Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Mostanában ritkábban jövök, gondolom észrevettétek, de elég sok tortát kell készítsek mások részére is, és ez sok időt elvesz. A háztartás kárára nem akaorm hogy mennyjen, így netezni netezek kevesebbett.
A hétévégére is készült 2 torta, egyik házi használatra:
Ez egy kókuszos, fehércsokis házi krémsajtos torta.
A másik egy névnapra, ez csokis torta tejcsokival, tejszínnel és házi krémsajttal.
Ezt ma sütöttem már régen terveztem Limara croassantját megsütni, most rászántam magam, nem bántam meg a fél adag pont jó egy vacsorára nagyon finom könnyű lett. Csokit és sajtot tettem bele.
Itt is régen voltam valahogy most hanyagoltam a gépet.Annyi minden szépet sütöttetek lányok, torta kenyér, kifli, kalács..... felsorolni sem tudom. Ügyesek vagytok.
Hozom az elmúlt hetek nem sok termését.
Gépi sörös kenyér
Kicsit lágy lett a tésztája és beesett a teteje, de finom kenyér volt.
A következő Mákos csomó (bocsi de most nem tudom kié a reci)
Koszi a tanacsot! Azt gondoltam, mar megint elbaltaztam vmit kenyer ugyben. Megnyugodtam akkor most este elkeszitem kesobb. Foto keszul majd.Fiiinom sajtit gyartottal! Megkostolnam .
Lenne 1 kerdesem a SCALLI kenyerrel kapcsban. Tegnap este elkeszitettem a KOVASZT, en sima lisztbol. Nalam ezzel a folyadekmennyiseggel, inkabb teszta allagu lett, mint kovasz. Normalis ez?-vagy mi lehet az oka? Mindent kimertem. Irnal errol nekem, mert ma sztnem elkesziteni. Mindenkeppen meggyartom.Akkor majd kiderul hogy sztem a liszt az oka vagy igy is kell kineznie. Koszi es pussszka!
Szia Marcsi! Jaj de beleharapnék a kenyeredbe!!!! Én is folytatom a kenyérsütést, olyan jó közepesre sikerülnek, meg lehet enni de egyik sem lett kivételesen szép vagy jó... De folytatom a gyakorlatot!
LIMARAM, Te akarhogy is tekered csavarod a tesztat, mindig gyonyorusegek sulnek ki!EMES, megint a csavart a divat! ugy latszik! En meg Hajtovanyt keszitettem parmezanos-goudajsajtis toltelekkel.NAGYON hamar elfogyott az 1kg lisztadaggal is!
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit