Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Mondhatom fáradhatatlan társaság van itt kérem szépen. Megint mi minden készült egy nap: csodás kenyerek, kalácsok, péksütik, sütemények, bagett, zsömle, kuglóf. Mindenkinek gratulálok ismét.
Anyuci ! Igazad van, Asma igazán kitartó, de mesélhetne pár Pékecske akiknek jó pár hónapba telt amíg sikerült szép és ehető kenyeret varázsolni az asztalra. És nekünk a kezdetekkor még nem is volt ám ennyi jól összeszedett tapasztalat és ennyi segítő, tapasztalt Pékecske. Hajrá Asma, csak így tovább és menni fog, meglátod!
Edo ! Örülök, hogy sűrűbben tudsz jönni közénk, már hiányoztál.
Hát nem tudom lányok! Én a zsömiket mindig a kacsasütőben sütöm, mert ott lesznek a legszebbek, viszont én épp azért szeretem, mert nem ég meg benne a péksüti. Ha tepsin sütöm akkor az alja ég meg, és a teteje meg hóka marad. Ez is bizonyítja, hogy sütő és sütő között mekkor lehet a különbség!
A kalács gyönyörű lett! A bagett is biztos finom. A kacsasütővel nekem is hasonló a tapasztalatom. Nem nagyon szeretek benne péksütit sütni. Nekem a zacsis sütés jobban bevált, és mivel többször fel lehet használni, így még gazdaságos is, és fele annyi idő mint a kacsasütő.Vszínű azért érzed az éesztőt, mert nem sült át eléggé.
Isten lássa lelkem! Én megpróbáltam! De nem megy! Nem tudom felsorolni mi minden szépség született itt már megint, és csak egy nap alatt! Csak gratulálni tudok minden péknek és cukrásznak!
Ujjacskákra vigyázni mert még tűz forró! Csíkos kakaós kalács, aszalt gyümölccsel,és kesudióval .Sajnos a sütőm viccelődik velem,mert épp,hogy meg nem égett! Ugyan úgy sütöttem,mint máskor!
Julika! Boldog névnapot kívánok, -na meg azt a nyársat ott a tepsidől!
Moldika! Látom az arcodat,mely olyan mosolygós ,mint a kenyérkéd! Gratulálok!
Deákné Ne bánkódj a kenyered miatt,mert,a kalácsod nagyon szép lett. A kenyér szétrepedését vagy túl sok folyadék,vagy kevés kelesztés okozhatja!
Brigitta!Micsoda zsemléid lettek!
Limara! A kenyered megint csodás lett! Egyuttal kérdezném,hogy a többi kenyerdnél nem éleszted a nyanyádat,csak hozzákevered az alapanyaghoz? És olyankor mennyi ideig keleszted a tésztád?
Én ma megsütöttem a sajtos bagettet!
Sajnos kissé "bibis" a dolog...
Sem a sütőmmel nem vagyok megelégedve,sem az erdménnyel. Úgy érzem,hogy kissé sok lett az élesztő bele! (nagyon kiérződik,pedig kimértem!) És a tésztám egyik részét szinte megégette a sütő,a másik meg belül még nyers volt! Vastagnak tartom a kacsasütőm üvegét ezért a megadott 15 perc helyett 25 percig sütöttem.
Mutatom:
Itt még a sütőben-gyönyörűen feljött ,óriásiak lettek.
Itt pedig látszik,hogy az első bagett már sötét,míg a többi csak "hóka"
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit