Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Lanyok, huuu! Mit talaltam! Idesuss!http://www.scribd.com/doc/14851212/erdelyi-mezeskalacs Egy par pohar vizet azert keszitsetek a computer melle, mert megszomjaztok. Egyebbkent is erdekes, mert a mezeskalacs tortenetet is leirja. Meg kutatok! Pussz!
TE egy ANGYAL vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UUUUUUUUUUUUgy orulok neki!! Most ki is printelem gyorsan, aztan postan-levelkent elkuldom Neki!
Hogy en ITT fel delutant kerestem a NET-en! Irtam egy masik forumba is meg! SZOOOVAL egy nagy csokor virag erte NEKED MARYM!
Ha tudtok segitenetek nekem? A BIFINET KH 2232. Kenyersuto hasznalati utasitasara foto stb , receptek szoval mindenre szuksegem lenne MAGYARUL. A baratnomnek adtam az en tartalek kenyersutomet. "Megfertoztem "vele.hihi Sajna csak Hollandul volt benne es franciaul minden. O nem tud egy kukkot sem a nyelveken es ez egy JOOOO sok extra forditas lenne szamomra.
Tudnatok segiteni ill. utana erdeklodni? KOSZIIIII!!!!!!!!
Köszi a válaszod. Mivel elég sok embernek készülne, szerintem simán fogok egy magasabb tepsit és abba szaggatom bele a megkelt és megforgatott tésztát. Mariann
Keves Mariann .Muffinformában még nem sütöttem ugyan aranygaluskát , de biztosan úgy is jó.Magam részéről a kuglófsütőt részesítem előnyben. A kelttésztát közepes méretű pogácsaszaggatóval szaggatom kis köröcskékre, olajba vagy vajba forgatom és úgy forgatom a cukrozott dióba.A barátnőm úgy szokta csinálni , hogy négyszögekre vágja a tésztát , lekvárt tesz bele mint a buktába .Buktaszerűre összetekeri és úgy a dióba .Szögletes tepsibe vagy tortaformába rakja egymásra. Angyalbögyörőnek nevezi.
Ha így csinálod nem kell vágni , szétjön kis egységekre magától.
Segítséget szeretnék kérni. Aranygaluskát szeretnék sütni (még soha nem csináltam). Találtam egy olyan receptet, amiben muffinformában sül meg a tészta. Kérdésem az lenne, hogy simán is meg lehet sütni? Ha igen mekkora darabokat vagy hogyan érdemes a tepsibe tenni? Illetve sima dióba vagy cukros dióba van forgatva a tészta? Köszi a segítséget előre is.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit