Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
A jó idő beköszöntével ritkábban tudok ide benézni , de mindíg fantasztikus dolgokat készítetek . Ez a napraforgó kenyér csodálatos , de a többi is.Mindenkinek gratula.Profi a fagyi és az ostya is.Azért nem tétlenkedem , most értem rá Limara brokkolis kenyerét kipróbálni , az is szenzációs .Köszi a jó ötleteket .
sziasztok lányok. régen voltam. de ma sütöttem egy nagyon szép több lisztes kenyeret. féltem is, mert már régen sütöttem. nem akarok panaszkodni, de napi 12 órákat dolgozom.
Megkívántam már a saját sütést. nagyon szép lett. hétvégén felteszem.
Kicsit visszanéztem, sok szépség született! mindenkit hiányolok, és sokat gondolok rátok.
Mostanában keveset tudok csak netezni,ide is ritkábban tudok jönni,aztán most fogom a szám,mert nem akarok itt sóhajtozni ennyi finomság láttan.Ez a naprforgó kenyér,ez a fagyi,az az eper stb,stb,sorolhatnám.....Klasszak vagytok
Beköszöntött a nyár végre,és ezzel a gyerekeim fagyi utáni vágya is.... Kaptam a Lidl-ből egy adag jégkrémgyártó alkalmatosságot és egy elektromos ostyasütőt. A hozzá mellékelt recept alapján sütöttem a fagyihoz tölcsért és ostyatálkát,nagyon jó lett. Ezen meglepődtem,mert a gépekhez mellékelt receptek,mint tudjuk nem az igaziak
A jégkrém kiwis,meggyes joghurtos, a fagyi pedig meggyes lett.
A fórumon már kértem délután segítséget, Brigi adott is ötletet, de gondoltam, megkérdem itt is, mert ide tudok képet is tenni. Csomagolt kenyeret akartam sütni, követtem is Margit utasításait, de ahogy kelt a kenyér, elég hamar (olyan 20 perc) után megrepedt a külseje, és így kelt tovább, elég szörnyen nézett ki, mérgemben összegyúrtam, csak hosszúkás cipóra formáztam, és úgy próbáltam újra. Ekkor is megrepedt a teteje, kelesztés közben, de megsütötem, ez lett:
A bélzete ilyen:
ízre jó, de tömörebb lett, mint amilyenre akartam.
Mi volt a gond? Szerintem nem túlkelt, mert nem eset össze, a közepe a repedés miatt alacsonyabb.
Az, amit Brigivel sakkoztunk, hogy kevés volt a víz????
Fantasztikus jokat "legeltem"nalatok! Micsoda teretek!! Amit szem-szaj megkivan!
MOHAM: Fantasztiko! NEEEhogy megharagudjatok am erte!!!!!!!!!! de olyan szep! Ki tud itt megelni csak szajjjjnyalogatassal a computer mogott?!! Aki azt mondja hogy ellen tud allni az eeegy mazoszadista. vaaaagy nagggyon eros akaratereju! Szaladok a hust kiszedni mert odakozmal.
Már nagyon régen jelentkeztem, de mint Moha is írja azért erre az oldalra mindig bekukkantok, és csak gratulálni tudok mindenkinek, mert csodálatos dolgokat készítetek!!!
Sajnos nincs annyi időm a sütésre, mint télen, de hétvégén általában szakítok rá időt:
fehér kenyér dobozban frissen
Limara expressz croissantja miniben és sósan-sajtosan
Kapros-túrós lepény friss kaporral és házi túróval
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit