Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Viki elárulod mit változtattál a kenyér recepten? Nagyon szép lett gratulálok . Annyi a hibája , hogy öregtészta híján kevesebb ideig marad friss , de ahogy írod nincs szükség hosszan frissen tartásra.
Mindenkinek egy nagy gratula!!!!!!! Gyönyörű torták, kenyerek, kalácsok és minden finomság ami itt található arról tanuskodik, hogy milyen ügyes pékecskék és cukrászok vannak.
De sok szépség született már megint! Csak nézek, csak nézek, és ámuldozok. Közben persze nagyokat nyelek, és azon filózom, hogy milyen ügyes kis pékecskéink vannak! Még mindig, és már megint! Szóval gratula Nektek!
Iza ! Téged azért hagytalak ki a sorból, mert Neked külön szeretném megköszönni, hogy voltál szíves egy gyors e-mailt küldeni, egy még gyorsabb kenyér-recepttel, amihez én nagyon gyorsan hozzá is fogtam, mert igy közösen mentettük meg a kenyérhiány az urbán családban Pici változtatással, de elkészült, és lelked rajta, ha híztam ma egy kilót ! Igaz, hogy a kenyér csak 85 dekás vót, de nálam duplán számít. Irtó jó ez az egyszerü recept, és tényleg nagyon jól jött, mert hirtelen kellett és el is készült, mire az ebéd is megfőtt. Innen is pusszanat a reciért. Viki
nem kell csodálkozni, hogy holnap ujra sütnöm kell, ugyiiiii IZA ??? Azért ez a Tótkomlós-i liszt csak tud valamit
OOOOOoooo, OOOOOOOOOooooo EZ mar TORTARIADOOOO!Vegignyalakodtam am! Fantasztiko ugyesek vagytok! Nekem mostanaban nemigen van idom mer athelyeztek ideiglsen szinte a masik reszere a varosnak. Remelem nem tart tul hosszu ideig. Kozben szanalasok vannak a munkahelyemen. A felsz a s-ggembe van megha hosszu ideig is dolgozok itt, de mostansag MINDEN lehetseges ebben a sz@ros eletben./ELNEZEST!/ Csak rosszabb lesz, semmi pozitiv.Hat, neha elvagyok keseredve es letorve. Ezert is jovok kevesebbszer mostansag.
Limara különleges a kenyered! Noémi m a kénytelen voltam tortát sütni annyira szépeket sütsz, hogy az enyémet fel se mertem tenni.! Moha nagyon guszta a mákos kalácsod! Iza guszták a muffinjaid meg a pitád! Gratulálok lányok!
Limara, a kenyered fantasztikusan néz i, gratulálok neked itt is.
Én ezzel készültem a VKF-re:
sógornőmnek készült szülinapjára, borhab torta, ilyen lett belül:
A látszat csal, a tortát könnyü elkészíteni, dekorálni meg nem muszály, mert anélkül is nagyon szép, én ezt csak azért tettem, mert sógornőmnek akartam kedveskedni vele, ugyanis nagyon szereti a kalapokat, most kapot egy ehetöt is.
Az enyémen kívűl még készült 2 torta, azt is majd megmutatom késöbb.
Barbette, köszi neked is a segitséget. Teszek még egy próbát ezzel a sütőzacsival és lisztes kiflivel és ha ugyse jön be akkor veszek hewa-s zacsit. Most ez volt itthon.
Limara kiflijét megnéztem, jól hangzik ez lesz a következő próbálkozásom azt hiszem.
A sütőm alja egy kicsit mindig melegebb, nálam állandóan van tepsi az aljában, sőt még néha fóliát is teszek bele.
Mindenkinek további szép estét és mégegyszer köszi a segitséget.
Én úgy tapasztaltam, hogy a sütőzacsiba tett bármilyen pékáruk akkor nem ragadnak bele , ha a lisztes a kifli mindenhol, az alja is!!!!
A víz hőfoka szerintem mindegy, én egy permetezőből spriccelek, inkább állottnak mondanám, mert két-három napig is benne van a víz és a konyhában tartom.
Az alufix az elég drága szerintem nem szabadna beleragadni, ha elég lisztes a nyers tészta.Én is hewa-s zacsit használok,de volt már alufixes is és nem ragadt.
Esetleg nem ég nagyon az alja? Lehet , hogy kellene az alsó sínre tenned egy tepsit?!
Maga a kifli legyen lisztes eleve amikor formázod lisztes deszkán kell formázni! Alufixet csak sütőpapirba használtam de nagyon rossz volt a tapasztalatom vele kapcsolatban. Ezért más terméküket se vettem.
Szia Maryenne! Alufix volt a sütőzacskóm extra nagy méret. A kiflim nem volt lisztes és hideg vizzel permeteztem le, mert mintha ugy emlékeztem volna hogy hideggel kell. Esetleg valaki használt már alufix zacsit? Tapasztalat? Legközelebb megpróbálom belisztezni a kiflik alját hátha ugy jó lesz. Ja, és meleg vizzel próbálom.
Köszi a válaszod
Ha bárkinek bármilyen jó ötlete van szivesen meghallgatom
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit