Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
1001 ejjszakas BOCSANAT amiert nem reagaltam!! Megtalaltam,hat persze!Szanom banom bunomet.Elmegyek egyet most es ide gyonok Neked egy finom es nagy db-ot a ceremes kokuszosombol ha szereted! Kave is van hozza! No, NE legyel igy lebiggyedve mint az a smile amit ide tettel.
Móni: köszi a választ. az erjedtség nálam olyan fokú volt, hogy mikor levettem a dobozon lévő folpackot, akkor gyakorlatilag elszédültem, egy pálinkának van kb. ilyen illata, mikor beleszagolsz. szörnyű volt, gondolom, Nálad nem ilyen volt, ezzel tuti nem sütnél.
Mindenesetre még mindig nem értem, hogy ez a kenyér megint miért lett ilyen rossz, már nem merek lassan sütni, mert csak dobálom a kukába, pedig előtte már tényleg mindig klasszak voltak a kenyerek.
Fantasztikus a felhozatal ES___ HETFO van!!Meg merjen panaszkodni vki Hetfore! Csillagos 5-os minden peknek!! Nagyokat nyelek.
Nalam erdei gombaleves van kirantott husival es zsengeborsos rizibizivel.Holnap a rizshez brassoit is osszedobok. Mosok most mint a hulye hogy a hetvegi defektes elmaradast behozzam. Vasalnivalom meg a plafonig.Suti meg van, igy nem sutok.
ANDI , kuldjel mar 1-2 kanal soskat, mert 1000 eve nem ettem! Koszi! Itt nem ismerik, csak a spenotot.
Igen meg kell várni,míg a nyanya összeesik, utána mehet a hűtőbe. A friss 1 napos nyanyával nekem is túlkel néha. Van úgy hogy a régebbi nyanyusom erjedt illatot áraszt, én ennek ellenére sütök vele és mindíg jól sikerül. Volt már olyan hogy több, mint 1 hetes nyanyával is sütöttem. Tapasztalatom szerint a legtökéletesebb a 3-4 napos. De ez csak az én véleményem.
Nem tudom, ebbe a topikba írjam-e, de kérlek, segítsetek! Mostanában szinte semmi sem sikerül, és nem értem, miért :(:(:(:(:(
Elkezdtem sütni nyanya tésztával, és az első próbálkozás fantasztikus lett, egy rozsos kenyérbe tettem a nyanát, csodás lett. Azóta hiába próbálom újra megsütni, nem megy.
Az általánosban már feltettem a kérdést, de elkallódott a sok sókívánság közt: 3-4 nap alatt a hűtőben olyan szinten megerjedt a nyanya, hogy kidobtam. Ez miért van? elvileg egy hétig is eláll, nem?
Este csináltam friss nyanyát, ma ezzel sütöttem, és megint egy túlkelt kenyér lett az eredmény...
A nyanya, mikor elkezd kelni, akkor nálatok eléri azt az állapotot, hogy összeesik????? vagy ezt már nem szabad megvárni?
Sziasztok! BARBETT 2 szelet piskotat magamhoz gurgattam ha nem haragszol es a kenyerekbol jool bereggeliztem!Nagyon finom volt minden!A cicak is orultek, mert szeretik a kenyeret.Hogy a futtyusbe lesz mindenki kenyere cserepes??Sztem Ti suttyomba vmi varazslatot csinaltok vele .
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit