száradjon ki.

Gratulálok mindenkinek, csodaszépeket sütöttetek!

Emes! csodásak lettek a kenyereid, örülök, hogy tudsz már sütögetni a nagylegény mellett!


Limara Előzmény | 2009.10.04. 10:18 - #6599

Sziasztok!

Céklás hajtogatott vajas tésztát készítettem:

 


ancsi54 Előzmény | 2009.10.04. 09:13 - #6598

Jó reggelt Pékecskék!

Mary! A kalács egész jó lett ahhoz képest, hogy először csináltam. Ez nem a sima hokkaidó volt, azt már többször is megcsináltam és mindig tökéletes lett. Ez az ujfajta Limara féle hajtogatott csokis hokkaidó.

Pár napja tette fel az oldalára és ott szerettem bele mert olyan csodásan nézett ki. Olyan könnyü pihe puha hogy majdnem elszállt. Na itt volt nálam a gond, mert az enyém egy kicsit tömöttebb lett. Amikor kész lett lakmároztunk is belőle elég rendesen, de ami másnapra maradt az már egy kicsit szárazabb lett, nem volt olyan fincsi puha mint első nap. Nem tudom miért, pedig mindent igyekeztem ugy csinálni ahogy le volt irva. Na megyek és mégegyszer megnézem Limara oldalát

Kellemes hétvégét


sumi48 Előzmény | 2009.10.03. 21:12 - #6597

EMES az én sütöm se akart sütni és hivtam szerelöt és a kapcsolo volt rossz alulrol nemsütött,nézd meg hogy melyik ,alsó vagy felsö nemsüt esetleg ,üdv:Mariska


Maryenne Előzmény | 2009.10.03. 20:55 - #6596

Ancsi 54! Sikerült a kalácsod?


ancsi54 Előzmény | 2009.10.03. 20:49 - #6595

Nelly! Köszi szépen


nelly Előzmény | 2009.10.03. 20:36 - #6594

Ha erre rákattintassz, akkor el tudod olvasni, hogy ő hogyan csinálta, és itt van a tojás is a lekenéshez. Sok sikert. Én egyébként ezt a kalács recit fonott kalácshoz szoktam felhasználni. De persze mindenki másként csinálja.....


nelly Előzmény | 2009.10.03. 20:35 - #6593

//emargit.gportal.hu/gindex.php?pg=23736493&nid=3883579/a>

Ancsi54! Itt a hokkaidó kalácsa Limarának.


emes Előzmény | 2009.10.03. 17:59 - #6592

Sziaszok!

Ugyan ritkán írok, de mindig elámuldozom a szépségeken amiket süttök mostanában. Nagy gratuláció mindenkinek!

Mióta szültem kenyeret csak gépben sütöttem, de most újra előkerült a jénai. Az öröm, hogy nem felejtettem el sütni. Az üröm, hogy a sütőmet nem bírom 200 fokra felmelegíteni, mint régen. Ami eddig megsült 50 perc alatt, most majdnem 1,5 óráig bent volt, és még sem lett piros.

A tegnapi egy hófehér élesztett nyanyás iker kenyérke. (Nem volt itthon liszt, és annyira nagyon figyeltem a boltban, hogy rétes helyett félfogós lisztet vettem. De azért jó lett így is.)

A mai szintén élesztett nyanyás, de van benne búza csíra, zabkorpa, és lenmagpehely. A lenmagpehelyről mindig Superkeri jut eszembe! De rég is járt erre!


kiskukta Előzmény | 2009.10.03. 14:34 - #6591

Sziasztok!

Limara élveztem, ahogy a névtelen védelmébe vett, igaza volt, nem ódivatú a konyhád! Én még soha nem is vettem gorgonzolát, és te ontotd most a recepteket vele, hát nem hiszem, hogy ez ódivatú konyhára vall, meg a humusz, meg a strucc hús, spárgás recept, na meg a sokféle kenyered, szóval, a konyhád csodás.

ÉN ezt a sajtos csigakiflit a héten készítettem:

Mára meg készült egy torta házassági évfordulóra:


ancsi54 Előzmény | 2009.10.03. 13:29 - #6590

Limara!

Nem vagy véletlenül gépközelben? A  segitségedet szeretném kérni. Nekiálltam a  hajtogatott csokis hokkaidó kalácsodnak és azt szeretném kérdezni, hogy a végén le kell-e kenni tojással vagy valamivel? És amikor az utolsó hajtogatásnál 3 részre vágom akkor csak ugy lapos formában kell megfonni vagy sodorjam  gömbölyü formára és ugy fonjam?

Bocsi ha  hülyeségeket kérdeztem, de tök jól néz ki a kalácsod és már mult hét óta szemezek vele de most sort keritettem rá, csak ezek lennének a problémáim.Azt már most tudom, hogy olyan szép nem lesz mint a Tied de ha már hasonlit akkor megérte.


dulifuli13 Előzmény | 2009.10.02. 16:14 - #6589

Sziasztok Pékecskék! Gyönyörúeket alkottok, gratula Mindenkinek.

Drága Limara: Gratulálok a riporthoz. Írtam is ott, miután regisztráltam, de nem jelent meg. aAfene érti ezeket a blogokat. Tehát itt ismételten gratulálok és köszönet mindenért.


[Későbbi] [6794-6775] [6774-6755] [6754-6735] [6734-6715] [6714-6695] [6694-6675] [6674-6655] [6654-6635] [6634-6615] [6614-6595] [6594-6575] [6574-6555] [6554-6535] [6534-6515] [6514-6495] [6494-6475] [6474-6455] [6454-6435] [6434-6415] [6414-6395] [6394-6375] [6374-6355] [6354-6335] [6334-6315] [6314-6295] [6294-6275] [6274-6255] [6254-6235] [6234-6215] [6214-6195] [6194-6175] [6174-6155] [6154-6135] [6134-6115] [6114-6095] [6094-6075] [6074-6055] [6054-6035] [6034-6015] [6014-5995] [5994-5975] [5974-5955] [5954-5935] [5934-5915] [5914-5895] [5894-5875] [5874-5855] [5854-5835] [Korábbi]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?