Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Beírtam, IDE, hogy hogy lehet egy szóból linket csinálni. Légy szíves, nézzétek meg, hogy elég érthető-e. Ha valaki gyakorolni szeretné, rajta, majd kitörlöm utólag.
Magdi, a receptet itt is megtalálhatod Limara receptjei között, vagy a blogjában is meglehet keresni, azt megpróbálom neked belinkelni, http://limarapeksege.blogspot.com/search/label/p%C3%A9ks%C3%BCtem%C3%A9ny, Itt leírja nagyon érthetően hogy hogyan formázza ilyen szépre, én is onnan tanultam.
Én megint csak ámulok, bámulok.Ezek a kiflik Kiskukta, fantasztikusak.Hogy kell ilyen pofásra formázni, tekerni?
És mit jelent a Limara tejfölöse c.recept, hol található?
Draga lanyok, megint remekeltetek! Micsoda karnevali felvonulas ez kerem. Azok a tortaaaaaak! ES a kenyerek meg a peksutik. Latom, ma megint csak a gulukemet kell porolgatnom le. No, de most osszedobok egy kis buktat vagy mit, mert nem lehet toooletek megmaradni. hihi
Mai kajank: Gombaleves , shoarma, kukoricas rizzsel +fokhagymaszosz, + vmi suti/?/majd+ vegyes salatat vmi egyveleget krealok. /Micsoda szenzacios tortak! es sutik. Nem terek ki belole!/ Megyek, mert csak kiiinoztok. hihi
Az utóbbi napokban éppen csak egy pillanatra tudtam benézni.De most végignéztem micsoda szépségek kerültek ki a kezeitek közül!!Szeretettel gratulálok mindenkinek!!
Köszönöm szépen! Úgy csináltam, hogy alulsütőpapír felülre meg félbevágott sütőzacsi került, de nem lezáróan, hanem csak kicsit megáll a gőz. Edényt mindig teszek a sütőbe, meglátjuk mi lesz, nagyon szépen megkeltek. :)
Szia Adrien, én eddig mindig simán tepsibe sütöttem, minig finom lett, a sütő aljába mikor elkezdem a melegítést, szoktam tenni egy edénybe vizet, hogy párologjon. Nagyon jó az a recept, próbálgasd nygodtan.
Épp Margitka hmburger zsemléjét készítem és az lenne a kérdésem, hogy simán sütőpapíron vagy sütőzacskóban süssem? Sajnos nincs odaírva a receptnél, de nem szeretném elrontani a tésztát! Mit javasoltok?
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit