Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Mary sehol nem találom a jól bevált tönkölyös kenyér receptjét.Simán Limara jól beváltja csak tönköly liszttel ? Légyszíves írd meg ha lesz egy kis időd hol találom , vagy azt hogy Te pontosan hogy csinálod , mert ez nagyon tetszik nekem. Azt is írd meg milyen formában sütöd ? Előre is köszönöm.
Ma megint ukrán rozskenyeret sütöttem, most fél adagot, kipróbáltam az új szilikonos formám. Ez lett az eredmény, ízre jó, de...:
...hosszában megrepedt mindkét oldala sülés közben. Ez miért van?
Múltkor is így jártam, akkor egész adag volt és kerek, de szerintem ez nem lényeg... Amikor azt felvágtuk, akkor a törés mentén szétesett könnyen a szelet.
A felvágott kenyér pedig ilyen, elvált a teteje:
Aki tud, légyszi segítsen, hogy legközelebb jobban sikerüljön. Köszi előre is.
3 óráig kelt egyébként. Szerintem most tömörebb lett, mint a korábbiak.
Kb.egy hete nem értem rá hosszabb ideig itt időzni , de mindíg megnézem a fantasztikus dolgokat amit süttök.Ez a napraforgó kenyér annyira megtetszett , hogy múlt szombaton sütöttem egyet .Vasárnap gulyásleves partyra voltunk hivatalosak így a tervezett ajándék kefíres kifli mellé ezt is megsütöttem újra . Hatalmas sikert arattam köszi nektek.
Csak ámulok-bámulok, mennyi fonomság már megint. Ez ta napraforgó kenyeret ki kell mostmár próbálnom! De mindenki gyönyörű dolgokat alkotott, gratulálok (nem is tudom, fel merjem-e tenni az én sütéseimet...)
Tegnapi ebéd minestrone és fahéjas csiga volt (tegnap nem tudtam feltenni a honlapra...):
Ma pedig csokoládés kenyeret megsütöttem, nagy sikere volt, nagyon finom, bármilyen bizarrnak is tűnhet először:) köszi Limarának a receptet :) (túl jó képet nem tudtam róla készíteni...)
Szia Ildikó, csigakenyér recept és leírás mondjuk nálam, én csak a fél adagot sütöttem, itt az eredeti recept és leírás. Én csigavirágnak neveztem, de Minjina napraforgó pogácsának nevezi. Akár így, akár úgy, nagyon finom.
Limara, vmi eszméletlen csábítás az after eight kalácsod
Végiglapoztam az oldalakat, háááát, azt hiszem ma már nem is eszem semmit , annyi szépséges finomat olvastam itt
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit