Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Sziasztok, áthoztam az általánosból a Falusi fehér kenyeremet :) Ugy látszik, ez nem az én napom de szégyenében ez a falusi még képes volt ki is repedezni :) hi hi
Sziasztok Lányok ! Őszinte tiszteletem és gratulációm a csodás munkáitokhoz. Neene, látom itt jártál. Megsütöttem az almásodat, valami isteni finom volt. Hálás vagyok Neked ezért a receptért. Az tuti, hogy ez nálam kiváltja a piskótát. Kiskukta a csíkosodból minden második sort kiszedtem :) Mary ! már megint izgatod a nyálmirigyeimet. Ezekbe a kiflikbe töltessz is valamit, vagy csak a sajt van a tetejükön ? Nagyon jól néznek ki. Ügyesek vagytok.
Hát ez fantasztikusan gyönyörűűűűűűűűűűűű Kiskukta...mit művelnél, ha chaf lennél, és nem kiskukta??? Csodálatos!!! És annyira megkívántam!! De én ilyet nem tudok! Küldesz??
Meg a pogi, meg a kenyerek, meg a foszlóskalács, meg a torat, meg az almás-pudingos, meg a.., meg a.... meg a... olyan kívánatosak!! Tök ügyik vagytok, na!
Hétvégén névnapoztunk, és barátainkkal közösen bográcsos töltött káposztát főztünk, hozzá ropogós tönklykenyeret,a gyerekeknek pedig hamburgert készítettünk, a húst grillsütőn sütöttük, nagyon finom volt.
Ma estére megsütöttem Limara foszlós kalácsát, isteni finom lett! Köszi Limara ezt a receptet is!
Én is megsütöttem a Scalli kenyeret. Először aggódva figyeltem, mert nekem is egy viszonylag kemény tészta sikeredett a kovászból. Másnap reggel megspricceltem egy kis vízzel, egyből "elindult", és csak délbe dagasztottam be. És SIKER! Az első ehető, finom kenyér, mert eddig csak "kenyérnek látszó tárgyakat" sikerült sütnöm! Páromnak is nagyon ízlett.
Teljesen fel vagyok dobva, most már meg fogok próbálkozni a többi öregtésztás kenyérrel is, mert tényleg ettől kenyér a kenyér. Köszönöm a receptet!!!
Az újgabonából frissen őrölt liszttel kapcsolatos tapasztalatomat szeretném megosztani veletek,
ha mostanság
* rosszabb minőségű kenyeret, zsemlét, pogácsát sütsz, mint szoktál,
* és akármit próbálsz, de sehogy sem sikerül a jól bevált recepted ellenére sem, akkor a figyelmedbe ajánlom az alábbiakat
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit